2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون که جواب دادید،ولی خدایی من تنبلیم‌میشه ،مثلاً واسه پختن قرمه سبزی نیم کیلو خرد شده بگیرم حداقل ...

کلا غذا درست کردن برای خانواده ی کم جمعیت دردسرش بیشتره. منم گاهی میخوام سبزی کم بخرم میگم یعنی بگم نیم کیلو بده بخاطر یه کف دست سبزی دستگاهشو روشن میکنه 😁

بهم ایده بدید چی درست کنم که کاربردی باشه

از این جا کفشی نیمکتی ها خیلی خوبه. تو نت سرچ کنید عکسا و مدلاش میاد، هم جاداره هم میشه از نیمکتش برای پوشیدن کفش استفاده کرد، اگر هم تو خونه بذاریدش نمای بدی نداره

خانوما یه سوال اگه بخام ویترین مو حذف کنم کریستال همون بلور هامو به نظرتون بزارم تو کمد دیواری یا کا ...

چون خیلی دیر به دیر استفاده میشه همون کابینت بالای یخچال خوبه

بازم ببین کجا راحت تری

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خانوما یه سوال اگه بخام ویترین مو حذف کنم کریستال همون بلور هامو به نظرتون بزارم تو کمد دیواری یا کا ...

مطمئنید کابینت بالایی محکم هست یا نه؟ کریستال سنگینه یه وقت خدایی نکرده کابینت نیاد پایین. تو کمد دیواری یا کابینت های پایین ایمن تره. 

سلام به همگی.خسته نباشین 

تاپیک هر دفعه که میام ۱۰۰ صفحه ای جلو رفته .

حالا ببینید چطوری هنامیک کل نی نی سایتی ها را مینی‌مالیست میکنه😅‌‌‌‌‌

من تقریبا دو ماهی بود خروجی زیادی نداشتم که بالاخره اون هفته یه دسته گل مصنوعی و یه پالتو کهنه از شوهرم پرت شدن بیرون 

چند روز پیش هم پارچه ملافه ای و مانتو شلواری نیاز داشتم خریدم. یه فروشگاه عالی پیدا کردم که حراج های خوبی گذاشته بود و یه پارچه مانتو یی سه متری برداشتم ته تاقه بود.این یکی خارج از برنامه بود. اگه عمری باشه میزارم برای عید سال بعد.چون فعلا به اندازه کافی مانتو دارم .یه تک پوش محرمی برای پسرم و یه پیراهن لی هم همسرم برداشت .بعد دو سال با لوازم آرایشی صنعتی آشتی کردم😁  دوتا رژ و یه ریمل برداشتم

به جاش دیروز و امروز  تا جان در بدن داشتم خروجی زدم 

تا اینجا فقط چند تیکه لباس پیدا کردم .خیلی وسایل بی استفاده داریم که هنوزم دلم نمیاد دور بندازم .هعی

سلام به خانومای مینی مالیستی عزیز من تو این چند وقت چندتا خروجی داشتم یکیس یه ظرف دردار بود ک شکست ...

اونجا که گفتی هرچی پاکسازی میکنم باز از یه جا یه چی میزنم بیرون

دقیقا منم دو ساله با همین درگیرم🤧

اونجا که گفتی هرچی پاکسازی میکنم باز از یه جا یه چی میزنم بیرون دقیقا منم دو ساله با همین درگیرم🤧

هردفعه که مرتب میکنیم دلمون نمیاد یه چیزایی رو بذاریم کنار دفعه بعدی نوبت همون وسیله ها میشه.

من میخوام انقدر وسیله هام کاربردی باشن که دیگه چیزی برای بیرون انداختن نداشته باشم

فک کنم صد سال راهه تا به این درجه از عرفان برسم😂😂😂😂

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

امروز یه خروجی دارم که برنجیه که خودم نخریدم خانواده همسرم ازش زیاد گرفته بودن قبلن من استفاده نکردم چون توش شپشک زده بود حالا ینفر داشتم تعریف میکردم واسش گفت برامون بیارش آخيش میخام ببرمش خیلی رو مخم بود