2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742407 بازدید | 44766 پست

بچه ها من هرچی تو سایت دیوار میزارم فروش نمیره ☹خسته شدم مشتری پیدا نمیشه☹

میز ناهارخوری ،گلدون سرامیکی ، هزار دست مرغخوری🥴.....

چه کار کنم 😐همه ظرفهارو  هم نصف قیمت گذاشتم☹

ورودی فقط مواد غذایی و بهداشتی میخرم🙂

بچه ها من هرچی تو سایت دیوار میزارم فروش نمیره ☹خسته شدم مشتری پیدا نمیشه☹ میز ناهارخوری ،گلدون سرا ...

نصف قیمت نزار قیمت واقعی بزار بعد اگر مشتری گفت فلان قیمت بده بگو باشه بیا ببر 

اگر میخوای تو دیوار بفروشی باید هر قیمتی مشتری گفت بدی ببره حداقل شهر ما که این شکلیه 

مینیمال 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم 

خروجی های ک کنار گذاشتم

یک شلوار بیرونی مردانه و یک مانتو مدل روپوش خنک هست جنسش.فعلا اینو گذاشتم کنار تعیین تکلیف بشه.

دوستان کار آنلاین توهمین نی نی سایت آشنا شدم دیدن آگهی هست بصورت فیلم هم نیست که نت بره سه سایت هست کمتر از یک ربع وقت نمیگیره درامدش هفته ای۳۰ هزار تومنه  من خودم برداشت داشتم گفتم اینجا بگم شاید خیلیا به پس انداز خیلی کم هم نیاز داشته باشن. خواستین خصوصی بگین راهنمایی کنم یا تاپیک جدا بزمم روال مینمیالی مون بهم نریزه.

خدا بیامرزتش عزیزم اگه هر بار نگاه کردنی ناراحت میشی و اینکه ازشون استفاده نمیکنی بذار خروجی اینطوری ...

ممنون عزیزم بابت راهنمایی .🌺خدا رفتگان شمارم بیامرزه 🌺اره اصلا استفاده ای ازشون ندارم .من فقط یادگاری نگهشون داشتم ...پس میدمشون به کسی که مد نظرمه و احتیاج داره تا ثوابش برای روح برادرم باشه ..ممنون از همه ی دوستان گلم 🌺🌺♥️

👩‍❤️‍👨

سلام دوستان 🌺

ورودی:

یه بلوز شلوار تو خونه ای جنس نخ پنبه.

خروجی هام:  

یه بلوز شلوار تو خونه ای که دیگه قابل استفاده نبود.

یه گلدون که خیلی سال پیش خواهرهمسرم برام هدیه داده بود دیروز از دست کوچولوم افتاد، شکست.گلهاشم گذاشتم خروجی چون نمیخوام جاگیزین گلدون داشته باشم.

دوتا تکه اسباب بازی های پسرمم رفت کیسه بازیافت.

یه دسته روزنامه داشتیم امروز شیشه هارو باهاش تمیز کردم اونهام تموم شد رفت سطل آشغال.

😘😘😘😘😘😘

❌لایک❌

راستی دوستان امروز یه پتو رو گذاشتم خروجی ...واگهیشو زدم دیوار ...بعد چندنفر پیام دادن و اون قیمتی رو که مد نظرم خودم هست کمتر گفتن ......تا اینکه یه نفر پیام داد و گفت خواهش میکنم پتورو به ۱۵۰هزار به من بدین و گفت من دارم برای یه دختر فقیر جهیزیه جمع میکنم و اینحرفا .....حالا بنظرتون راست میگه ؟ازکجا بدونم راست میگه ؟🤭🥴اصلا موندم بدم بهش ندم🙄🙄شوهرم که میگه بده بهش بره حتما راست میگه و ازاینحرفا ....باورتون میشه چند ماه پیش فرشمو گذاشتم دیوار یکی پیام داد گفت خواهش میکنم فرش و یه میلیون بدین من برای یه خانواده ی فقیر تو بومهن می‌خوامش 😳😳😳🙄🤭🥴منم گفتم نه شرمنده من اعتمادی به کار خیر شما ندارم 🥴باز پیام داد و گفت اینم آدرس اون خونه و آدماش اگه فکر میکنین دروغ میگم خودتون برین ازنزدیک بببینین ....منم باز اعتماد نکردم و بلاکش کردم 😀حالا امروز این پیام داده میگه خواهش میکنم پتو رو ۱۵۰هرار بده برای جهیزیه است ....نمیدونم چه کنم 🤷🤷؟

👩‍❤️‍👨
راستی دوستان امروز یه پتو رو گذاشتم خروجی ...واگهیشو زدم دیوار ...بعد چندنفر پیام دادن و اون قیمتی ر ...

میگن وقتی کسی احساس نیاز میکنه و اون نیاز رو مطرح میکنه شما بهش کمک کنید دیگه راست و دروغش پاخودش،شما به خاطر خدا بهش کمک کنید،اگه اون دروغ بگه دفتر اعمال خودشو سیاه کرده،اگه نه که هیچی دیگه.

شما به خاطر کار نیکی که انجام دادید جوابشو از خدا میگیرید گلم 

❌لایک❌

@ابرک  

انقد دربارش حرف زدیم اخرش ورودی شد

ادکلن قبلیم که ثابت میگرفتم ، تموم شده بود تقریبا

دلم میخواست بعد چندین سال یه ادکلن متفاوت بگیرم

رفتم یه عالمه بو کردم ک عوض کنم یچی بروز تر و جدید تر بگیرم

اخرشم کاااملا پیروزمندانه همون همیشگیو گرفتم اومدم بیرون 😂

البته ازین تسترا بود

دوتا ورودی ادکلن داشتم خلاصه 😬

میگن وقتی کسی احساس نیاز میکنه و اون نیاز رو مطرح میکنه شما بهش کمک کنید دیگه راست و دروغش پاخودش،شم ...

چقد کامل و قشنگ گفتین .ممنونم دوست عزیز 🌺🌺 اره همسرم هم مثل شما میگه اگه دروغ بگه گناهش پای خودش.از اونورم ثوابش برای ما 😄🌺

👩‍❤️‍👨