2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738377 بازدید | 44695 پست
اللان نمیدونم اصلن حسم منطقیه یا نه 😬 ازینور میخوام ظرف بزارم بیرون از طرف دیگه میخوام بگیرم ولی م ...

به نظرم یه مدت ظرف ها رو از جلو چشمت دور کن 

مثلا بذارشون تو انباری

ببین تا چه مدت به اینها نیاز پیدا میکنی

یا اصلا با گذشت ماهها بازم نیاز پیدا میکنی یا نه؟

من چیزهایی مثل لیوان و استکان و قوری و کتری و بشقاب و ..رو که تو دست پای مهمون یا بچه های خودم زود میشکنه و خراب میشه رو به این راحتی نمیذارم خروجی،میذارم تو زیر زمین خرد خرد هروقت نیاز شد بیرون میارم و استفاده میکنم.

حواست به خریدهای هیجانیت باشه 

مثلا میتونی خریدبرای کنترلش،خریدهاتو هرچی یادت میاد لیست کنی تا اول برج بخری،قطعا اونهایی که هیجانیه تا اول برج خط میخوره و ازش صرف نظر میکنی...

یا موقع خرید یهو خواستی یه چیزی بگیری که احتمال میدی جزء خریدهای هیجانیه،از خودت بپرس الان اینو کجای خونه میتونم جا بدم؟و چقدر مورد استفاده منه؟آیا نیاز واجبمه؟لازمه یکم به خودم فرصت بدم تا تصمیم درست بگیرم؟ نهایت با خودم مدارا میکنم بله بله حتما میخرم فقط بذار هفته بعد یه ماه بعد حتما میخرم!!!! چون میدونم فقط به زمان نیاز دارم🙃🙃🙃

اینها راهکارهای تجربی خودمه عزیزم 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم یه مدت ظرف ها رو از جلو چشمت دور کن  مثلا بذارشون تو انباری ببین تا چه مدت به اینها ن ...

ارره

موافقم

میذارم یجا که جلو‌ چشمم نباشه فقط

بعد تر اگر لازم داشتم میرم ببینم چی لازم داشتم ازشون

درست میگی

درباره لباس ها هم امروز خواهرم همینو گفت

گفت لباسایی که تو مخته و میدونی به هرحال به تنوع نیاز دارن

یه مدت فقط از جلو‌چشمت دور کن

بعد ی‌ سال برو سر بزن

ممکنه حس و نظرت عوض شده باشه

چون میگفت لباس همش جلو‌چشمته

هر دفعه میرع تو مخت

ولی اگر از جلو چشمت دور باشه

ممکنه بعدن که بهش برگشتی

یسری چیزا رو دوباره استفاده کنی بجای اینکه بری از اول بخری

سلام 

وقتتون بخیر 

خییلی خوشحالم که چند وقت پیش با این تاپیک آشنا شدم

منی که آخر هر ماه حدود ۴۰۰ تو حسابم باقی میموند الان تو حسابم بیشتر از ۲۰ میلیون دارم که گذاشتم طلا بگیرم

خرید هیجانی دیگه ندارم

اتاقمو کلا زیر و رو کردم و میدونم دیگه چی دارم چی ندارم 

از ریزترین چیز مثل خودکار بگیر تا بزرگترین چیز .‌..

منی که چند جفت جوراب زمستونی داشتم و یادم نبود 

منی که چندین لباس راحتی داشتم و گذاشته بودم بالای کمد یادم نبود اصلا نمیدونستم هست

۵ تا دفترچه یادداشت داشتم

نشستم با خودم گفتم یا خدا چرا آخه این همه پول بی زبونمو حیف و میل می کردم 

ولی از وقتی هم که با این تاپیک آشنا شدم میگم میخوام مینیمال بشم و خرید اضافی ممنوع یا بهتر بگم خرید ممنوع تا وقتی که چیزی رو واقعا احتیاج ندارم

خواستم از همه تشکر کنم❤❤❤❤

امروز نزدیک بود یه ورود هیجانی ظرف غذا خوری ۱۲ نفره داشته باشم که صبر کردم و الان دیگه اون هیجانو ندارم 😂

فعلا البته

چون اینو هنوز شک دارم 🙄

اخه یسری مهمون شلوغ دارم که خیلی نمیشه ظرف چینی استفاده کرد براشون.

خودشون هم تو پذیراییاشون ندیدم چینی استفاده بشه چون همیشه حدود ۱۰ تا بچه در حال دوییدنن و هیچی ممکنه نمونه از ظرفاشون 😵‍💫

واس همین میگم شاید لازمه ی ۱۲ تایی ارکوپال بگیرم .

بننظرت لباس هم میشه بره تو انباری؟😬

به نظرم یه وقت یه لباسهایی اصلا نمیپوشیم و با خودمون کنار نمیایم بذاریم خروجی(ببخشیم یا بفروشیم)

وقتی میره تو یه کمد یا چمدون از دید ما خارج میشه 

زمان که کمی بگذره به این نتیجه میرسیم که واقعا به اون لباس نیاز داریم یا نه.

یه وقتاییم یه لباسهایی با توجه به روند زندگیمون مثل دوره بارداری و شیردهی باید بره تو کمد یا چمدون تو انباری تا بعد از بارداری در موردش تصمیم بگیریم که آیا دیگه میخوامش یا نه،یا باید صبر کنم تا اضافه وزنی که سر بارداری به دست اوردم کم بشه بعد بتونیم ازش استفاده کنیم ...

همه اینها یعنی زمان دادن به خودمون تا طی یه مراحلی بتونیم درست تصمیم بگیریم.

من خیلی سال پیش وقتی  به ماه ۵ بارداریم رسیدم تمووووووم لباسهامو اعم از تو خونه ایها و مجلسیامو گذاشتم خروجی یا فروختم و یه سری لباس بارداری دوختم،نزدیک زایمانمم یه سری لباس برای دوره شیردهیم دوختم 

بعد از یک سالگی پسرم کم کم وزنم برگشت و من موندم و بی لباسی و قیمتهای بالای لباس مخصوصا مجلسیا

خلاصه با خودم میگفتم کاش لباسامو نگه میداشتم الان که داره وزنم برمیگرده داشتم که استفاده کنم چون همه لباسهام بهترین جنس بود،مدلش طوری ساده بود که از مد نمیافتاد تا مدتها....

سر پسر دومیم دیگه قشنگ اومد تو دستم که باید چیکار کنم.🙃🙃🙃

❌لایک❌