2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740415 بازدید | 44731 پست
دقیقا درد مشترک  هر اتاآشغالیم میام دور بریزم میگه میشه باهاش فلان کار رو کرد  رفتم خونه ...

عزیز چاقوها نمیدونم از چه نظر گفتید خوب نیست 

ولی اگه منظورتون اینه کند👉 شده 

مغازه هایی هستن که بابت هرچاقو مبلغی میگیرن و با دستگاه تیزش میکنن

قبلا دونه ای پنج بود بعد شد هفت و الان دیگه نمیدونم 

اخرش خیلی بامزه بود گفتید همه رو اورد خونه خودمون 😅😅😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه مدته که خیلی از کانالهایی که تو نرم افزار گوشیم هست رو دارم پاک میکنم،کانالهایی که یکی دوسال بود ...

سلام دوست مینیمالم

میشه کانالها رو معرفی کنین

بشدت این روزا نیازمند همچین چیزی ام

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

سلام دوستای گلم 

خروجی هام:دوتا شیشه بزرگ دوکیلویی فلفل سیاه و فلفل قرمز لازم نداشتم دادم مادرهمسرم.

یه بسته زرشک هم برام از مشهد سوغات اوردن چون داشتم و نیاز نبود دادم خواهر همسرم.

به جز مواد بهداشتی و شوینده ها و خوراکی ورودی دیگه ای نداشتیم (لباس و لوازم منزل و اسباب بازی و لوازم آرایشی و ...)

الحمدلله

❌لایک❌
عزیز چاقوها نمیدونم از چه نظر گفتید خوب نیست  ولی اگه منظورتون اینه کند👉 شده  مغازه ...

من یه دفعه بردم چاقوهامو تا تیز کنن 

متاسفانه خرابش کردن و لبه هاش دندونه دندونه شده بود و موقع خرد کردن گوشت خیلی بد شده بود

❌لایک❌
من یه دفعه بردم چاقوهامو تا تیز کنن  متاسفانه خرابش کردن و لبه هاش دندونه دندونه شده بود و موق ...

ناشی بوده حتما 

احتمالا چاقو رو عمود رو سنگ دستگاه گرفته 

باید یه حالت اریب بگیره 

و دو طرف رو تیز کنه 

جایی که من بردم یه سطل آب هم پایین میز دستگاه بود 

چند دقیقه یکبار چاقو رو میزد تو اون و باز ادامه میداد 

(یادم نیست خشک میکرد یا نه) 

این کار برای تمیز شدن و پاک شدن براده ها بود یا شایدم رو فرایند تیز کردن اثر میگذاره 

ولی برام جالب بود 

بعد من که ایستاده بودم 

یه خیاطی چندتا قیچی اورد(بزرگ و سنگین) که براش تیز کنه 

جالب بود 

هم تیز کرد 

هم پیچ شون رو باز کرد یه پیچ جدید انداخت با دقت بست 

بااینکه اون نخواسته بود 

یا یکی از قیچی هارو فقط پیچ اش رو محکم کرد دیگه عوض نکرد 

نمیدونم بابت این ها هم پولی گرفته یا نه 

ولی از کارش خوشم اومد 

این مغازه ای که من رفتم قفل و کلیدسازی بود 

یه بارم خواستم برم مغازه تعمیرات لوازم خانگی اونم دستگاه داشت ولی یادم نیست چی دیدم که فهمیدم اون بلد این کار نیست 

شما چه مغازه ای بردید؟ ؟؟؟؟؟

یه نکته هم بگم شنیدید که میگن چاقو رو بکشی پشت نعلبکی یا به یه چاقوی دیگه یا .... تیز میشه 

حواستون باشه 

نباید عمود باشه وگرنه تیغه اش خراب و دندانه دندانه  میشه 

حالت اریب وکج باید بگیرید 

سلام خانمایه نظرازتون میخام من 9ساله عروسی کردم ومبلای خونم برای زمان عروسیمه باتوجه به این که هم قدیمی شدن هم اینکه خیلی کثیف شدن بنظرتون ردشون کنم بره یه بدم مبل شویی بشوره ویه مدت باهاشون سرکنم چون باتوجه به شرایط اقتصادی مون فعلانمیتونم مبل بگیرم و اینکه مبلاموبدم بره خونمون خلوت میشه بنظرتون چکارکنم😢ممنون میشم راهنمایی کنید🙏😊

سلام خانمایه نظرازتون میخام من 9ساله عروسی کردم ومبلای خونم برای زمان عروسیمه باتوجه به این که هم قد ...

عزیزم اگه مبلات سالمه میتونی بدی پارچشو عوض کنی

بنظرم بدی بشورن بهتره انشالله یه مدت دیگه دستت که باز شد یه دست باب میلتو میخری❤️

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
ناشی بوده حتما  احتمالا چاقو رو عمود رو سنگ دستگاه گرفته  باید یه حالت اریب بگیره  ...

چه اطلاعات مفیدی 

برای قیچی نشنیده بودم میشه این مدلی تیزش کرد!

من دادم همسرم برد  و تیز کرد گلم 

حتما همینطوره شاید بنده خدا این کاره نبوده

❌لایک❌
سلام خانمایه نظرازتون میخام من 9ساله عروسی کردم ومبلای خونم برای زمان عروسیمه باتوجه به این که هم قد ...

اول بشورش عزیزم 

بعد ببین تشک هاش چطوره ابر داده یا تموم شده 

پارچه هاشم بعد شستن ببین چطوره 

دستتون یکم باز شد میتونی ابر و پارچه ش رو عوض کنید

و بعد ها بفروشید و یه دست نوشو بگیرید 

❌لایک❌