2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737872 بازدید | 44694 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی 

یه شلوارک که دیگه از بس پوشیده بودمش رفت برای تمیز کردن پله ها و بعد سطل آشغال.

یه کیف مدرسه و جامدادی پسرم رفت خروجی

دفترهایی که پرشده بود رفت قسمت بازیافتی

کتابها و جزوه سوالاتشو یه دوهفته از مدرسه بگذره میدم به مدرسه خودشون که اگه تو،طول سال بچه های سال قبل نیازشون شد بهشون بدن،فعلا بسته بندی شد رفت تو زیرزمین.

دفترهای نیمه کارش اصولا نگه میدادم تا تو طول سال تحصیلی که باهاش درسهایی مثه ریاضی کار کنم،اونهام بسته بندی شد رفت زیرزمین.

یه سری جا مغزی های اتود،مدادرنگی ها و مدادها و پاکن هاش کوچیک شدن و دیگه قابل استفاده نبود رفت سطل آشغال.

یه خورده کاغذاهای باطله رفت سطل آشغال.

الان قفسه و کمد و میز تحریر پسرم تمیز و پاکسازی شده ست

💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫

❌لایک❌
من دست و دلم به کار نمیره نمی دونم چرا  اتاق همه کمدا بهم ریخته لباس پیدا نمی کنم ولی حال و حو ...

اگه نیاز به خواب داری یکم بخواب

اگه لازمه یه دوش بگیری سرحال بشی پاشو گلم 

شایدم آهن بدنت پایین باشه و یا بدنت نیاز به مکمل هایی داشته باشه

پیگیری کن عزیزم

اکثرا اومدن تو همین تاپیک منو سرحال میاره پامیشم کارامو میکنم 

ویا میرم اتاق و هال و کمد و یا نقشه خونه های مینیمال رو سرچ میکنم 

میبینم و لذت میبرمو پامیشم،یعنی پامیشما🚀🚀🚀😂😂

❌لایک❌

البته مد و بازار هم بى تاثير نيست 

خب ١٠ سال پيش لباس ها تنگتر و مدل دار تر و برش دار تر بود و رنگ توشون  بيشتر بود 

الان مدتيه  لباسا ساده و بى برش و بى طرح و بى رنگ و رو شدن (بيشتر سفيد/ مشكى/ كرم/ طوسى) 

بيشتر الياف طبيعى و لينن و نخى

مثلا چند سال پيش كرپ هاى گلگلى برا شال و روسرى و شوميز و پيراهن خيلى ديده ميشد ، الان نه 

يا حتى آدمها دوس داشتن رو لباسشون يه خلاقيتى پياده كنن كه هم خاص بشه هم از سادگى دربياد هم تكرارى ديده نشه، مث گلدوزى هاى شلوغ، نقاشى رو پارچه، اضافه كردن گيپور و تور و مرواريد ... 

شايد اين سادگى بيش از حد هم دورانى داشته باشه كه سر بياد 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

خروجی من 

چندجفت جوراب همسر و پسرم،یا شل بودن یا سوراخ داشتن میشدن،ورودی برای پسرم ندارم دو جفت الان داره تا باز شدن مدرسه ها خوبه همین.

چندتا لباس زیر بچه ها.

یک شلوارپارچه ای مشکی که دیگه کهنه شده بود.

سبد میوه هایی که خریده بودیم رو بلافاصله گذاشتم بیرون