ورودی💫
❤️یه شلوار لی برای پسر کوچیکم (۳سالشه) این اولین شلوار لی هستش که براش خریدم😇
دوتا شلوار نسبتا گرم داشت از مهر پارسال براش گرفته بودم هم بیرونیش بود و هم اینور سال وقتی میرفتیم جاهایی نسبته سرد یا خنک میپوشید دیگه تنگش شده بود گذاشته بودم خروجی الان این یه شلوار لی جایگزین اون دوتا شد.
❤️دوتا تیشرت برای بچه ها گرفتم.یه تیشرت پسر بزرگم کوچیکش شده بود رفت خروجی الان ۳تا داره کلا. کوچیکه هم حالا تیشرت هاش شد ۴ تا دیگه تا آخر تابستون هیچکدوم این مورد رو لازم ندارن.
❤️دوتا لباس زیر پسر بزرگم کشش خراب شده بود رفت خروجی سه تا ورودی داشت دیشب.
❤️دوتا جوراب پسربزرگمم سوراخ شده بود اونا هم شستم و دوختم و گذاشتم خروجی دوتا جوراب نو ورودی داشت.
❤️یه پیراهنشم دیگه هم تنگش شده بود و هم تو مدرسه ماژیکی شده بود رفت خروجی یه پیراهن جایگزین شد،یه پیراهنم داره خیاط براش میدوزه که ان شاالله فردا آماده ست.چون عید براش پیراهن نگرفتم این دوتا ورودی هم داشت چون نیازش بود،کلا ۳تا پیراهن داره(پسر بزرگم از ۵ سالگی همیشه بیرون میره پیراهن آستین بلند میپوشه اصلا اهل تیشرت نیست هرچی تیشرت داره مال خونه ست یا گاهی تو ماشین یه دوری تو شهر بزنیم،یه جورایی الگو پذیری از باباش داره)
همیشه از خرید کردن لذت میبردم الان چون هدفمند شده خیلی خیلی بیشتر لذت میبرم دیشب هرچیزی که میخواستم از قبل لیست کرده بودم و سریع خریدام از یه مغازه انجام شد🙃😍🙃😍
همیشه بیرون میرفتیم راه به راه خوراکی میگرفتم واسه بچه ها
دیشب با کالسکه رفتیم و برگشتیم فقط بطری آب همراهم بود،برگشتم خونه بچه ها خوووب شامشونو خوردن و آخر شب کمی از خوراکیهایی(پف فیل،و ژله) که تو کمد و یخچال داشتیم استفاده کردن.قبلا خوراکیها و تنقلات که بود بیرونم خرید خوراکی داشتیم شامم درست و حسابی نمیخوردن....
این تجربه ها از خریدهای هدفمند،برام خیلی لذت بخشه✌️❤️