2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738294 بازدید | 44695 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه کار کنید  وقتی ایشون اسباب بازی میخره شما و پدرش و بقیه به هییییییییییچ وجه اسباب بازی براش ...

باور میکنی شوهرم تا حالا یک ریال هم خرج اسباب بازی نکرده😂

چون پدرم مغازه خرازی داره و اسباب بازی هم داره 

من شاید ماهی یه بار با بچم برم مغازه ش . بخاطر همین که میدونم اگه برم همیشه یه ماشین رو شاخش هست😐

دیگه نیازی نیست شوهرم چیزی بخره😁 

به خدا بهش هم میگم قبول ندارم حرفامو میگه بچه اگه یه چیزی دلش بخواد براش نگیری عقده ای میشه🙄 

آخه بچه دو سال و نیمه که اصلا حافظه ندارن چی از عقده میفهمه؟ 

حتما طلا رو بهش میگم 

باور میکنی شوهرم تا حالا یک ریال هم خرج اسباب بازی نکرده😂 چون پدرم مغازه خرازی داره و اسباب بازی ه ...

😄😄😄😄

به پدرتون حق بدید 

دوست داره بخره براش 

بذارید راحت باشه

یه دوره ایه میگذره دیگه اصلا بچه نیاز به اسباب بازی پیدا نمیکنه

به نظر من بحث طلا رو نگید چون ایشون نمیتونن براش اسباب بازی نگیره یا از مغازه ش اسباب بازی بهش نده 

در اون صورت هم طلا میگیره هم روند اسباب بازی همچنان ادامه پیدا میکنه اینو من بهت قول میدم😄

همون برنامه چرخشی اسباب بازی رو برای کوچولوتون اجرا کنید هم کمتر اسباب بازی تو دست و پاست هم ذوقش بیشتر میشه و اینکه یه جا میرید که طرف بچه داره یه چندتا اسباب بازی هم با خودتون ببرید هم کوچولوتون از بازی با بچه ها لذت بیشتری میبرن هم بچه های دیگه هم از اسباب بازی ها استفاده میکنن و نکته طلایی اینکه زودتر اینها خراب میشن و میتونید بذارید خروجی😁

من حالا این چیزا رو جرات نمیکنم به همسرم بگم 😁

شبها میریم هیئت،چند تا ماشین و اسباب بازیشو با خودم میبرم که هم سرگرم باشه هم با بچه ها بازی میکنه روابط اجتماعیش بالاتر بره برای رشدش خوبه و هم زودتر اینا از چرخه خارج بشه 

تو این ۷-۸ شب من ۳تا تکه اسباب بازیشو یواشکی گذاشتم تو بازیافتی ها چون در حین بازی بهم میزدن و مثلا چرخش میشکست 

❌لایک❌
این حال بدت یکمم از هورمون های بدنته که چون تازه زایمان کردی زمان میبره تنظیم بشن با خودت روراست با ...

مرسی از تبریک ات عزیزم.

اره بخشی از حالم به خاطر زایمان ولی واقعا دلم یه زندگی تر وتمیز وشسته ورفته می خواد که البته می دونم واقعا زمان بره.

شادی صدام کنید
غصه ندارن عزیزم  خدا رو شکر کن رزق و روزی دخترت ماشالا زیاده .نمی‌خوام آیه یاس بخونم طرفای ما ...

بحث ناشکری نیست عزیزم 

ما یه چیزایی زیاد داریم یه چیزایی که لازم دارم نداریم 

یه بخشی اش مینیمال بودن یه بخشی مدیریت درست هزینه ها این در موارد روزانه

تو بخش کلان هم خوب میشه اقلام درشت واجب خونه تهیه کرد یا سفر رفت 

شادی صدام کنید
دخترا الان دارم تاپیک زنی که خرج نداره...  میخونم قبلا هم اینجا گفتم دوباره یادآوری میکنم ...

مینیمال بودن با نرسیدن به خودمون فرق داره‌.مثلا چه لزومی داره من سه تا شال مشکی داشته باشم

یا مثلا ۵ روسری آبی داشته باشم این میشه ماکسیما بودن که حالا با درست وغلط اش کاری ندارم ولی من که می خوام مینیمال باشم

یه شال مشکی روزانه یه شال مشکی مجلسی یه روسری آبی که مناسب مهمونی باشه برام کافیه که هم مینیمال باشم هم برای خودم خرچ کنم که همسرم به هرج نکردن من عادت نکنه یا حالا جدا از بحث همسر فرقی نداره زن ومرد کودک وبزرگان همیشه بلید آراسته ومرتب باشه ظاهرشون

شادی صدام کنید

من تو این ماه یه شلوار کرم خریدم برای تابستون که خنک باشه ورنگ روشن.

یه شلوار سرمه ای برای خونه خریدم مهمون میاد می پوشم

این دوتا لازم بود.بعد دیدم عه خانما چه خوش تیپ اند😁😅

یه شلوار مشکی پارچه ای خریدم که با یه شومیز یا تاپ اندام کشیده تر نشون میده این خریدم برای همون مبحث زنی که خرج داره ارج داره وفلان.

شادی صدام کنید

برای داخل محوطه دمپایی می خواستم نخریدم دمپایی روفرشی هام‌مناسب بیرون هم بود گذاشتم بیرون.الان تو خونه پاپوش می پوشم.اشتباه ننکنیدا پاپوش گرم نیست.نقره ای براق هم هست خوشگله اتفاقا گفتم‌تنوع هم هست مدتی همین پاپوش بپوشم چون خیلی وقت هم هست دارم مدتی بپوشم خراب طد یه جدید بخرم هم مینیمال بودن هم متنوع بودن 

البته اگه کارم اشتباه نبوده باشه

شادی صدام کنید
ماشالا‌ . همیشه پرانرژی بمونی گلم  منم ظرفا رو روتین می‌شورم   آشپزخانه که اگه روتی ...

قربونت مرسی😘،،درسته،منم عادت دارم موقع غذا پختن یا هرکاری ظرفی ادویه ای دستمالی برمیدارم باید همون لحظه مرتب بزارم سرجاش،،حتی خیلی وقتا من مثلا سیب زمینی و میریزم تو ماهیتابه بعد ابکش و میشورم بعد میرم روغن و نمک میزنم بهش در این حد😂🤦اینجوریم اذیت کنندس یکم ولی خب عادتمه

ورودی یه ماهی تابه بزرگ چدن

یه تابه رژیمی دارم و بقیه تابه هام هرکدوم که خراب شده بود یکی یکی خروجی گذاشته بودم 

با تابه رژیمی اصلا راحت نبودم واسه سرخ کردن سیب زمینی برای غذا یا بچه ها،یه مدت صبر کردم ببینم خریدم هیجانیه یا واقعا لنگه کارم،دیدم نه واقعا لازممه

💕

❌لایک❌
برای داخل محوطه دمپایی می خواستم نخریدم دمپایی روفرشی هام‌مناسب بیرون هم بود گذاشتم بیرون.الان تو خو ...

سلام شادی جون خوبی قدم نو رسیده مبارک✨

راجب اسباب بازی و هدیه و شرایط خونه بعد زایمان گفتی..تقریبا همه خونه ها بعد زایمان شرایطشون همینه،تا مادر بتونه سرپا بشه و رسیدگی کنه اوضاع همینه،،،راجب هدیه خداروشکر هدیه های دخترم همش پول بود و درکنارش چندتیکه لباس و اسباب بازی،،،که من چون تو سیسمونی اسباب بازی خیلی کم خریده بودم نگهشون داشتم که بعدا مجبور نشم بخرم دوباره،،ولی چندتیکه لباس داشت که سلیقه من نبود ...بعد چندماه گزاشتم خروجی،چون تو همون روزای اول بزاری حساسیت زا میشه برای همه که اون لباسه کو😁🤦ب نظر من لازم هم نیست ب همسرت بگی،بعد ی مدت کم کم بزارشون خروجی،،،ب همسرت هم زمان بده...منم اوایل ب همسرم میگفتم فلان چیزو لازم نداریم یا خرابه بزاریم بیرون جبهه میگرفت نه لازمه چرا همه چیو میندازی،،،الان خیلی بهتر شششده بهش میگم یکم فکر کن اخه چرا ما چیزایی که استفاده نمیکنیم یا خرابن نگه داریم و اون کم کم اجازه میده بزارم خروجی✨توام یکم زمان بده ب خودت و زیاد ناراحتشون نباش ب مرور زمان پاکسازی میشن،ببخشید طولانی شد🏃

سلام شادی جون خوبی قدم نو رسیده مبارک✨ راجب اسباب بازی و هدیه و شرایط خونه بعد زایمان گفتی..تقریبا ...

نه عزیزم خیلی لطف کردی که برام نوشتی 

بله دقیقا درسته زمان همه چیز حل می کنه.

شادی صدام کنید