2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
سلام چه عالی عزیزم چه مدت طول کشید پاکسازی کل خونه؟ 

سلام عزیزم من چون تیکه تیکه و کم کم انجام دادم شاید یک ماه هم شد، چون پررفت و آمد هستیم و اینکه خودمم زود خسته میشم، هرروز یک قسمت رو، مثلا یک روز کتابخونه، یک روز کمد خودم، آشپزخونه چند روز، اینجوری هم بهمون فشار نمیاد که خسته بشیم و زده بشیم، هم کارامون پیش میره

سلام دوستان خروجی من امروز یه دست بستنی خوری و یه دست پیاله بود که همون لحظه ی اول خریدن ازم، دوتا م ...

دوست عزیز من شهرستان هستم ولی اکثر وسیله هامو تو دیوار تهران یا کرج گذاشتم و فروش رفته با تیپاکس ارسال کردم

افوض امری الی الله...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من تمام وسیله های اشپز خونه رو که نمیخوام جمع کردم ویه کابینت بهش اختصاص دارم و دونه دونه میرار ...

منم کلی وسیله ی آشپزخونه ی بلااستفاده دارم که عمرا همسری بزاره بفروشم فقط زیر زیرکی یه سری خرده ریزا رو میدم به کسی منم جا ندارم فعلن که جمعشون کنم قراره کمد دیواری بزنیم و همه ی چیزای بلا استفاده رو جمع کنم بزارم تو کمد دیواری تا ببینم بعده ها میشه چیکار کرد

سلام عزیزم من چون تیکه تیکه و کم کم انجام دادم شاید یک ماه هم شد، چون پررفت و آمد هستیم و اینکه خودم ...

عزیزم یه ماه برا من ایده آل دست نیافتنییه من به خودم فرصت 6 ماهه دادم، معلومه اونجورا هم که فک میکنید کند نیستید گل، البته منم یه کم تحلیل رفتم و افسردگی و تنهایی خیلی اذیتم میکنه جوون که بودم خیلی کاری و سریع بودم ولی الان دیگه نه ولی دارم هر طور شده تلاش می‌کنم حالم بهتر بشه عزیزم 

دوست عزیز من شهرستان هستم ولی اکثر وسیله هامو تو دیوار تهران یا کرج گذاشتم و فروش رفته با تیپاکس ارس ...

آره عزیزم فروش که میره ولی این دو تا مبل رد کنم خیلی راحت‌تر میشم چون درشت ترین وسیله ی اضافی من هستن 🤗

خروجی های امروز من:

یه کلاه بافت که برای دخترم کوچیک شده بود دیگه تا زمستون هم که اصلااااا اندازه نمیشد

یه تاب دخترم که کادو بود بعد از یکی دوبار شستن شدیدا آب رفت رنگ و روش هم رفته بود

یه شومیز خودم که برام تنگ بود ولی چون تو بود دلم نمیومد بذارم خروجی که بالاخره امروز موفق شدم😉😃

یه بطری آب هم رفت کیسه بازیافتیا

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
سلاااااااااام واااااای چه خوب که اینجا رو پیدا کردم چند روزه داشتم تاپیک و میخوندم تا صفحه ۱۳۰ خوندم ...

به به

چقد عالی

خوشحالم نفر جدیدی روز به روز با این سبک زندگی خونه اش رو مرتب میکنه و با تغییرات عشق میکنه و آرامش رو به خونه اش دعوت میکنه

خوش اومدی عریزم 

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

دوستان عزیز که جدیدا بجمعمون پبوستین

خوش اومدین

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلام عزیز دلم ممنونم که زحمت کشیدید با حوصله جواب دادین 🙏 😘 عزیزم من از دیروز چند تا وسیله گذاشتم ...

سلام عزیزم خوبی .کارخوبی کردی که وسایل اضافی رو آگهی زدی دیوار ...امیدوارم همشونو با قیمت مناسب رد کنی بره ...بببین عزیزم اگه انباری داری تموم وسایلی رو که میخوای بفروشی و آگهی کنی رو بذار داخل کارتن توی همون انباریت ...قبل اینکار هم از وسایلات کلی عکس قشنگ و شیک بگیر ....مثلا کل ظرف و ظروفی رو که میخوای از آشپزخونه رو برداری و پاکسازی کنی همون لحظه همه رو جمع کن عکس بگیر برای آگهی و ببر بذار انباری ..بعد وسایل تو اتاق هارو ..کمدهارو کشوهارو و سایر داخل هال رو ....همه رو بچپون تو کارتن و بذار انباری ....اینجوری هم کل خونت خلوت میشه ،👉اگه بخوای دونه دونه بفروشی مثلا ماهی یکی دوتا خب اینجوری بقول خودت یکسالی شش ماهی طول می‌کشه ....البته وختی داخل انباری باشن باز اشکال نداره طول بکشه .اما تو خونه نذار...بعدش عزیزم اون ظرفاتو که میگی پارس اپال قیمت کمی گذاشتی ..مگه نمیگی نو هستن .خودت چند خریدی؟؟؟.....در جواب اینم که پرسیدین که من همه چیو آیا تحت کنترل دارم یا نه ؟والا الان که دخترم ۱۶ماهشه کل خونه رو دودستی تقدیمش کردم که هرکاری رو که دوست داره رو باهاش بکنه 😂😂😂😂یعنی اصلا جلوشو نمی‌گیرم .ماشاالله شیطون هست .تموم خونه دراز اسباب بازی دخترمه 😂اما خدارو شکر دیگه وسایل اضافه ندارم خونه خلوته .تو این شش هفت ماه گذشته خیلی پاکسازی داشتم .اما هنوز جای کار زیادی مونده .و لباسهای زیادی دارم که رد کنم .امیدوارم شماهم همون‌جوری که دوست دارین پاکسازی کنین و به سلیقه ی خودتون دکوراسیون شیک مینیمال رو روی خونه ات سوار کنی .به امید خدا ،🌺🌺♥️🤩

👩‍❤️‍👨

سلام دوستان گلم روزتون بخیرو شادی باشه ..امروز حسااااابی پاکسازی داشتم .آخ که چقد لذت بردم و انگار ذهنم خلوت و آروم شد .دوتا مانتو ...سه تا شال ....۲تاشلوار .۴تا تاپ .....این از لباسهایی که گذاشتم خروجی .چشمامو بستم و نگاشون نکردم گذاشتم داخل پلاستیک بزرگ که بدمشون به یکی که می‌شناسمش 🌺🌺🌺دوتا چراغ جلو پراید که تو دیوار فروش رفتن .....دوتا دبه ی کوچیک ...سه تا پلاستیک جای خرما که اینارو نگه داشته بودم ....یک پیاله که لب پرشده بود .......داخل حموم و پاکسازی کردم کلی وسیله ی ریزه میزه و‌فرچه و صابون‌های ریز شده و کاسه و جوراب پاره که داخل حموم بودن رفان خروجی ......دوتا کمربند همسرم ....یه جفت جورابش .....چنتا خردریز وسایل ماشین که من اسمشونو نمیدونم وار کار افتاده بودن .یه پیش دستی که باز لب پرشده بود ......دوتا کش مو .....یه کلاه .....یه دیوارکوب کوچیک ......یه سبد پلاستیکی .....یه حوله ی کوچیک ...یه کیسه ی بزرگ پر دارو 👉👉👉👉👉از داروها نگم براتون ک چقد زیاد بودن و هیچکدومشونم استفاده نشده بودن 👉👉👉👉نمیدونم این روزها چرا دکترها ایقد دارو برای مریض مینویسن واقعا درحد یه گونی مینویسن .عجیبه واقعا 😐😐😐......یه پلاستیک بزرگ اسباب بازی دخترم ....یه روبالشی دخترم .....خدایاااااا شکرت .می‌خوام بازم ادامه بدم و کمدهارو خلوت خلوت کنم .به امید پیروزی 🤩🤩✌️خدایاااا شکرت ♥️

👩‍❤️‍👨
سلام عزیزم خوبی .کارخوبی کردی که وسایل اضافی رو آگهی زدی دیوار ...امیدوارم همشونو با قیمت مناسب رد ک ...

سلام عزیز دلم ممنونم که بهم راهکار های خوبی میدی عزیزم منم اول میخواستم از انباری شروع کنم ولی مثل کمد آقای ووپی بود وسایلی که توشه سنگین هستن مثلا دو تا بخاری، لاستیک ماشین و کلی خورده ریز دیگه، فقط تونستم یه سری شوینده و روغن و رب و اینا تاریخاشونو چک کنم یه سری رو فروختم یه سری به نیازمندایی که می‌شناختم بخشیدم بقیشم دارم رد میکنم بخاری‌ها رو گذاشتم پاییز بفروشم که به قیمت مناسب بره و کلا برا تمیز کردنش باید کارگر بگیرم، کار خودم به تنهایی نیست، بعد انباری که دیدم جا ندارم و فعلا نمیشه، آمدم از آشپزخانه شروع کردم، و در مورد قیمت هم بله دو سه روز اول بی‌تجربگی کردم وخیلی مفت دادم رفت ولی الان یاد گرفتم قیمت و طوری میذارم که دیگه خیلی مفت نباشه تو این چند روز، هم به لطف قیمت‌های فوق پایینم 10تا قلم از وسایل و فروختم ولی دیگه با حوصله تر قیمت میزنم که بعد احساس حماقت نکنم، عزیز دلم 🤗 شما هم انشالله خودتو فرزند نازنینت با شادابی و تندرستی و آرامش باشی گلم 🌻💖