2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741102 بازدید | 44735 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما صبح همگی بخیر

دیروز من یکم آویشن خشک شده داشتم اونا رو پودر کردم که تو غذاهام استفاده کنم

در حد دو سه پیمانه هم سویا بود که استفاده نمیکردم اونارم خیس کردم چرخشون کردم قاطی چرخکرده کردم و همبرگر درست کردم 

دیگه میبینم که لباس و وسیله ی خروجی ندارم با مواد غذایی این بار کارمو شروع کردم😅🤩

حالا یه ظرف ارده هم داریم به همسرم میگم شیره بخریم اونم استفاده شه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

ورودی هم یه چرخ خیاطی دارم مادرشوهرم داد بهم 

یه چرخ خیاطی دستی هم دارم حالا تکلیفش مشخص نیس

انشالله برم خیاطی یاد بگیرم دیگه لباسامونو خودم بدوزم  

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
باشه عزیزم .مرسییییی😍 چندساله به شوهرم گفتم یکی بگیره تو باغچه بکاریم ولی نگرفته دیگه منم از صراف ...

باید خودت بری بخری، کاری که به دیگران بدی براشون به اندازه ما مهم نیست .

از خریدش منصرف نشو ، هر شب که بوش بلند میشه و هر لحظه که تو اشپزخونه دارم کار میکنم و چشمم بهش میخوره لبریز از عشق میشم ،اخه من عاشق درخت هام .

این شاید بهترین هدیه ایه که میشه به خودت بدی .

من رفتم بازار گل و خریدمش ۸۰ تومن ، فقط گلدون سفالی باید براش می خریدم که گرون ترش کرد .اما تابحال هدیه به این زیبایی نگرفتم از کسی .🌱🌱🌱

سلام دوستای گل .روزتون بخیر .خروجیای امروز من یک مسواک انگشتی .دوتا قوطی چای .یه استکان لب پرشده ..ویک فرش ۹متری رو گذاشتم دیوار بفروشم .خدا کنه با قیمت مناسب ببرن ...ورودی هم دودست لباس نخ پنبه ای برای دخترم +یه جفت کفش سوتی براش ...ورودی دیگه ای که داشتم یه مانتو برا خودم بود ....دوستان من خروجی‌های ریزه می‌ره ی زیادی دارم تو روز ..منتها بخاطر دخترم واقعا نمیتونم بیام درست درمون گزارش کنم .چون مدام بهم میچسبه و بازی میخواد .۱۴ماهشه ماشاالله خیلی شیطون و سرحال و قبراقه و عاشق کشف کردن همه چییییی .منم هیچ محدودیتی براش نذاشتم تو خونه و آزادش گذاشتم تا دنیای خودشو پیدا کنه 🤭کاش از خونه ام وختی بهم ریخته است عکس بدم 😂🤭فکر نکنم بتونین تصورش کنین .

👩‍❤️‍👨

راستی دوستای نازنینم من دیشب با یه شلوار لی و یه مانتو که از قبل گذاشته بودم خروجی یه پیشبند درست کردم ..هرچند که خوب و خوشگل نشده و من با دست دوختمش .چرخ خیاطی ندارم و هنری هم درزمینه ی خیاطی ندارم .فقط الکی الکی تو تایم خیلی کوتاهی و وختی که دخترم خواب بود دوختمش 🤭😂😂🤭صبح ظرفم باهاش شستم خیلی خوب بود واقعا .یه مدلی هم پایینش با قیچی بهش دادم 😂😂عکسشو میذارم بخندین و لذت ببرین واقعا خنده دارشده .

👩‍❤️‍👨
راستی دوستای نازنینم من دیشب با یه شلوار لی و یه مانتو که از قبل گذاشته بودم خروجی یه پیشبند درست کر ...

افرین به تو من شلوار جین کهنه ندارم وگرنه الان عین تو می نشستم به بریدن و دوختن در حالیکه خیاطیم در حد پس دوزی و دکمه دوختنه فقط 😁

بچه پررو به ما میگن 🌹

چه خوب میشد اگه دوستان عزیز از خروجیاشون عکس میذاشتن .واقعا آدم انگیزه ی بیشتری میگیره برای دل کندن ...

آفرین .خوب شده😅 

من از عید تاحالا خروجی خاصی ندارم .

مگر همون لباس کهنه ،پارچه باشه .ورودی زیاد هم ندارم .

فعلا یه جورایی راکد موندم تا ببینم در آینده چه برنامه ای میاد 

من هم تو خرید عروسی گفتن به زور بردار خودم وقتی چیزی استفاده نمیکنم نمیرم بخرم اکثر خرید های ...

یه خریدهای عروسی 

و یه جهیزیه 

این دومورد خیلی چیزهای ناخواسته همون اول زندگی وارد خونه میکنه 

البته شاید سالها طول بکشه و اونها تو خونه بمونن

❌لایک❌