2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741980 بازدید | 44756 پست
ممنون عزیزم .اره والا .من متاسفانه عاشق تنقلات و شیرینی ام .یعنی روزی نیست من شیرینی نخورم .بعد زایم ...

منم سر پسر بزرگم تو دوران شیردهی اینجوری شده بودم که خیلی هوس شیرینی و تنقلات و غذا داشتم،بعد دوران شیردهی خوب میشه اشتهاتون.

❌لایک❌
چه عالییی کاش از اینهمه خروجی عکس می‌دادی عزیزم تا باعث انگیزه ی بیشتری درما بشه تا راحت بتونیم قید ...

با دوتا گوروجک باورکن فقط سریع جمع وردمیکنم😊

از وقتی قید لوازم ومیزنم انقدباروحیه بهترزندگی میکنم باورکن وابستگی به لوازم دیگه اصلا ندارم گوشه ذهنمم مث تمام گوشه هایی ازخونه که خلوت کردم گوشه ذهنم هم خلوت شده❤🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطور فروختی   اگهی دیوار مگه ماهی یکبار نیست؟

نه عزیزم بیشتره بعد من از دو تا شماره هم استفاده کردم.  بعد اینم مهمه که داخل یک دسته بندی مشابه نباشن

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

سلام 

خوبین خانوما می‌خوام کل وسایل هال و پذیرایی مونو بنویسم شما نظر بدین راجب کم و زیاد وسایل:

پذیرایی ۵۰متره

دوتا فرش ۹متری

یک دست مبل هفت نفره.و سه تا میز عسلی(ک الان بخاطر دخترم گذاشتیم اتاق،شیشه یکی از عسلی هارو شکوند)

تلویزیون و میزش.

مینی بوفه و سه تا تیکه دکوری توش(من بوفمو رد نکردم)

جا کفشی و ی دکور روی جا کفشی.

ساعت دیواری

آیینه پنج تیکه

سه تا پنجره و پرده

سطل و جای دستمال کاغذی.

سه تا پادری

خونمو تصور کردین؟چطوره دوستان😁

سلام  خوبین خانوما می‌خوام کل وسایل هال و پذیرایی مونو بنویسم شما نظر بدین راجب کم و زیاد وسای ...

بوفه دکوری هاش .آینه پنج تکه. دکوری روی جاکفشی و سطل رو میتونی حذف کنی 

ولی بازم نسبت به این متراژ خوبه خلوته 

مینیمال 
بوفه دکوری هاش .آینه پنج تکه. دکوری روی جاکفشی و سطل رو میتونی حذف کنی  ولی بازم نسبت به این م ...

ممنون عزیزم

دکوری جا کفشی و بردارم .هیچی نباشه بد نمیشه؟

راستش دکوریشم هدیه بود و خوشم نمیاد ازش.ولی میگفتم ی فکری بکنم براش ی چیزی بگیرم بعد بزارم خروجی

ممنون عزیزم دکوری جا کفشی و بردارم .هیچی نباشه بد نمیشه؟ راستش دکوریشم هدیه بود و خوشم نمیاد ازش.و ...

نه بهتر هم میشه هرچی خلوت تر بهتر من هم چندتا دکوری کوچیک داشتم رو میز تی وی دوستشون داشتم اما برداشتم خیلی الان بهتره 

مینیمال 
نه بهتر هم میشه هرچی خلوت تر بهتر من هم چندتا دکوری کوچیک داشتم رو میز تی وی دوستشون داشتم اما برداش ...

😎خروجی فردا هم پیدا شد خداروشکر،ممنون عزیزم،

من کلا دکوریم ظرف های بوفم بود ک خودم خریده بودم.چندتا دکوری الان دارم که همشون هدیه هستن و بعضیا رو رد کردم دوسه تا مونده

سلام خانوما حسابی خسته نباشید

خروجی امروزم :پارچه تشک دخترم که خراب شده بود یه پارچه دیگه تو خونه داشتم جایگزینش کردم

یه سرهم و بلوز دخترم یه سرهم نوزادی هم داشت اولین لباسی بود که براش خریده بودیم پوشوندم تنه عروسکش دخترم خیلی خوشش اومد

یه کلاه نوزادی هم رفت خروجی

جعبه ابزاری نم مرتب کردم چندتا میخ که کج شده بودن با چند تا دکمه و یه سوزن کج شدا رفتن خروجی

واقعا خونمون از وقتی با شما دوستای گلم آشنا شدم حسابی پاکسازی شده

دیگه وقتم سر پاک کردن و جمع کردن ظروف دکوری و وسایل اضافی هدر نمیشه خونمون همیشه تمیزه  

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خانوما راجب دکوری روی جاکفشی و میزتلویزیون بحث شد 

میز تلویزیون من از این مدل دوتکه ها هست یه تیکشو یکم باز کرده بودم روش وسایل دکوری گذاشته بودم حتی کناره های تلویزیون همینطور

جاکبشیمم از این مدل سه تیکه ها هست روی اونا هم گلدون و... گذاشته بودم

روی اپن هم که نگم براتون اصلا جا نبود یه ظرفی چیزی موقع غذا پختن بذارم روش

حالا میزخاطره هم داشتم  

ولی حالا میزتلویزیونمو تیکه هاشو کامل بهم چسبوندم هیچ چیز دکوری نداره

جاکفشیمم همینطور

روی اپن کاملا خالی شده

میز خاطره هم چند وقت پیش گذاشتم خروجی

وسایل دکوری های من بیشترشون کاربردی هستن اونا رو گذاشتم داخل کابینت

چندتا دکوری مجسمه اینا داشتم اونارم چندوقت پیشت گذاشتم خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام دوستان مرتب خودم 

امروز یه مجسمه کوچیک پرنده  رو دادم به یه بچه کوچولو .

یه تراشم هم دادم بهش که تراش نداشت برای مداد رنگی هاش .

یه روتختی رو دارم فکر میکنم چکار کنم چون برای تختم کوچیکه ، اینو کسی برام دوخته بود که سایز رو دقت نکرده بود .

یه کتاب رو گذاشتم تو ماشین تو جعبه کتابها که زیاد بشن ببرم کتابخونه .

دوتا حوله که دارن محو میشن از بس شسته شدن و مال اشپزخونه بودن، گذاشتم برای تمیزکاری .

تولدتون مبارک عزیزم  تصمیمتون عالی بوده  نمیدونم از کی یاد گرفتیم برای اینکه بهمون خوش ب ...

خوب خوش میگذره 😎

فکر کن یه دیس سیب زمینی سرخ کرده بحوری با سس مایونز ، خوش نمی گذره ؟ والله به من میگذره 🤭😁

خوب خوش میگذره 😎 فکر کن یه دیس سیب زمینی سرخ کرده بحوری با سس مایونز ، خوش نمی گذره ؟ والله به من ...

خخخخ

نه دیگه من اینجوری نیستم 😁البته اندازه یه نعلبکی نه یه دیس خواهر

آدم چیزی رو که عاشقشه باهاش عشق بازی میکنه نهایت حالش خوب باشه نه اینکه تهش حالمون خراب باشه 

🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃

❌لایک❌