2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740430 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه ما هم به واسطه نوع شغل همسرم پاکت دسته دار مقوایی یا کیسه های پارچه ای زیاد میاد چند روز پیش ی ...

منم قبل از عید کلی پاکت پستی رو گذاشتم دیوار فروختم الکی مونده بود تو انباری

خانوما یه سوال🤪🤪🤪🤪 سوالای من تمومی نداره😅😅 دوستان شما جعبه های کادو یا پاکت های دسته داری ک ...

اگر بتونم به عنوان پاکت نو استفاده کنم بخوام به کسی هدیه بدم نگه می دارم در غیر اینصورت رد می کنم بره

مررسی بابت معرفی رفتم دیدم تا حدیش مخصوصا تو اطرافیانم از قبل تجرا میشد برام راحت بود چون انگا ...

خواهش میکنم عزیزم.بله اینکارا نیاز به همکاری داره یا حداقل غر نزنن بقیه.

من شوهرم کاری باهام نداشت فقط میگفت چرا اینکارو میکنی میخوای چکارشون بکنی بعدا.یکم ک توضیح دادم قانع شد

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام و خوش آمدگویی به اعضای جدید تاپیک.

ذز پاکسازی هاتون بخش کوچیکی رو بزارین برا نیازمندان.آرامش بیشتری رو تجربه خواهید کرد و اثرات مثبت خیر و برکت در زندگیتون.

اعلام خروجی:

قفسه کتاب به شدت پر بود از کتاب های متفاوت

(عمومی/ دانشجویی/دیکشنری و...) جمع و جور کردم گذاشتم خروجی که راجبشون تصمیم بگیرم.شایدباورتون نشه کارنامه دبستانم راهنمایی متوسط انتخاب رشته کارشناسیم ارشدم همه و همه موجود بود. حتی فرم های انتخاب رشته دبیرستانم همه رو تمام و کمال فرستادم خروجی.حالا قفسه کتاب و فایل کمدم مرتب شده و دلنواز.حس خوبیه دوستان  آف تاپیک حتما تجربه کنید و لذت ببرید.

سلام دوستان. یه سوال دارم در مورد اینکه زباله خشک و تر رو جدا میکنید.بعد زباله خشک رو چکار میکنید. ا ...

سلام عزیزم

درمورد زباله خشک اگر خودتوک یا اطرافیانتون دام دارن میتونید بدین دام ها بخورن فقط باید تو زباله ها هسته میوه نباشه

اگر ندارید میتونید به ایستگاه هایی که خشکاله جمع میکنن بدین

(تو شهر ما همچین جایی نیست).

اگر شهرستانی هستین میتونین نگهدارین زیاد که شد (البته خیلی جا نمیگیره چون خشک هست نهایتا بشه یه مشما زباله چندماهتون)

ببرین برای دامهای اونجا

اگر هیچکدومو نمیتونین در نهایت بندازید تو سطل زباله 

فرق زباله خشک با تر تو تولید شیرابه هستش

زباله های خشک شیرابه ندارن بوی بدی هم ندارن اسیبی ب طبیعت نمیزنن

سلام و خوش آمدگویی به اعضای جدید تاپیک. ذز پاکسازی هاتون بخش کوچیکی رو بزارین برا نیازمندان.آرامش ب ...

من تا پارسال غصه میخوردم چرا از دبستانم چیزی نگه ندلشتم 😅😅

اخه کتابای دبیرستانمو داشتم همه رو.

دیگه ی روز زدم ب سیم اخر و همرو کیلویی فروختیم.خیلی حس خوبی داشت.

یه گوشه از انباری خونه مامامنمو کلا گرفته بود الان ک نیستن خیلی بهتره.

بعد من همه ش دارم به این فکر میکنم ما ادما اینقدر وسیله داریم چقدر وسیله هم برای یادگاری نگهمیداریم خدای نکرده وقتی از این دنیا بریم کی دیگا به وسایل ما اهمیت میده؟

لباسی که نمیذارم لک بشه دکوری هایی که نمیذاریم خاک بشینه روش بعدها برای بقیه ذره ای اهمیت نداره

خواهر کوچیکتر من سالها پیش فوت کرد چون کوچولو بود فقط یه بقچه لباس،یه جفت کفش و ی کیف مدرسه ش و کتاباش موند.

مامانم همرو گذاشته توی انباری خونشون.

ماها که ادمای بالغ هستیم چقققققدر وسیله داریم وقتی نباشیم چی به سر وسایلمون میاد؟

من تا پارسال غصه میخوردم چرا از دبستانم چیزی نگه ندلشتم 😅😅 اخه کتابای دبیرستانمو داشتم همه رو. د ...

چقدر براى تو و خونوادت سخت بوده 

ولى راست ميگى كاش ميشد ١٠ تا لايك كنم، آدم ميگه قبل اينكه براى وسايلام تعيين تكليف كنن، خودم براشون تصميم ميگيرم 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

بچه ها ميشه مدل مانتو يا هرگونه بالاپوشى كه به نظرتون ساده و زيبا مياد رو اينجا بذاريد ؟ 

البته اگر تو روند تاپيك مشكلى ايجاد نميشه 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد