2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738710 بازدید | 44704 پست
طرف ما حتی واسه کادو دادنم پتو میبرن  کاش به همون مبلغ پتو یه سکه میبردن و میگفتن هرجور دوست د ...

دقیقا ،واسه منم روز پاتختی کادو دادن😁بعد جالبه کسی که هدیه میده با خودش میگه پول نبرم خرج میشه میره،ی چیزی بخرم که بمونه واسشون

و این موندن ها خیلی مواقع دردسر ساز میشه،حتی واسه کادوی خونمون فامیلای همسرم چندتیکه ظرف دکوری خریده بودن که الان مونده رو دست من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا ،واسه منم روز پاتختی کادو دادن😁بعد جالبه کسی که هدیه میده با خودش میگه پول نبرم خرج میشه میره ...

مننم متاسفانه همینم

یسریاش ظرفه یسریا. پتو یسریا رو تختی

بعضی مناسبت ها هم لباس میدن

لباسا رو اصلن نتونستم استفاده کنم و همش رفت بیرون حتی تو یه باکس جدا نگه میداشتم زیاد شه با همون اتیکتش میدادم خروجی

ظرفا هم استفادم نیست 

تو همون باکسش مونده

احتمالا بدم خروجی

گرونم هستنا خب همونو ی سکه میووردی

یکیشونم که یه ربع سکه داد ولی انقد معذرت خواهی کرد ک‌ چون فرصت نکردم بگردم و خونتو ندیده بودم چیز مناسبش بگیرم سکه دادم 😬

مننم متاسفانه همینم یسریاش ظرفه یسریا. پتو یسریا رو تختی بعضی مناسبت ها هم لباس میدن لباسا رو ...

اخه واقعا آدم سلیقه دیگران و نمیدونه ک،ی چیزی میگیره بعد طرف ن می‌تونه استفاده کنه نه بندازه

خب گلم میتونی بزاری دیوار بفروشید وقتی نو نو هستن و تو جعبه راحت فروش میره

اخه واقعا آدم سلیقه دیگران و نمیدونه ک،ی چیزی میگیره بعد طرف ن می‌تونه استفاده کنه نه بندازه خب ...

ارره همین کارو میکنم

ینی حتی غیر از دفعه اولی ک واسه نگاه کردن جلو خودشون درشونو وا کردم حتی در جعبشونم وا نشده

راستی دوستان عزیز میشه بگین کلا چنتا پتو دارین؟ لازهمشون استفاده میکنین ؟من۱۳تا پتو دارم .بنظر خودم ...

منم زیاد دارم نشمردمشون ولی باور کن ۱۵ تا به بالان.یسر ی هاش تو جعبه شون تو کمد دیواری بالای بالا گذاشتم ..

به نظر من نفروششون پتو الان طرفای ۸۰۰ تومنه و به بالا.

اگه فروختی سریع تبدیل کن به طلا اگر بفروشی وریال باشه سریع خرج میشه و نابود میشه..

من جای شما باشم نگهش میدارم.

بالاخره مهمون سر زده ای حتی میتونی کادویی جایی ببری و....ممکنه اصلا چند سال دیگه اینایی که میکشی روت باهمین ها تعویض،کنی و قدیمی ها رو رد کنی بره 

اگر فروختی در جا تبدیل کن به سکه ی پارسیان یا طلای کم اجر ت.  .ولی نفروش تعدادش اون قدری نیست که رد کنی بره

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
درسته دوست عزیز .چقد خوبه که شما استفاده دارین .منم خیلی دوست دارم استفاده کنم اما واقعا زمستونا خون ...

عزیزم اگه استفاده نمیکنین بفروشین اینطوری بلا استفاده نمیمونه

بازم هر جور صلاح میدونی🌹🌹❤️❤️

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
راستی دوستان عزیز میشه بگین کلا چنتا پتو دارین؟ لازهمشون استفاده میکنین ؟من۱۳تا پتو دارم .بنظر خودم ...

من دو تا دونفره دوتا تک نفره یه دونه کوچیک برای دخترم 

دوتا هم از اون مدل پشمیا دارم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام روز همگی بخیر و شادی باشه

من بیشتر تو رخت و لباسم سرچ میزنم اضافی ها و اونایی که استفاده نمیکنم رومیفرستم بره خونه ی بخت

یعنی بفرستم برا افردای که نیاز دارن بهره ببرن..

بنابراین لیست خروجی ها امروز:

۱ مانتو از دوران دانشجویی

۱ مانتو از خواهرم که اسنفاده نمیکنم ازش

۱ شلوار لی نو که خواهرم بهم داده اونم برا من کارایی نداره چون اصولا تنگ نمیپوشم.حالا عکسم بشه باز میزارم براتون عزیزان

دوستان میگم نظرتون راجبع لحاف چیه ؟من یه لحاف دارم البته خودم نخریدم .هدیه از طرف مادر شوهرم هس.گاه ...

من مامانم یک لحاف داد و بقیه رخت‌خواب پتو گلبافت دادن .

من الان عاشق لحاف هستم ،زمستونها که عالیه ،لحاف نباشه خوابن نمی‌بره، پتو یک حالت مصنوعی و  الیاف پلاستیک داره .باعث تعریق میشه .

من مامانم یک لحاف داد و بقیه رخت‌خواب پتو گلبافت دادن . من الان عاشق لحاف هستم ،زمستونها که عالیه ، ...

سلام

منم چه تابستون چه زمستون از لحاف استفاده می کنم

سنگینی لحاف باعث خواب خوب میشه

نمیدونم چرا دیگران میتونن از پتو استفاده می کنن

من نمیییتونم از پتو استفاده کنم

سلام منم چه تابستون چه زمستون از لحاف استفاده می کنم سنگینی لحاف باعث خواب خوب میشه نمیدونم چر ...

بله من هم تابستون ها اکثرا از لحاف استفاده میکنم   ،هم اینکه سرمایی هستم  و منطقه سردسیر هستیم و لحاف یک حس خنکی هم داره ،و حالت سنگینی که داره باعث خواب بهتر میشه 

سلام بچه ها چطورین

چطوری پس انداز کنم 

من تا پول میاد دستم میرم وسیله میخرم و گاهی وقتا از خریدش پشیمون میشم

چیکار کنم به نظرتون

و اینکه من عادت کردم اتفاقات روزانمو مینویسم

اولین بار داخل یه دفترچه نوشتم و الان تموم شده و خب بازم باید دفترچه بگیرم و از اونجایی که نمیدازمشون هعی تعدادشو زیاد میشه و شلوغ کاری میشه

چیکار کنم😴💔