دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام عزیزم، این تعداد نظم دهنده و سبد و.... تو یک برهه ای خیلی فراگیر شدن، ولی واقعا من شخصا نمیپسندم، هم زحمت آدم زیاد میشه، هر سری باید کلی نظم دهنده بشوری،
من چند روز رفته بودم خونه باغ مامانم، گفتم دست پررررررر بیام گزارش بدم، چندماه بود نرفته بودم،حسااااابی شلوغ شده بود همه جا، یخچال و کامل پاکسازی کردم،چندتاشیشه ترشی و مربا و خیارشور که تقریبا خالی بودن گذاشتم خروجی، چندتا پنیر و کره و... باز گذاشتم خروجی، یک قوطی کرم مرطوب کننده و بالم لب تو کشو لوازم آرایشی ها باز رفتن خروجی، چندین و چند عدد اسباب بازی بچه ها شکسته بودن گذاشتم تو بازیافتی ها، چندتا ظرف لب پر شده رفتن خروجی،یک کوه از بطری های نوشابه و ابمعدنی رو گذاشتم تو بازیافتی ها، دمپایی و کفش ها هم سر و سامون دادم، چندتا کهنه و بدردنخور و گذاشتم خروجی، کفش هایی که استفاده نمیشدن ولی سالم بودن هم گذاشتم جلو در کسی لازم داره ببره
اونایی که مینیمالیست شدین چه اثری تو زندگیتون داشته؟
والا به خدا آرامش نداره هر روز دلمون میخاد وسایل بریزیم دور😂😂😂شوخی کردم من قبلنا اصلن رغبت نمیکردم برم سراغ کابینت ها و تمیز کنم الان شده برام تفریح و تازه میفهمم که چه قدر وسایل بیخود رو جهیزیه م خریدم اگه عقل الانم رو اونروز داشتم نصف این جهازمو نمیخریدم میدادم طلایی چیزی میخریدم
سلام بچه ها منم از روز جمعه ک این تاپیک و پیدا کردم دارم همه چی و زیر و رو میکنم تا الان فقط 3تا بچه ی پر لباس گذاشتم برای خیریه هم نو با اتیکتاش همم کار کرده . آخ جووووون چ حسه خوبیه
خانوما سطل اشغال آشپزخونه رو چکار میکنید؟منتو کابینت میذارم احساس میکنم بو میگیره...بیرون هم جلوه خو ...
من یه سطل کوچیک از این رو درکابینتیا گذاشتم ،چون کوچیکه سریع هر شب خالی میشه و تو سینک میشورم تا صبح خشک میشه دوباره پلاستیک میندازم ،ازهمون پلاستیک خریدام استفاده میکنم ،البته اینم بگم من زباله های بازیافتی رو تو تراس میذارم و هر دوسه روزی یه بار میزارم بیرون ،پوست میوه و چایی و...رو هم تبدیل به خشکاله میکنم ،همونجا تو تراس، وهمین باعث شده خیلی کم زباله جمع بشه