2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738713 بازدید | 44704 پست
من این چند روز هیچ خروجی و ورودی نداشتم عوضش کلی ورودی ناخواسته داشتم  قضیه ازاین قراره ک بد ج ...

ان شاء الله بهتر باشید 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی یه دو تا پد پنکیک که خراب شده بودن انداختم دور جاش یه نو خریدم یه سری بازیافتی که هیچوقت هیچوقت این بازیافتی تمومی نداره یه دو سه تا شیشه ماله مربا و این چیزا بود دادم به کسی یه دو تا تیکه لباس زیر که پاره شده بودن البته ورودی هم یه سری چیزایی داشتم که احتیاج داشتم خریدم 

سه تا سانسوریا هم خریدم که بعد توی یک گلدون بکارم برای کنار در ورودی  فعلا چون پاجوش دارن دستش ...

چه گلای خوشگلی عزیزم من عاشق گلم😍😍😍😍

انشالله همیشه برات سبز باشن😘

من قبلنا خیلی گل داشتم بیشترشون حسن یوسف و کاکتوس و عطر چایی شمعدانی اینا بود ولی چون رسیدگی و آبدهی زیاد میخواست مثلا تو تابستون مسافرت میرفتیم بخاطر گلام زود برمیگشتم☹️

چندتاشون دادم مامانم بعضیاشون خراب شدن

حالا فقط برگ انجیری و سانسوریا و قاشقی و خرگوشی و پتوس دارم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
چه گلای خوشگلی عزیزم من عاشق گلم😍😍😍😍 انشالله همیشه برات سبز باشن😘 من قبلنا خیلی گل داشتم بیشت ...

ممنون 🙏

منم عاشق گلم 🌺

بازم گلهای خوبی دارین 😍

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
دو طرف این پله ها قبل پر از گلدون بود  از انواع مختلف  تک تکشون رو دوست داشتم اما با هم ...

به نظرم گلدونها رو بذارید اون طرف،کنار دیوار

چون کسی از پله بالا و پایین میاد به نرده دست میگیره تا دیوار

در عین حال نره ها راحتتر تمیز میشن تا دیوارها گلم

❌لایک❌
این دوتا برای تراس 😍 قرمز هستن چون نور زیاده معلوم نمیشه  https://s8.uupload.ir/files/img_2 ...

این عکس رو صبح دیدم 

خواستم نظر بدم که کوچولوم بیدار شد نتونستم....

من خیلی گلدون رو تراس رو دوست دارم 

خوش سلیقگی صاحبخونه رو میرسونه❤️

یه وقت که همسرتون بیکار بود بده نرده ها رو هم رنگ کنه،خیلی گلدونها جلوه بیشتری دادن عزیزدلم

❌لایک❌
به نظرم گلدونها رو بذارید اون طرف،کنار دیوار چون کسی از پله بالا و پایین میاد به نرده دست میگیره تا ...

آخه معمولا قدیما لب پله شمعدونی بوده 

خواستم اون حس و حال بازسازی بشه 😍

اینجا به پشت بوم میره و کسی رفت و آمد نداره 

یجورایی گلخونه ی من هستش فقط😍

آخه معمولا قدیما لب پله شمعدونی بوده  خواستم اون حس و حال بازسازی بشه 😍 اینجا به پشت بوم میر ...

عزیییییزم 

خیلیم قشنگ شده 

منظورم این نبود جمعشون کنی نازنینم اونجا رو

میگم بذارشون نقطه مقابلشون 

بذار الان واست عکسشو میذارم 

❌لایک❌
آخه معمولا قدیما لب پله شمعدونی بوده  خواستم اون حس و حال بازسازی بشه 😍 اینجا به پشت بوم میر ...

ببین گلم این گیره ها زیاد بادوام نیستن 

اگه خدای نکرده پاتون لب موکت سر بخوره گیره کنده میشه و این سرخوردن باعث کنده شدن گیره های دیگه و بلند شدن کل موکت میشه ....

وقتی گلدونها میره کنار این دیوار،هم موقع بالا و پایین رفتن از پله ها به خاطر وجود اون نرده راحتتره و هم خدای نکرده اتفاق بدی بیافته،شخص با گرفتن نرده خیلی میتونه  تعادلش رو حفظ کنه ....

ان شاالله خدا بهتون تندرستی سلامتی بده نازنین بانو 

ببخشید فضولی کردم،چون این اتفاق چند سال پیش برای همسرم افتاد،قبلشم چون گلدون تو پله ها طرف نرده بود دیوار به خاطر دست گرفتن بچه ها و بالا رفتن سمت پشت بوم کثیف میشد ....

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۲۰-۱۸۰۹۳۴_gerdoo_plus_a3yv.jpg

❌لایک❌