2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741079 بازدید | 44733 پست
چقدر قشنگ بودن😍 ممنون . انگار که تو زمان قدیم رفتم  شهر ما هم چندتا بنای تاریخی داره و بافت ق ...

خواهش میکنم عزیزدلم❤️❤️

من انقدر عشق میکنم با این خونه ها اصلا توجه نکردم که تمیز کردنش نسبت به خونه های الان چقدر میتونه سخته باشه

تو هرچیزی عصاره عشق چکیده باشه سختی مفهومی نداره 

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ووالا د یجی. کالا ی نگاه کردم از ام آراس هم تعریف شده بودانگار حالا اکثرمارک ها گفتن دسته اش ضعیفه د ...

نباید توش رو کامل پر کنی که به دستش فشار بیاد ولی برای من تا حالا نشکسته

بیرون تکی هم دستشو میفروشن

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خروجی های نصف شبیم 😁

قطره دخترم که تموم شده بود.یکم دمنوش گیاهی که استفاده نداشتیم.دوتا پیمانه اندازه گیری که استفاده نمیشد،یه دونه نگه داشتم

و یه دور هم همه کابینتا روباز کردم ببینم چیزی پیدا میشه بزارم خروجی یا نه نبود فعلا،یکم مرتب کردم با فسقلم😍

اطرافیانم من جمله قبلنای خودم از این بادبزن زیاد دارن و داشتم ولی استفاده صفر!

من هم تو خرید عروسی گفتن به زور بردار

خودم وقتی چیزی استفاده نمیکنم نمیرم بخرم

اکثر خرید های اضافی من یا لوازم التحریر بوده،یا روسری که مثلا میخواستم خوشگل کنم

الان چادر عروسم و بادبزن مونده رو دستم،کاش یکی بخواد و من بدم بهش

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی