2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست
من تا پارسال غصه میخوردم چرا از دبستانم چیزی نگه ندلشتم 😅😅 اخه کتابای دبیرستانمو داشتم همه رو. د ...

چقدر تاثیر گذار بود 

روح آبجی کوچولو تون قرین آرامش 

مادر من هم فوت کردن اول خیلی سخت بود برام وسایل ش رو بدم به کسی بعد دیدم بمونه هم فضاش رو ندارم هم خراب میشن کم کم از ظروف و وسایل خونه شروع کردم اون موقع مجرد بودم اون چیزایی ک میدونستم اضافی هستن میبخشیدم الان در حد چند تکه طلا و ی چادر ازش یادگاری دارم 

واقعا قبول دارم و معتقدم وسایل شخصی م نیاز نیست بیشتر از یک کارتن باشه تو این مدت هم خیلی موفق بودم 

مینیمال 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم درمورد زباله خشک اگر خودتوک یا اطرافیانتون دام دارن میتونید بدین دام ها بخورن فقط باید ت ...

ممنونم از پاسخگوییتون

میگفت :هیچ زنی احساس خوشبختی نمیکند~تاکید کردم چون هییییچ زنی خوشبخت نیست

من سه تا دیکشنری قطور رو گذاشتم خروجی. الان دیگه همه گوشی ها دیکشنری دارن. یادش بخیر دوران دانشحویی چقدر برامون ارزشمند بودن 

میگفت :هیچ زنی احساس خوشبختی نمیکند~تاکید کردم چون هییییچ زنی خوشبخت نیست
چقدر براى تو و خونوادت سخت بوده      ولى راست ميگى كاش ميشد ١٠ تا لايك كنم، آدم مي ...

بله عزیزم خیلی خیلی سخت بود انشالله برای کسی پیش نیاد کمرنگ میشه ولی از یاد نمیره 

حتی الان که ۱۵ سال گذشته...

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
چقدر تاثیر گذار بود  روح آبجی کوچولو تون قرین آرامش  مادر من هم فوت کردن اول خیلی سخت بو ...

ممنون عزیزدلم روح مادرتون شاد

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
عزیزم اینا همه وسایلمه چون دیگه هیچ جای خونه کمد و دراور و کشو  واینا ندارم و همگی فکر کنم جزو ...

میتونی  کارتون هارو تو یک طبقه بزاری   یا که اگه ممکنه از داخل کارتون در بیاری. که نمای بهتری داشته باشه    و ظروف رو کنار هم .  تفکیک کن که دسترسی بهشون هم اسونتر باشه   و 

خانواده  با ارزش ترین دارایی جهان است

اولین بار بود دیروز یکی از چیزایی ک گذاشتم دیوار فروش رفت 😍😍😍😍

قیمتو پایین گذاشته بودم که اگر کسی واقعا میخواد بگیره

اخی چ باحال بود حسش 😂😇💓😋

اینو از اینجا یاد گرفتم مرسی از راهنماییاتون 💓

گفتم حس خوبم رو‌ هم باهاتون شیر کنم