2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی وقته چیزی نمیتونم بخورم  تمرکزمو بهم میزنه  حتی وقتی سینما میرم و اکثرا یه خوراک ...

ما هم تو سينما چيزى نميخوريم، كاملا حق با شماست 

پيشنهادتون هم عالى 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

سلام به همگی

تازه این تاپیک رو دوباره پیدا کردم 

دو تا مانتو داشتم که برام اندازه نبود ولی تو کمد مونده بود بخشیدم به کسی 

یه قوری و دو تا فنجون داشتم تو کمدا فروختم

چند تا بطری هم گذاشتم تو کیسه ضایعاتی 

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
حس میکنم هرچی تو خونه انبار شده بود رفت که تو انبار انبار شه 😬😵‍💫

منم پارسال مجبور شدم حدود بیست تا کارتون رو بفرستم انباری،و حدود هفت کارتون زیر تخت،اما در طول یکسال تقریبا شده ۴ تا کارتون،با نظارت و صرف زمان،پاکسازی میشه،نگران نباش❤️

منم پارسال مجبور شدم حدود بیست تا کارتون رو بفرستم انباری،و حدود هفت کارتون زیر تخت،اما در طول یکسال ...

اووهوم

یسری چیزا 

مثلا اینا که الان فرستادم انبار که کتاب و اینا هستن امروزیا

همیشه فکر میکردم استفاده میشه و هیچ وقت نشده ...

دلیلشم نمیدونم چون خیلی وقتا وقتش بوده !

بعد تر هم که منسجم شروع کردم به مطالعه در اون رابطه متوجه شدم حداقل تا مدت طولانی نمیتونه تو برنامم باشه مطالعشون چون برنامه های مهم تر و ضروری تر قبل از اونا دارم

و اگر اونا اتفاق بیوفته، عملا شاید هیچ وقت نیاز ب اینا نباشه و اینا رو پوشش بدن.

برای همین فعلا میفرستم انبار این کتابارو.

یه بخش دیگه شونم مطالعه مرتبط بود

که فعلا اصل کاری مونده😬

شاید بره واسه مدتها بعد 😵‍💫

این شد ک فرستادم انبار

فعلا که یه کارتن بزرگ فقط شد کتابا تازه اگر جا بشه

سن بالا هم کم کم عادت میکنن😁من اول مخ مامان بزرگمو زدم😁اون خودش جواب بقیه سن بالاها رو میده😄🙈

😂عزیزممم ،،من ی مادربزرگ همسرم فقط اعتراض میکنه از خانومایی هستش ک رو فرش هم پتو میندازن☺️من ب دل نمیگیرم حرفاشونو چون اونا ب اون سبک زندگی عادت کردن

این سبک زندگی اینجور نیست که کهنه نگه داری و کهنه استفاده کنی و بپوشی دوست من. من به شخصه هرچی کهنه ...

اتفاقا مینیمالیست به نظرم به این باشه که کهنه ها رو بندازی بره با نو جایگزین کنی یا تغییرش بدی...من که اینطوری ام..کهنه ها رو رد میکنم..یا مثلا لباسی که کهنه میشه میشورم خشک شد مربعی قیچی میکنم دستمالش میکنم برا تمیزکاری.