2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740966 بازدید | 44733 پست
ظرف شویی منم تو فکرش هستم اما خب اونم باید بلد باشیم چه مارکی خوبه  مثلا خودم شنیدم مارک بوش ...

عه من ی رومیزی مارک مجیک دارم تا حالا استفاده نکردم داخلش وسایل هاش تو نایلونشه چون جای لوله اب و خروجیشو نداشتم استفاده نکردم میخوام بفروشمش

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
ظرف شویی منم تو فکرش هستم اما خب اونم باید بلد باشیم چه مارکی خوبه  مثلا خودم شنیدم مارک بوش ...

سلام من ۵ ساله دوو دارم کاملا راضیم ...خواهرم هم ۹ ساله  ال جی داره اونم راضیه ...قرص ماشین ظرفشویی هم شوهرم از دی جی کالا میخره (پریل،هوم پلاس و فینیش هر سه تاش خوبه ) قیمتای پریل و هوم پلاس که ایرانین مناسبه ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره خودآدم وخردمیکنه باورکن من که داغونم ازدست ظرف  یعنی چی که ظرف چن نفروی نفربشوره😭

من حدود یک ماهه ظرف می‌شورم انگشتام درد میگیره.

قشنگ درد عصبیه .با اینکه کار خونه به اون صورت سخت انجام نمیدم 

همینه که رفتم تو فکر ماشین.فعلا که دستو بال مون تنگه.خدا کنه یهو گرون نشه

عه من ی رومیزی مارک مجیک دارم تا حالا استفاده نکردم داخلش وسایل هاش تو نایلونشه چون جای لوله اب و خر ...

نفروش همونم حیفه . فکر کنم بالای سی تومنه.به قیمت واقعی که برنمیدارن 

انشالا اگر خونتون را عوض کردین براش جا میزارین 

گلم شما خیاطی رو از کجا یاد گرفتین؟ بنظرتون کجا برم برای یادگیری بهتر و به صرفه تره؟ ممنون میشم را ...

من از اول کار دانش بودم عزیزم.ه دانشگاه هم طراحی دوخت را ادامه دادم 

ببین چند سال پیش شهر ما فنی حرفه ای در حد دوره تکمیلی داشت که همون اصول اولیه و چندتکه لباس پایه رو یاد میدن مثل مانتو شلوار پیراهن دامن.... هزینه ش هم کمتر از همه جاس 

حالا جدیدن نمی‌دونم چطور شده.شاید شهرهای بزرگتر مجلسی هم یاد بدن

اگه آموزشکده خصوصی هم دارین تحقیق کن خوب بود که برو . احتمالا مدرک هم بدن 

اگه مدرک برات مهم نبودم خیلی خیاط ها هستن که آزاد بدون مدرک آموزش میدن 

در کل خیاطی ارزشش رو داره امتحان کنی.حتی در حد همون مبتدی هم باشه خیلی کار راه بندازه 

قبلا تو اینستا خیلیا بودن دوره آنلاین آموزش میدادن .من فقط تعریف شون را شنیدم که کار درست بودن و دلسوز .حیف که بعد فیل تر خشک و تر با هم سوختن 

تو نت هم دیگه بگردی همه چی پیدا میشه .اما اون اصول اولیه را واقعاً لازمه که حضوری یاد بگیری 

موفق باشی گلم♥️

من از اول کار دانش بودم عزیزم.ه دانشگاه هم طراحی دوخت را ادامه دادم  ببین چند سال پیش شهر ما ف ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت   

فعلا من دوروز پیش رفتم از آموزشگاه که زیر نظر فنی حرفه ای هست پرسیدم مدرکم میدن ظریف دوزی گفت ۴ میلیونه هزینش

طرفای ماآموزشگاه فنی حرفه ای هست ولی مسیرش خیلی دوره 

انشالله از دو سه جای دیگه هم بپرسم حتما برم یاد بگیرم 😍🌹🌹🌹

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
هرجا رفتی متدوحیدبرو خیلی آسونه وشیکه لباساش الگوسازی آسون

باشه عزیزم ممنون بابت راهنماییت انشالله تا تابستون حتما میرم ثبت نام کنم فعلا در مرحله تحقیق راجب خیاطی و کلاساشم😅😅😅

باشه عزیزم ممنون بابت راهنماییت انشالله تا تابستون حتما میرم ثبت نام کنم فعلا در مرحله تحقیق راجب خی ...

خیلی خوبه 

کارراه اندازه 

ولی فکرات وکن وبی دغدغه برو وحسابی هوش وحواست وبهش بده که خوب یادبگیری ودل بسپاری بهش اوایل شایدکمی سخت بیادبرات ولی بعداوکی میشی ی جای واقعا خوب برو وجنس پارچه ها روخوب یادبگیرتوالگوسازی اول کاری قوی شو

اول ترم های نازکدوزی هست

5ترمه 

بینش میتونی توکلاس مانتودوزهم شرکت کنی هزینه اش جداست مدرک جداهم داره 

اول 2ترم نازکدوز بگذرون تا دستت راه بیفته عجله نکن برامانتو

بعدبرومانتودوز

بعدترم 3/4/5

بعداینا بروشلواردوز بازترم جداست هزینه جدا مدرک جداداره 

ی اموزشگاه بروکه مربیت استاد ومهریون باشه که کلاس برات حکم آموزش وآرامش داشته باشه نه فقط صرفا ی کلاس خشک بیخودباشه

خیلی خوبه  کارراه اندازه  ولی فکرات وکن وبی دغدغه برو وحسابی هوش وحواست وبهش بده که خوب ...

نازک دوزی هزینش از یه جایی پرسیدم گفت ۴ و هشتصد هزینه ثبتنامشه هشتصدشو تخفیف میداد پنج ماهه بود زیر نظر فنی حرفه ای

طرفای ما خود فنی حرفه ای به قیمت خیلی پایین تر یاد میده اونم راهش یه جای پرت و دوره

حالا امروز شاید برم از چند تا مغازه خیاطی هم بپرسم ببینم اونا چطوره