2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741639 بازدید | 44747 پست
شما چه نكته هاى خوبى ميگى !       ميشه بازم بگى ؟  من دوباره رفتم تو فكر ... ...

ممنونم عزیزم لطف دارین.

مثلا یکی دیگه از کارهایی که من انجام دادم جایگزین کردن شامپو بار با شامپوهای کارخانه ای بود . خیلی راضی هستم . خیلی خوب کف میکنه و در ازای مصرف هیچ پلاستیکی وارد چرخه طبیعت نمیشه.

همینطور صابون دستساز طبیعی گرفتم به جای شامپو بدن .

و استفاده از گیاه لوفا به عنوان لیف و اسکاچ . 

ببینید دوستان اصلا بازیافت به اونصورت که ما فکر میکنیم عملا وجود نداره . نه فقط تو کشور ما کلا همه جا فقط ۹ درصد از پلاستیک ها بازیافت میشن که در واقع هیچه. ما بقی زباله ها یا دفن میشن که راه پیدا میکنه به آبهای زیرزمینی یا در اقیانوس ها رها میشن که مجددا از طریق غذاهای دریایی به مصرف خودمون میرسه.

در واقع ما از همون مبدا از خونه ی خودمون باید سعی کنیم تا حد ممکن مصرف پلاستیک رو کم کنیم. تا جایی که ممکنه محصولاتی رو خریداری کنیم که بسته بندی های کاغذی و شیشه ای دارن و خیلی راحت سراغ پلاستیک نریم

😄😄😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و اینکه یکسری فروشگاه های پسماند صفر وجود دارن که هر چند تعدادشون کمه ولی بودنشون غنیمته.

شما هر چیزی که به فکرتون برسه از مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی به صورت بی پسماند و فله اونجا وجود داره .

مثلا باید با خودتون ظرف ببرین و شامپو یا مایع دستشویی و... بخرین. خرید کردن از این فروشگاه ها هم خیلی گزینه خوبی هست هم اقتصادیه و هم محیط زیستی.

البته که من خودم تا حالا تجربشو نداشتم🥲

و فقط راجبشون تحقیق کردم.

😄😄😄
راستى بچه ها نى استيل واقعا خوب چيزيه من يه ليوان استيل خريدم و آقاهه گف بخواى نخواى نى روشه بايد ب ...

دقیقا نی استیل یکی از لوازم ضروریه هر کسی هستش که دغدغه محیط زیستی داره. این نی میتونه جایگزین تعداد زیادی نی پلاستیکی برای مصرف خودتون باشه .

وقتی تو کافه ها یا رستوران ها میرین میتونین ازشون بخواین که براتون نی پلاستیکی نذارن😊

اوه اوه چقد پر حرفی کردم🤦🏻‍♀️

😄😄😄

سلام روزتون بخیر، دوستان مبحث پلاستیک وحذف کردن اون از زندگیمون خیلی مهمه ولی متاسفانه هیچوقت نمیتونیم اونو به صفر برسونیم. چون خیلی از محصولاتی که استفاده می‌کنیم از مبدا (کارخونه) تو پلاستیک هستش. اینکه اونقدر پلاستیک وارد زندگی هامون شده که حتی وارد ژن انسان ها شده واقعا ترسناکه، ولی به قول یکی از دوستانمون ما هرچقدرم تفکیک کنیم و رعایت کنیم باز هم تو کشورمون سیستم بازیافتی به اون صورت اوصولی وجود نداره که این همه زباله ی پلاستیکی رو بتونه از طبیعت جمع کنه. ما مجبوریم خودمون مصرف رو به حداقل برسونیم. مثلا از نایلون های میوه و... به عنوان نایلون زباله استفاده بشه.سفره و دستمال توالت و نواربهداشتی پارچه ای ساک های خرید پارچه ای همه ی اینا گزینه های خوبی هستن که بسیار کمک کننده هست. کمتر لباس و کیف و کفش بی کیفیت بخریم و بجای چند دست لباس ارزون قیمت که زود خراب میشن یه دست جنس خوب و با کیفیت بخریم.امسال که داشتم لباس های بی استفاده رو میذاشتم خروجی دیدم چقدر زباله در طی خریدهای هیجانی که انجام دادم به طبیعت اضافه کردم.

خیلب خوب میشه اگه دوستای عزیزمون اگر ایده ای در راستای کمتر استفاده کردن پلاستیک به ذهنشون میرسه بیان بگن تا ما هم استفاده کنیم. 

خواهش میکنم گلم. اگه لباس زیرت نسبتا نو باشه و حالت وارفته نداشته باشه اصلا تکون نمیخوره. همین که ت ...

نششتی هم نداره نه؟

دارم ازشون میدونم جذبش فوق العادست

ولی خب چون زیرش هیچی نیست

میگم شاید نشتی بده وگرنه خیلی بهتره

شاید تعداد لایه بالا درست کنم بدوزم

بعد استفاده کنم

سلام روزتون بخیر، دوستان مبحث پلاستیک وحذف کردن اون از زندگیمون خیلی مهمه ولی متاسفانه هیچوقت نمیتون ...

منم مصرف نایلونم خیلیییی نسبت به چند ماه گذشتم کم شده 

مثلااز نایلونای خرید برای سطل زباله هام استفاده میکنم

وقتی خودم برای خرید نون میرم با خودم سفره ی پارچه ای میبرم

برای بسته بندی مواد غذایی هم یه مقدار ظرف شیشه ای و پلاستیکی دارم از اونا استفاده میکنم

همسرم چند روز پیش میخواست از فروشگاه یه بسته نایلون فریزر بخره نذاشتم 

حداقلش اینه یه درصد جزئی کمتر به محیط زیست آسیب برسونیم🙂

حالا تصمیم دارم رفته رفته ظرف پلاستیکی هامو کلا حذف کنم ولی یکم زمان میخواد

راستی یه کیسه هم دارم برای ظروف پلاستیکی بازیافتیا

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
منم مصرف نایلونم خیلیییی نسبت به چند ماه گذشتم کم شده  مثلااز نایلونای خرید برای سطل زباله هام ...

امسال هم تصمیم دارم بجای خرید رب بیرونی خودم رب درست کنم

هم به صرفه هست هم هربار خریدنی زباله تولید نمیشه امروز به همسرم گفتم شدیدا موافقت کرد🤭😍

بنظرم مربا های بیرونی و کنسرو ها رو به حداقل برسونیم هم برای سلامتی عالیه هم محیط زیست خودمون توی خونه درست کنیم

یه تصمیم دیگه هم دارم اینکه سبزی های قرمه سبزی اینا رو خشک کنم اینطوری اون ظروف پلاستیکی ها هم مقدار زیادش خروجی میشه😍😍

نششتی هم نداره نه؟ دارم ازشون میدونم جذبش فوق العادست ولی خب چون زیرش هیچی نیست میگم شاید نشتی ...

نه برای من که تا حالا نداشته ، ولی خودم اگه بخوام برم بیرون و جایی برای احتیاط و اینکه خیالم راحت باشه یه نوار میزارم رو لباس زیرم و از روش دستمال رو میزارم. 

فکر خوبیه👌🏻

😄😄😄
امسال هم تصمیم دارم بجای خرید رب بیرونی خودم رب درست کنم هم به صرفه هست هم هربار خریدنی زباله تولید ...

رببای بیرون که همه کوبیده ی کدو گندیدس 

رب نیس

ربم درست نکردی گوجه پوره کن فریز کن

بعدا براحتی تبدیل ب رب میکنیش

رببای بیرون که همه کوبیده ی کدو گندیدس  رب نیس ربم درست نکردی گوجه پوره کن فریز کن بعدا برا ...

آره والا رنگ و مزشونم با رب خونگیا زمین تا آسمون فرق داره 

کللا پوره گوجه و گوجه نگینی تابستون واس زمستون فریز کنی حال میده‌ گوجه تابستون فرق داره واقعا

حتما امتحان میکنم عزیزم

چند روز پیش مت یه مقدار گوجه داشتم تو یخچال از وسط نصف کردم نمک زدم توی سینی چیدم تو حیاط خشک کردم توی آبگوشت عالیه