2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
اخ اخ اینم الان میخواستم بنویسم بهت بگم تو سرویس یسری چیزا کمه یسری چیزا کاربردی نیست بهترین ...

قابلمه فعلا فقط دوتا خریدم با یه تابه، دیگه نمی‌دونم چی بخرم ، بانکه حبوبات هنوز نخریدم 

متشکرم بله همین کار رو دارم میکنم ولی واقعیت اونقدر جنسا گرونه من نمی تونم ریسک کنم و یه چیزی بخرم ک ...

دقیقا درسته❤️

من همه رو برندهای خوب برداشتم،چیز اضافه برنداشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قابلمه فعلا فقط دوتا خریدم با یه تابه، دیگه نمی‌دونم چی بخرم ، بانکه حبوبات هنوز نخریدم 

جددا و تک بخر

بعد یسری چیزا هست

شک داری بخری یا نه

و خب پولشم الان تو دست و بالت هست 

اون رو فعلا نگیر

تبدیل به دلاری طلایی چیزی کن ( طلا ابشده چون موقع فروش فقط یه مبلغ ناچیز کم میشه)

که اینجوری هم ارزش پولت حفظ شه

هم سیو بشه

هم بعدن ببینی لازم داری یا نه

با دید باز بگیری

مثلا دختر خاله من موقع خریدش

چهار دست گرانیت گرفت

سه چهار دست چینی

ی دست ارکوپال

یه دم دستی

ظرفشویی رومیزی و ایستاده و قهوه ساز و سولار و توسترو پلوپز و بخارشور و سرخ کن و .. ..

خریدنش مهم نیستا

مهم اینه که اصلن اهل استفادشون نبود و حتی دوست داشت ظرفارو با دست بشوره

مثلا دختر خاله من موقع خریدش چهار دست گرانیت گرفت سه چهار دست چینی ی دست ارکوپال یه دم دستی ...

با نخریدن اینا میتونی یه جهیزیه دیگه ام واسه یه عروس بی بضاعت درست کنی و دل یه خانواده رو شاد کنی و از همه مهمتر یه رسم و رسوم غلط رو ادامه ندی 

با نخریدن اینا میتونی یه جهیزیه دیگه ام واسه یه عروس بی بضاعت درست کنی و دل یه خانواده رو شاد ...

دققیقا

الان سالهاست وسیله ها داره رو کانتر و رو‌کابینتا خاک میخوره

قابلمه ها هم رو یخچال تا سقف 😬

ینی میری تو اشپزخونه میخوای فرار کنی انقد شلوغخ

فقطم واس اینکه هی مردم بگن چه جهازی اون اول اینکارو کرد

هیچ چیز از دوره ی زنده بودن مادر نمیتونم دست بزنم  گاهی فقط شعار ندیم  همه ی لباس هایی ک ...

خدارحمت کنه مادر بزرگوارتون رو 

برای بعضیا شعار نیست واقعا عزیزم

من بابام که فوت کرد،هرچی لباس داشت رو شستم و گذاشتم خروجی.

حتی دمپایی و کفاشاش و عینک و لوازم شخصیش رو گذاشتم 

تنها چیزی که تو خونه مامانم ایناست از بابام فقط یه قاب عکسه،که اگه دلم واسه مامانم نمیسوخت اونم میذاشتم

اعتقاد دارم این یه سفری که همه قراره بریم گلم،آدم با نگه داشتن یادگاریای عزیزاش فقط خودشو اطرافیانشو اذیت میکنه " در عین حال هرکسی یه زمانی لازم داره تا بتونه به این باور برسه و دل بکنه"

همیشه به مامان و خونوادم میگفتم گریه اندازه داره، اون با گریه و ناراحتی شما فقط اذیت میشه.میخواید بابا رو خوشحالش کنید برید اگه نماز و روزه قضا داره به جا بیارید.اگه دینی داره ادا کنید.به جاش کار خیر انجام بدید و اجرشو هدیه کنید به روح بابا و ...

همه این عقاید الانمو مدیون مستند زندگی پس از زندگی هستم عزیزم‌

کاااااملا دید منو نسبت به مرگ و دنیای بعد مرگ تغییر داد،وگرنه هیچکدوم از خونواده ما تا مدتها نمیتونستیم به روال عادی زندگیمون برگردیم. 

❌لایک❌