2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738435 بازدید | 44695 پست
بچه ها يه خبر خوب !  در حاليكه حتى ريالى پول اضافه ندارم  اون چيزى كه در برابر خريدش دا ...

😅😂😂😂😂

من الان دقیقا تو شرایط منفی ریالی ام

ولی امروز دوباره داشتم خرید لیست میکردم 😬😵‍💫

حالا لیست کردم که بگیرم

وسیله ها رو هم میریزم بیرون ک ب خودم ثابت بشه لازم ندارم😵‍💫

اگر نتونستم

به هیدوا میگیم بیاد جفتمونو ببنده ب تخت😂

راستی ابرک

میگفتی ب بهونه مینیمالیستی دارم گند مصرف گرایی رو در میارم یادته

من ک امروز داشتم همون کارو میکردم با ماسکای صورتم

متوجه شدم اینجوری نیست

ینی وقتی هرچی داری و میدونی چی ب چیه ذهنت مرتبه

از چیزایی ک داری هم درست استفاده میکنی

مثلا من یه عادت بدی دارم 

وقتی یچی میخرم چند تا چند تا میخرم

مثلا ماسک صورت میگیرم، بعد میوفتم تو فازش یه مدل دیگشم میگیرم بعد یکی دیگه از همون ک راضی ام میگیرم( انگار قراره قحطی بیاد) بعد چند تا عصاره و مذل دیگه هی میخونم میگیرم 

کمدم که از اینا پر و شلوغ شد دیگه استفاده نمیکنم 😵‍💫😬

ولی وقتی یدونه یا دوتا داری هی جلو چشمته و یه روتین منظمو مداومو رعایت میکنه ادم

من اونموقع انقد ماسک و اینا برا صورت گرفتم

حتی ضد افتاب دوتا دوتا 😶

الان دارم استفاده میکنم هم تموم بشه تاریخش نگذره😂😅

هم ازین ببعد فقط چیزایی ک دارم صبر میکنم تا تموم شه بعدن بگیرم

مگر اینکه ازون راضی نباشم و واقعا لازم باشه خرید کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😅😂😂😂😂 من الان دقیقا تو شرایط منفی ریالی ام ولی امروز دوباره داشتم خرید لیست میکردم 😬😵‍💫 ...

😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

یه نکته بگم،که برای خودم راهگشا بوده.

استادم تو دوره تناسب اندام ذهنی،میگفت اگه بتونید موقع خوردن، اون "زمان سیری طلایی"رو پیدا کنید  دیگه بُردید و تمام.

این مستلزم تمرین و تمرین و تمرینه

"حالا وقتی میگه تمرین کنید قرار نیست ما بیایم هی بخوریم و بخوریم و بخوریم،هروقت گرسنه شدیم این تمرین شروع میشه"

"مقایسه میکنیم با روش خرید تو این سبک زندگی،نکته طلایی اینه هر چیزی نیاز داشتی بخر وبه اندازه،و به دست اوردن قلق این کار و اینکه ذهن خودشو با این روش مطابقت بده مستلزم تمرینه باز.

و مثه مثال بالا هی قرار نیست بخریم و بخریم و بخریم.سر هر دفعه خرید باز این تمرین شروع میشه."

الان طبق پست خودتون متوجه شدید مشکل کارتون کجاست،پس وقتی دوباره میرید بازار برای خرید چیزی،خودتونو به چالش بکشید که چون فلان مورد رو دارم پس دیگه سمت خرید اون جنس نمیرم تا مثلا ضد آفتابم یا ماسکم تموم بشه!

اینو کلید رو بذارید رو خرید پوشاک،لوازم خونه،خوراکی ها و ....

یه زمانی میاد مثه خیلی از کاربرای اینجا دیگه اقناع میشید نسبت به خرید زیاد،و فقط با نگاه کردن بهشون لذت میبرید و همه این هزینه ها میره صرف خرید طلا برای استفاده یا پس انداز میشه یا خودتونو خونوادتونو مهمون یه رستوران خوب میکنید یا میرید مسافرت و لذت پس اندازتونو میبرید....

دوستون دارم 💕

❌لایک❌
درسنه هیدوا جان .خودمم همچین فکری تو سرمه ...اما متاسفانه همسرم زیاد همکاری نمیکنه و همیشه دوست داره ...

خیلی با زبون خوش باهاش صحبت کن عزیزم 

بگو میدونی اگه این هزینه ها رو مدیریت کنیم چقدر میتونیم تو زندگی پس انداز داشته باشیم؟

❌لایک❌
😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️ یه نکته بگم،که برای خودم راهگشا بوده. استادم تو دوره تناسب اندام ذهنی، ...

ارره دقیقا

بخاطر همین

چیزایی ک این مدت همش تو فکر خریدش بودم رو وقتی لیست کردم کامل شد

میرم چک میکنم ببینم واااقعا کمبود کجاست

( چون وسیله هایی رو هم که دارم لیست کامل کردم که بتونم درست مدیریت کنم و مثلا چیزایی ک فرستادم انبار یادم نره دارم )

اگر  واااقعا کمبودی وجود داشت میذارم لیست ورودی

اگر نداشت حداقل ذهنم دیگه گیر نمیده بخر بخر 😂😅

چون دو سه بار فقط از وقتی شروع ب پاکسازی کردم

همینجوری جلو خریدای اضافیم گرفته شده که هیییچ

خیلی چیزا هم اضافه داشتم 😂

گزارش دیروز:

اومدم همون انبار کاغذ معروفو 😵‍💫🥴 بعد از پاکسازی های صورت گرفته 🤠😋🥳😇دسته بندی کردم

مدارک مربوط به هرچیزی تو یه پوشه جدا و جمع مدارک تو یه ساک مجزا

جزوه های مورد نیازم هم همینطور مرتب و دسته بندی کردم تو ساک خودشون

و این وسط یه عااالمه دفتر نیم نوشته بود ک نوشته هاش بدردم نمیخورد اونا جدا شد و رفت تو زباله خشک

بقیه دفتر نگه داشتم تو یه ساک‌ جدا  واسه استفاده های بعدی

که اگر دفتر لازم داشتم خرید مجدد نداشته باشم

بالای ده تا دفتر بود که حداقل ۱۰۰ تا ۲۰۰ برگ کامل مونده بود توش و یه عااالمه دفترچه کوچیک و بزرگ فانتزی که توی یه ساک مخصوص خودشون براشون گذاشتم

من تو‌ یه پروسه پاکسازی کللی ام الان هرروز نمیدونم چجوری اون همه وسیله از تو وسیله ها و اینام در م ...

😁😁😁

نمیدونم اینارو چرا انبار کردم برمیگرده به ذهن ناخوداگاه که با باورهای اشتباهی که یاد گرفتیم"شاید یه روزی به کار بیاد" انباشت شده

جمله ای کاملا آشنا 🙃🙃🙃

نمیدونم چی کارشون کنم از اون جمله هاییه که خیلی تو پاکسازی دوسش دارم 

اگه به درد کسی میخوره از اطرافیان ببخش بهشون،خونواده خودمون یا همسرمون.

اگه براشون کارایی نداره یا باعث میشه یه انباشت دیگه هم جایی ایجاد کنیم بهتره برسونید به یه نیازمند،اگه بازم کسی رو نمیشناسید بذارید سر کوچه خودش صاحبشو  پیدا میکنه.

یه سری چیزها برای هیچکس به دلیل پارگی یا به شدت کهنه بودنشون  باید بره سطل آشغال 

شیشه ها،کارتون ها،پلاستیک ها،قوطی های فلزی جاشون مشخصه، کیسه بازیافتی ها!

❌لایک❌
گزارش دیروز: اومدم همون انبار کاغذ معروفو 😵‍💫🥴 بعد از پاکسازی های صورت گرفته 🤠😋🥳😇دس ...

افریییییییین👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏خسته نباشید 

پس الان دیگه نباید بری سمت خرید دفتر و دفترچه

❌لایک❌
😁😁😁 نمیدونم اینارو چرا انبار کردم برمیگرده به ذهن ناخوداگاه که با باورهای اشتباهی که یاد گرفتیم" ...

مرسی 💓

نه من لباسام و کفشام  از دوحالت خارج نیست

یا انقد دوستشون دارم که از استفاده زیاد خودم ب حدی از کهنگی میرسن که بدرد هیچکی نمیخورن 😂

یا اصلا دوستشون ندارم و نوی نو یا تو کمد لباس یا توی یه باکس جدا از لباسای مورد استفاده خودم نگهداری میشن.

بخاطر همین همه بهم میگن چیزی خواستی خروجی بدی اول به ما بگو 😂

چون اون اوایل ک یسری چیزا لباسا رو دوست نداشتم حالا یا کادو بود و مورد استفادم نبود با همون اتیکتش میذاشتم کنار یا خرید هیجانی خودم بود (مثلا یه مانتو رو دو ساعت میپوشیدم و اصلا نمیتونستم تحملش کنم 😐 ولی از نظر خیلیا خوب بود و دوسش داشتن) و وقتی میدادم خروجی بعدن دوستی یا اطرافیان شاکی میشد ک نمیخواستیش میدادیش بمن 😂

البته الان دیگه گوش شیطون کر اصلاح شدم ورودی اشتباه خاصی تو زمینه لباس انجام ندادم 😬😅😂

😁😁😁 نمیدونم اینارو چرا انبار کردم برمیگرده به ذهن ناخوداگاه که با باورهای اشتباهی که یاد گرفتیم" ...

ایینای که نمیدونم چیکار کنم بیشتر وسیله اشپزخونه بود یا خورده ریز که کم کم تعیین تکلیف میشن هر روز 😅😂