2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743025 بازدید | 44773 پست

امروز برای یه ورودی هم مقاومت کردم ک اگر نمیکردم بعد خرید پشیمونی صد در صد رو میتونست در پی داشته باشه 😂

یه فروشگاه خییییلی جذاب لوازم ارایشی اورجینال و عطر هست که تو پیجش دیدم بخش اوتلت یسری محصول ک تاریخشون فقط یکسال مونده 

یا جعبشون پاره شده و اینا رو افای ۸۰_۷۰ درصد گذاشته

با وجود اینکه همه چیز داشتم و لازم نداشتم نزدیک بود برم خرید 😬

جلو خودمو گرفتم نرفتم توش وگرنه میومدم خونه موقع جابجایی هی ب خودم فحش میدادم که وقتی همه چی داری چرا میری خرید 😂😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز برای یه ورودی هم مقاومت کردم ک اگر نمیکردم بعد خرید پشیمونی صد در صد رو میتونست در پی داشته با ...

خدا قوت   

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
امروز برای یه ورودی هم مقاومت کردم ک اگر نمیکردم بعد خرید پشیمونی صد در صد رو میتونست در پی داشته با ...

اگه محصولی هست واقعا به کارت میاد بخر .چون با این اوضاع گرونی بد نیست از تخفیف ها استفاده کنیم . مدیریت بعضی خرج ها جدا از مینیمال بودن هست .اول آخرش که اینهمه وسیله بی استفاده داریم .حالا چهار تیکه لوازم آرایشی جای زیادی نمیگیره 

برو بخر😈

یه مدته  که دائم در حال لباس شستنم😐 

یعنی تو کمد ها لباس تمیز بود .بعد تو حمام همیشه پر از لباس چرک که باید یه دور با دست بشورم .اگه یک بار تنبلی میکردم که واویلاااااا .یه سبد هم داخل کمد دیواری گذاشتم برای لباسایی که لازم نیست با دست شسته بشه 

حالا این وضعیت منی بود که همیشه گفتم لباس زیاد جمع نمیکنم 

هفته پیش از هر دسته دو سه تا تیکه کم کردم. لباس زیر ها ،لباسای پسرم و از خودمو همسر....همه رو تو یه روسری گره زدم گذاشتم یه کنار 

دوتا بلوز و دو تا شلوار از پسرم کهنه بود انداختم دور 

برای یکی از بلوزهای همسر هم نقشه دارم 

واقعا تفاوت ایجاد شد.خستم کرده بودن 

یه مانتوی حجاب دار و روسری که باهاش ست باشه نیاز داشتم که خریدم 

دسته گل بله برون را گذاشتم کنار که ردش کنم دیگه کهنه شده 

بخش زیادی از پارچه ها هم پررررر

اگه هنوز تو خونه داری و خیلی لازمت نمیشه،خوب کردی نخریدی

من کلا اهل آرایش نیستم،گاهی شاید یه رژ بزنم،البته تو خونه(بیرون رفتنی اصلا آرایش نمیکنم)

از بوی لوازم آرایش عوقم میگیره،یعنی اگه خم شم واس روبوسی و طرف آرایش داشته باشه حالم به هم میخوره

واس همین حتی مفت هم بهم بدن نمیگیرم،ولی اگه شما زود زود استفاده میکنی،میدونی قبل از تاریخ انقضا،بخری باز تو ۱ سال تموم میکنی،خواستی بخر

چون ۷۰ درصد خیلی ارزونه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
ضدآفتاب هم نمیزنی یا مرطوب کننده یا مداد ابرو

فقط ضد آفتاب و آبرسان پوست و برای ابروهام سرم سریتا استفاده میکنم

نه مداد ابرو خوشم نمیاد،کلا از اینکه یه ظاهر نقاشی شده برا خودم درست کنم خوشم نمیاد

دوست دارم شکل خودم باشم،خیلی هم خوشگل نیستم،ولی بازم نمیتونم با کرم خودم رو سفید کنم،با مداد ابرو بکشم و ... حس دفتر نقاشی بودن بهم دست میده

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
فقط ضد آفتاب و آبرسان پوست و برای ابروهام سرم سریتا استفاده میکنم نه مداد ابرو خوشم نمیاد،کلا از ...

مننم همینم اخه 😬

ارایش خواصی ندارم معمولا

دقیقا تو روبوسی با ادمای با شدت ارایش خیییلی زیاد هم مشکل دارم ،  چون خیلیاشون ب پوست و لباسم میخوره 😁

واس همینم خیلی لوازم ارایشی ک بیرون گذاستم واس این بود ک تاریخ گذشته بود

اما خب ارایش در حدی دارم ک بی رنگ و رو و رنگ پریده نباشم خیلی هم مشخص نیست ارایشه اصلن 😬

آمااااا جزو چیزای جذابه دیگه همیشه

مننم همینم اخه 😬 ارایش خواصی ندارم معمولا دقیقا تو روبوسی با ادمای با شدت ارایش خیییلی زیاد هم م ...

آره دقيقا، جذابه ... 

همون مرطوب كننده و ضدآفتاب اتفاقا جذاب تره 

مخصوصا وقتى تازه خريدى و تو جعبه اس 

عططر 😍 وای خدا جذاب تر از همه عطر و ادکلنان 😍

آرهههه   اصلا يكى بوى خوب بده من كه ديگه قيافشو نميبينم ... 

تازه خيلى سايتا هستن كه دكانت ميفروشن از عطر اصلى ديگه نياز نيست آدم پول قلنبه اى بده يهو 

سلام دوستای خوب مینیمال روزتون بخیر .خروجیای امروز من سه تاشلوار که برام کوچیک شدن و من این چند ماه دلم نیومد بذارم خروجی به امید اینکه روزی لاغر بشم و دوباره بپوشم .امافکرنکنم دیگه به اون سایز قبلیم فعلا برگردم .براهمین گذاشتمشون کنار که بدم به ی بنده خدایی .خیلللللللی خوشحالم که دورو ورم تا حدودی خلوت شده .راه بسیار زیادی مونده تا من مینیمال بشم اما تا این جاش م جای شکرش باقیه .

👩‍❤️‍👨