2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738787 بازدید | 44705 پست
عالیه  انقدر مثل خلوت شدن خونه آرامش میگیری که حد نداره

چقدر خوشحالم که میبینم شما هم مث من هستین 

یکی از آشنایان نزدیکمون دقیقا اخلاقاش رفتاراش و حرفاش  حس و حال آدمو بد میکنه امروز چقدر انرژی منفی داشتم که خونشون بودم 

حالا از وقتی اومدم با خودم میگم مگه مجبورت کرده بودن که حتما بری؟😊

میبینم که نیمی از مشکلات روحیم متاسفانه باعثش خودمم این خودم هستم که باید یاد بگیرم با چه آدمایی معاشرت کنم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینو هم دوهفته پیش گرفتم یادم نبود عکسشو بذارم کلا دیگه سعی میکنم وردی اضافی نداشته باشم بجاش پس ان ...

من از هزینه کنترل ورودی خرج های خونه، پارسال عوض کردن موتور همسرم و گرفتن ماشین بود.

البته زحمات کار کردن بیشتر همسرمم بود.

خودمم هرچی ورودی هامو کنترل کردم بردم سمت تسویه بدهی هامون تا اینجا عالی بوده و خیلی خوب داره پیش میره الحمدلله

ان شاالله تا آخر امسال تمومه.

❌لایک❌
چقدر خوشحالم که میبینم شما هم مث من هستین  یکی از آشنایان نزدیکمون دقیقا اخلاقاش رفتاراش و حرف ...

بله 

دقیقا 

من خیلی وقته دارم از طعم این آرامش لذت میبرم 

ارتباط با هرکسی که بهم انرژی منفی میده رو قطع یا خیلی کم کردم.

❌لایک❌
بچه ها كاراى تعمير لباس هام كه نصفه بود، تموم شد  ينى ١-٢ تا لباس از پارسال مونده بود :| انننن ...

عزیزم انشالله زودی به خواسته هات میرسی

در مورد طلا هم گلم سعی کن پس انداز کنی من عید که سهام عدالتو ریخته بودن یه پلاک خریدم ۲۵۰ سوت بود کلا۷۳۰ تومن شد آنقدر بهم انگیزه داد

سکه پارسیان از ۳۰ سوت داره که قیمتش زیاد هم نیست میتونی هربار که پول داشتی کم کم بگیری آخرش میبینی چند گرم داری

وووووای یا خدا 😂😂😂😂باورت میشه یاد خودم افتادم ..منم یه خاله دارم دقیقا کپ خاله ی شما فقط فاز منف ...

ب نظرم کم‌کم‌ ارتباط کم‌کن مثلا یک بار در میون جواب بده به بیست دقیقه ک رسید بگو پشت خطی دارم یا همسایه کارم داره یا شوهرم اومد وووو 

مینیمال 
دوستان میگم نظرتون راجبع لحاف چیه ؟من یه لحاف دارم البته خودم نخریدم .هدیه از طرف مادر شوهرم هس.گاه ...

من خوشم نمیاد مادرشوهرم خواست برامون بده درست کنن یهش گفتم ب جاش برام پتو بخر 

مینیمال 
من از هزینه کنترل ورودی خرج های خونه، پارسال عوض کردن موتور همسرم و گرفتن ماشین بود. البته زحمات کا ...

خداروشکر گلم مبارکتون باشه چرخش همیشه براتون بچرخه❤️ همسر منم داره گواهینامه میگیره 

هربار که پول دستم میاد تبدیل‌شون میکنم به سکه اینا تا ما هم انشالله ماشین بخریم

عزیزم انشالله زودی به خواسته هات میرسی در مورد طلا هم گلم سعی کن پس انداز کنی من عید که سهام عدالتو ...

ممنونم عزيزم ... آره واقعا بايد همين كار رو بكنم ...   

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
بله  دقیقا  من خیلی وقته دارم از طعم این آرامش لذت میبرم  ارتباط با هرکسی که بهم ا ...

بهترین کارو کردی گلم🌹🌹❤️❤️

چه خوب که تو رفت و آمد با آدمای افکار منفی هم مینیمال هستی بانو جان

وووووای یا خدا 😂😂😂😂باورت میشه یاد خودم افتادم ..منم یه خاله دارم دقیقا کپ خاله ی شما فقط فاز منف ...

راهکارای من که برام راهگشا بوده😁

وقتی روت نمیشه زود قطع کنی یه بهونه پیدا کن،بگو عزیزم بچمو باید ببرم پوشکشو عوض کنم،من چون پسرمو از پوشک گرفتم همه میدونن زود به زود باید ببرم سرپاش کنم.

یا بگو برم برنجمو آبکش کنم الان وامیره.

و ...

اصولا از ۵ تا تماس،۱ دونه رو جواب بده 

بقیه رو میتونی بگی خواب بودم،دستم بند بود نشنیدم،گوشیم رو سکوت بود و ... همینجوری پیش بری کم کم طرفت خیلی خیلی کمتر تماس میگیره .

خونشونم همینطور،کمتر برو یا میری سریع یه بهونه پیش بیار و پاشو گلم

❌لایک❌
دوستان میگم نظرتون راجبع لحاف چیه ؟من یه لحاف دارم البته خودم نخریدم .هدیه از طرف مادر شوهرم هس.گاه ...

من لحاف دارم و همسرم استفاده میکنه

چون داخلش پنبه ست زمستونا گرم و تابستونا خنکه

❌لایک❌