2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741241 بازدید | 44739 پست
نازک دوزی هزینش از یه جایی پرسیدم گفت ۴ و هشتصد هزینه ثبتنامشه هشتصدشو تخفیف میداد پنج ماهه بود زیر ...

5ماه نه بابا هرترم حداقل 2ماهه چرت گفته کدوم شهری اصلا درساانقدزیادن که نمیشه 5ماه ردکرد کدوم شهری

سلام خسته نباشید دوستان مینیمال خودم  صحبت از ماشین ظرف شویی شد ،خواستم من هم تجربه ی خودم رو بگم ،عزیزان من ۹ ساله ماشین ظرف شویی بوش گرفتم فقط یکی دو سال اول از قرص وژل و نمک استفاده کردم فقط با پودر ماشین لباس شویی میشوره  ساعتش رو تنظیم میکنم روی ساعت ۳ شب بعد خودش میشوره حتی یک تومن هم پول برقش نمیاد برامون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

5ماه نه بابا هرترم حداقل 2ماهه چرت گفته کدوم شهری اصلا درساانقدزیادن که نمیشه 5ماه ردکرد کدوم شهری

تبریز عزیزم میخوام برم فرهنگسرا از اونجا هم بپرسم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
تبریز عزیزم میخوام برم فرهنگسرا از اونجا هم بپرسم 

فرهنگ سرا ها بدک نیستن 

اونقداصولی وخوب درس نمیدن 

ولی اگر میخوای درحدخودت باشه گزینه خوبیه 

فرهنگ سرا ها هزینه کمی میگیرن 

ی ترم برواگردوست داشتی میتونی به صورت حرفه ای بری بیرون کلاس

بله جای قرص داره ولی من پودر میخرم پودر ظرف شویی پریل میریزم کف ماشین 

مال من هم ال جی هست پودر پریل استفاده میکنم ولی داخل جای قرص میریزم پودر رو

جایی دورتر از خودم ایستاده ام،به تماشای کسی که جای من زندگی میکند.                                                                   چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی  

خروجی :یه شلوار کتان سفید که چند سالی ته کشو خاک میخورد🥴،یک جفت جوراب از اینا که پوم داشتن دیگه نمیپوشیدم ،

الان حس میکنم شلوار بیرونی هام زیاده چهار تا شلوار جین دارم دوتا پارچه ای🥴