2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741239 بازدید | 44739 پست
فقط ی سوال گفتی تابستون سبزی ارزون تره ؟ سمت ما زمستون ارزون تره که .البته حشک کردنش برا من سخت نیست ...

آره عزیزم ما تبریزیم اینجا تابستون سبزی زیاده عوضش زمستون گرونتر😅

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
چه عالی مرسی گلم حتما امتحان میکنم خب بعد موقع پخت چطوری سرخ کنم فقط تفت بدم کافیه ؟  مثلا برای ...

یک کیلو گرم سبزی تازه پاک شده اگر در شرایط متعادل و نرمال خشک شود تبدیل به 50 گرم سبزی خشک خواهد شد . در نتیجه اگر در دستوری نوشته بود سبزی یک کیلو گرم و شما از سبزی خشک استفاده میکنید در نظر داشته باشید که 50 گرم سبزی خشک = یک کیلو گرم سبزی تازه . طرز استفاده از سبزی های خشک به این صورت است که قبل از استفاده از سبزی ها ، سبزی را به دمای محیط برسانید ( یعنی حدودا 15 دقیقه قبل از استفاده سبزی را در دمای آشپزخانه و در ظرف روباز نگهدارید ) و بعد مراحل زیر را ادامه دهید : سبزی را داخل یک کاسه جادار بریزید و برای 50 گرم سبزی خشک 1 لیتر آب جوشیده و سرد شده در نظر بگیرید . آب را روی سبزی ها بریزید و به آرامی سبزی را هم بزنید و بگذارید حدود 3-4 ساعت در جایی خنک تر از محیط آشپزخانه و خارج از یخچال بماند تا سبزی ها باز شوند . بعد از این مدت شما حدود یک کیلو گرم سبزی نسبتا تازه خواهید داشت . به طور مثال برای درست کردن خورش قورمه سبزی با سبزی خشک ، بعد از تفت دادن گوشت و اضافه کردن لوبیا ، قدری صبر کنید تا لوبیا و گوشت نیم پز شوند و بعد سبزی را به آن بیفزایئد . نکته بسیار مهم در این میان توجه به این مسئله است که سبزی های خشک نیازی به تفت دادن یا سرخ کردن ندارند . به محض اینکه سبزی را از آب خارج کردید آماده مصرف است . معمولا جعفری و گشنیز در همه جا قابل دسترسی است و بعضی ها ترجیح می دهند لااقل جعفری و گشنیز را به صورت تازه استفاده کنند . که در این صورت ... برمیگردیم به همان خورش قورمه سبزی ! چون سبزی تازه نسبت به سبزی خشک شده از طراوت بیشتری برخوردار است، لذا این دو سبزی را هیچوقت با هم داخل خورش نریزید . بعد از اینکه سبزی خشک را اضافه کردید ، حدود 15-30 دقیقه زمان لازم است تا سبزی کمی نرم شود و بعد از نرم شدن سبزی های خشک میتوانید سبزی تازه را اضافه کنید. نکته : داخل مخلوط سبزی قورمه سبزی ، مقدار شنبلیله هم وجود دارد . اگر سبزی ها را جداگانه با هم مخلوط میکنید ، بهتر است شنبلیله را قبل از مصرف ( یعنی به جای خیس کردن ) چند ثانیه در روغن داغ کنید و بعد استفاده کنید . ولی اگر سبزی قورمه سبزی به صورت کامل خشک شده باشد که نیازی به داغ کردن آن داخل روغن نیست . در مورد سبزی کوکوی خشک شده نیز به همین ترتیب عمل کنید . در قسمت مربوط به کوکو سبزی گفته بودیم که سبزی را قبل از مخلوط کردن با بقیه مواد باید حتما سرخ کنید ولی اگر از سبزی خشک استفاده میکنید بعد از خیس کردن سبزی نیازی به سرخ کردن آن نیست . و میتوانید بعد از آبکش کردن سبزی و همین که آب آن کاملا کشیده شد ، سبزی را با سایر مواد مخلوط کنید و ادامه مراحل ... در مورد سبزی پلو ، قبلا گفته بودیم که سبزی را داخل آبکش با برنج مخلوط میکنیم ، ولی هنگام استفاده از سبزی خشک بهتر است بعد از اینکه سبزی را خیس کردیم و مدت زمان گفته شده طی شد ، در اواخر جوشیدن برنج ، سبزی را به برنج اضافه کنید و بعد آبکش کنید تا سبزی کاملا حالت سبزی تازه را به خود بگیرد . و اما در مورد شوید . استفاده از شوید خشک الزاما مخصوص دوستان خارج از کشور نیست . عمده ترین مصرف شوید در تهیه شوید باقالا پلو است که یکی از پلو های رسمی و مجلسی ایرانی میباشد . اولین گزینه برای تهیه شوید باقالا پلو استفاده از شوید تازه است که بعد از پاک کردن و شستن اگر کاملا خشک شود و بعد آنرا خرد کنید به هیچ وجه داخل پلو به هم نمیچسبند و ظاهر غذا را به هم نمیریزند . و گزینه بعدی شوید فریز شده است به طور عام ! ولی من توصیه میکنم از شوید خشک استفاده کنید . شوید فریز شده ، معمولا داخل پلو ظاهر زیاد جالبی ندارد مگر اینکه شوید را بعد از پاک کردن و شستن کاملا خشک کنید و بعد خرد کنید . این کاملا که گفتم حدودا یعنی چند ساعت شوید را پهن کنید تا آب آن چیده شود و بعد خرد کنید و فریز کنید . ولی شوید خشک شده به هیچ وجه ظاهر غذا را خراب نمیکند و اصلا به هم نمیچسبد . در مورد سبزی های معطر که در تمام فصول به آسانی در دسترس نمیباشند هم بهترین گزینه خشک کردن آنهاست . سبزی هایی مثل ترخان ، نعناع ، مزره و ... به طور کلی فریز کردن سبزی ها باعث میشود مقداری رنگ سبزی ها تیره شوند و بعد از اینکه سبزی ها از حالت انجماد خارج میشوند آب می اندازند و ظاهر زیاد جالبی ندارند ولی خشک کردن سبزی ها به طور کلی به علاوه حفظ خواص آنها ، ظاهر آنها را هم تا حد زیادی حفظ میکند . در مورد خشک کردن سبزی ها بهتر است آنها را در مجاورت هوای باز خشک کنید و دقت کنید که نور آفتاب برای خشک کردن بعضی از سبزی ها مفید نیست و رنگ آنها را به سرعت تیره میکند ( مثلا در مورد شوید) بهتر است اگر رادیاتور در منزل دارید برای خشک کردن سبزی ها از آن کمک بگیرید . یک پارچه تمیز روی آن پهن کنید و بعد از اینکه آب سبزی ها کمی چیده شد ، سبزی ها را روی آن پهن کنید و هر چند ساعت یکبار سبزی ها را کمی این رو آن رو کنید تا آب نیندازند . استفاده از پنکه هم در مواقعی که رایاتور در دسترس نباشد یا در فصل تابستان ، کمک بسیار مفیدی در خشک کردن سبزی ها میکند . ولی فاصله سبزی را با پنکه حفظ کنید تا سبزی ها پراکنده نشوند و پنکه را در حالت مستقیم روی سبزی ها تنظیم نکنید . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم لطف دارین. مثلا یکی دیگه از کارهایی که من انجام دادم جایگزین کردن شامپو بار با شامپوها ...

شما شامپو بار رو از كجا تهيه ميكنيد؟ 

من دو تا سايت ميشناسم ولى مطمئن نيستم از كدوم بگيرم 

ممنون از نكته هايى كه يادآورى كردين 

جالبع من خودِ گوجه و سس كچاپ ( كه ميگن مواد نگهدارنده و اينا داره ) رو ميخورم هيچيم نميشه 

ولى رب گوجه كه ميخورم ، داغون ميشم از خارش و سوزش ، آخه به يه چيزايى آلرژى دارم ، بعد ديگه از رب استفاده نميكنيم و اتفاقا مزه غذا ها خوب تره 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
وای دقیقا همینه. اگه بتونم تو لباس کنترل داشته باشم اتاق خوابم خلوت میشه.با این همه پاکسازی لباسی که ...

عزیزم ایشالله که شمام بتونی خلوت کنی .هرچی کمتر لباس بخری آرامش بیشتری داری ...من دیگه به این نتیجه رسیدم واقعا تمام این سالها چه اشتباهایی از لحاظ خرید کفش و لباس  که نکردم و چه بسا میتونستم با اون همه پولهای نازنین پس اندازهایی برای خودم داشته باشم اما حیف که گذشت و من موندم و کوله باری از تجربه های تلخ و شیرین ..دست رو دلم نذار که خونه ..چقد موقع اسباب کشی و جابجایی ها اذیت میشدم .چقد کیسه های سیاه لباس که مثل یه کوه افتاده بودن یه گوشه رو جابجا که نکردم پوووووف🥴اما من موندم و داغ کردن روی دستم 🥴که درس عبرتی بشه برام ....هرچند الآنم گاه گاهی گول میخورم و باز خرید هیجانی دارم ...اما باز خداروشکر میکنم که حداقلش ۷۰درصد با دوسال پیشم فرق کردم .🤩🌺

👩‍❤️‍👨
چ جالب فین گیر خیلی برا دختر من استفاده شد 

واقعا ؟باور میکنی من حتی یبار ازش استفاده نکردم .هربار که برای دخترم میخواستم استفاده کنم با جیغ آژیری دخترم روبرو میشدم و دست از کار می‌کشیدم 😂😂😂

👩‍❤️‍👨
درسته عزیزم .اتفاقا تو لباس و کفش مینیمال باشی خیلی جلو زدی .نصف شلختگی های خونه به خاطر همین زیادی ...

عالیه همینجوری خرد خرد پاکسازی کن بالاخره تموم میشه 

حواست به ورودی هام باشه بانو

❌لایک❌
شما شامپو بار رو از كجا تهيه ميكنيد؟  من دو تا سايت ميشناسم ولى مطمئن نيستم از كدوم بگيرم  ...

این نشون میده یا گوجه داخلشون استفاده نمیشه یا اینقدر میمونه دیگه اون موادی ک تو گوجه تازه هست بی تاثیر میسه ک شما حساسیت نمیزنی

مینیمال 
میخوای چی جایگزین کنی گلم منم تشک پنبه ای دارم سنگین هستن دنبال جایگزینم

اصلا خریدار نداره هیچ انقدر پتو دارم جای تشک استفاده میکنم

البته مهمونی ک بخواد  شب بمونه هم ندارم 

واقعا ورودی مهمه،من نزدیک خونه ام مرکز خریده یعنی هر لحظه اراده کنم میتونم برم لباس و ...بخرم،ولی وقتی میرم و مغازه ها رو میبینم فقط فکر میکنم که اگه اینو بخرم با چی میتونم بپوشم،راحت نمیتونم خرید کنم.

دیشب یه مغازه ای شال و روسری حراج کرده بود بقدری شلوغ بود بعد من داشتم نگاه میکردم دیدم کمتر کسی یدونه میخره،یه مدل شال پلیسه بود در رنگهای مختلف ،دایم از بسته در میاوردن فروشنده ها و باور کنین همه همون مدل رو فقط میخریدن، خانوم کنارم سه تا خرید تو رنگهای مختلف...

خوب این قطعا خرید هیجانیه .چون ارزونه میخره و بعدم پشیمون میشه.

عزیزم ایشالله که شمام بتونی خلوت کنی .هرچی کمتر لباس بخری آرامش بیشتری داری ...من دیگه به این نتیجه ...

وای خدددا 

وفتی اینجور پیاما رو میخونم خیلللی حال دلم خوب میشه عزیزم

انشاالله به مرحله ای برسیم که تمام فکر و ذکرمون شادی و آرامش و لذت بردن از زندگی باشه 

و تنها تلاشمون در راه رسیدن به اهدافمون باشه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
واقعا ورودی مهمه،من نزدیک خونه ام مرکز خریده یعنی هر لحظه اراده کنم میتونم برم لباس و ...بخرم،ولی وق ...

دقیقا همینطوره منم تازگیا وقتی میخوام لباس بخرم به این فکر میکنم که قراره با چی ست بشه آیا به لباس هایی که تو کمدم هست با اونا ست میشه یا اصلا نیازه که بخرم؟

اینطوری راحت با نخریدنش کنار میام