2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737887 بازدید | 44694 پست
از ظاهرش میشه درجه یک رو تشخیص داد؟!

من رفتم از فله فروشا بگیرم بیشتر دیدم ظرفای چینی شون خال داره یا رنگشون متمایل به خاکستری هست گفتم که برای جهاز میخوام گفت باید صبر کنی سفارش بدیم درجه یک بیاریم باز من رفتم از چند تا لوازم خونگی قیمت اینا رو پرسیدم دیدم همچین تفاوت خاصی نداره همم اینکه اینا توی کارتن مخصوص بودن برای جهیزیه بهتره برای من ۱۰۵ پارچه هس فکر کنم فقط از قوریش استفاده نکردم تا حالا

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به دوستای قشنگم.روزتون بخیر و شادی و پرانرژی.

خب خروجی های امروزم برای کمک به نیازمندان هست. یک کوله پشتی و یک شال بلند نخی مشکی رنگ که گذاشتم و همچنین یک قاب عکس اضافی تو خونه با یکسری ستاره از جنس پلاستیک زفت رو بقیه خروجی کمک ها که یکجا جمع بشه. من همه رو نایلون میکشم معمولا میزارم یک گوشه اتاقم که هر وقت شد ببرم.

خدارحمت کنه مادر بزرگوارتون رو  برای بعضیا شعار نیست واقعا عزیزم  من بابام که فوت کرد ...

شما راست ميگى ، همه مثل هم نيستن ، منم يكيو ميشناسم كه همون روزاى اول همه ى وسايل شخصى (پدر/مادر)  شو داد به خيريه چون با ديدنشون بدون اون داشت ديوونه ميشد 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
سلام به دوستای قشنگم.روزتون بخیر و شادی و پرانرژی. خب خروجی های امروزم برای کمک به نیازمندان هست. ی ...

منم همیشه یه نایلون بزرگ برمیدارم هروقت تعدادشون زیاد شد میدم به یه نیازمند

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
تعداد لباس زمستونیامون یکی شده 🙂

من دارم لباس زمستونی

ولی فعلا چون فصلش نیست گذاشتم زمستون خروجیاشو بدم فقط مشکلی که هست اینه که لباسام همه خوب و مناسبن و دوستشونم دارم اما خب وقت نمیشه بپوشم یا نیاز نمیشه 

تو این حالت هم باید پاکسازی انجام بشه؟

مثلا بعضیاشونو شاید سه سال یا چهار سال بیشتره نپوشیدم 

من دارم لباس زمستونی ولی فعلا چون فصلش نیست گذاشتم زمستون خروجیاشو بدم فقط مشکلی که هست اینه که لب ...

وقت نمیشه بپوشی ینی چی عزیزم؟!😁

ببین عزیزم نباید بذاری انباشت تو هیچ چیز ایجاد بشه ۲۰تا لباسم اگه داری و همه رو داری استفاده میکنی یعنی عالیه بپوش لذتشم ببر

اگه مثلا از ۲۰ تا لباست،۶تاشو استفاده میکنی باید ببینی دلیل اینکه از بقیه استفاده نمیشه یا کم استفاده میشه چیه

تنگ هستن؟

از رنگش خوشت نمیاد؟

از مدلش خوشت نمیاد؟

به اندامت نمیان؟

استفاده نمیکنی چون برای مراسم های خاص هستن که دیر به دیر لازمت میشه؟

و....

من باشم به جز مورد آخر بقیه رو میذارم خروجی👌

و از این به بعد سعی میکنم موقع خرید به فاکتورهایی توجه کنم که اون ۶ تکه برام دارن.

راحتن

به اندامم میاد

از رنگاش خوشم میاد

از مدلش خوشم میاد

با کیفیتن

و ....

❌لایک❌
وقت نمیشه بپوشی ینی چی عزیزم؟!😁 ببین عزیزم نباید بذاری انباشت تو هیچ چیز ایجاد بشه ۲۰تا لباسم ا ...

بد گفتم 😂

منظورم اینه که  جایی که میرم 

شرایطی که میرم بیرون اون لازم نمیشه

شاید مورد اخر باشن چون واسه بعضی جاها مناسبن ولی مخصوصا این سه سال که کرونا هم بود کمتر پیش اومد تو جمعای مناسبشون باشم احتمالا بخاطر همون استفاده نشده

تو گوشیت چه خبره؟  کانالای تلگرام؟ پیج ها اینستا؟ چند تا کانال داری که ماه به ماهم نمیری سرا ...

من حتی گالری گوشیمم گاهی چک میکنم ک عکسایی تکراری با ی میلی تغییر ژست بوده رو پاک میکنم

وقت نمیشه بپوشی ینی چی عزیزم؟!😁 ببین عزیزم نباید بذاری انباشت تو هیچ چیز ایجاد بشه ۲۰تا لباسم ا ...

نمیدونم کدومه 

یا اصلن شامل اینا میشه یا نه

ولی میشه گفت وقتی میپوشمشون حالم با خودم خوب نیست

حتی بعضیا تعریفم میکنن میگن خوبه و بیشترین دلیلی ام ک نذاشتم بیرون تاحالا همین بوده

ولی وقتی میپوشم حس خوبی باهاشون ندارم به خودم 🥲