2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742201 بازدید | 44760 پست
 🎁اقلام ضروری جهیزیه آشپزخانه ✅ظروف آشپزی و پذیرایی سرویس قابلمه دیس برنج کاسه سوپخوری سر ...

بنظرمن آبکش دوتا دونه کافیه 

ناسیر نیازی نیست 

سبد پیاز سیب زمینی نیازی نیست  وهمین طور کلمن و جانونی البته شرایط هر خونه ای متفاوته 

خب من بازخروجی داشتم تا یادمه بگم😍 ی شومیزازخودم که میبخشم  ی لباس وی کیف دخترم  ی کیف ...

چه عالییی کاش از اینهمه خروجی عکس می‌دادی عزیزم تا باعث انگیزه ی بیشتری درما بشه تا راحت بتونیم قید وسایل اضافه رو بزنیم 🌺😅

👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی از کاغذو کتابای همسرمو که بخودشم گفته بودم خروج دادم .کاش عکس می‌گرفتم .والا تا میام عکس بگیرم ...

آفرین خدا قوت 

من امروز تلگرامو واتساپم رو کلا پاکسازی کردم 

نت ضعیف بود نشد اینستا رو پاکسازی کنم بعد از ظهر می‌خوام گوشی رو خالی کنم بریزم روی لب تاب تا سبک بشه تا آخر هفته می‌خوام همین کارا رو کنم لب تاب و گوشی م خیلی پر و شلوغه 

مینیمال 
راستی دوستای گلم من ۱۴اردیبهشت تولدم بود .قبلنا من کلی شکلات و ژله و چیپس و پفک اینا برای خودم تدارک ...

تولدت مبارک چ کار خوبی کردی منم تصمیم گرفتم تولد هامون ی مینی کیک ساده شکلاتی درست کنم و چیز اضافی نخرم عوضش شام بریم بیرون 

مینیمال 
راستی دوستای گلم من ۱۴اردیبهشت تولدم بود .قبلنا من کلی شکلات و ژله و چیپس و پفک اینا برای خودم تدارک ...

تولدتون مبارک عزیزم 

تصمیمتون عالی بوده 

نمیدونم از کی یاد گرفتیم برای اینکه بهمون خوش بگذره باید بخوریم

💖

❌لایک❌

سلام خانوما خسته نباشین خروجی دیروز و امروز من:

گل های نمدی و گلدان کنفی

دسته گل عروسی و پاکسازی کردم و فقط رز هاشو برداشتم.

کله قند بله برون و تزعیناشو درآوردم خودشو استفاده کنم

دوتا دکوری هدیه ک قبلاً یکیشون و رد کرده بودم

ی بسته عود ک استفاده نداریم و واسه مجردی همسرم بود

ی دستبند خودم ک خراب شده بود

چندتا تزعینات لباس انداختم رفت.چندتا عروسک نمدی کوچولو بود گزاشتم دخترم بازی کنه

دوتا چشم عروسک میدم ب خواهرم ک عروسک میبافه استفاده میکنه

یه شومیز مشکی

یه ساپورت که نمیپوشیدمش

یه لیف توری که تو جهازم خریده بودم و استفاده نکرده بودم گزاشته بودم کمد.درش آوردم گزاشتم حموم استفاده بشه نشد بره خروجی.

یه شیشه که استفاده نمیشد.

دومتر پارچه ملافه ای داشتم،گزاشتم بندازم زیر دخترم موقع غذا خوردن و دیگه نخرم برایش😛

وقتی زایمان کردم ی بسته پوشک خریده بودیم نصفش مونده بود.گزاشتم بدم ب کسی ک استفاده می‌کنه.

ی کشو خالی شد

ی قابلمه کوچیکم خراب شده بود،دادم توشو مواد بزنن

روبیکا رو حذف کاربری زدم

۱۰۰تا برگه ک خوشنویسی و طراحی کرده بودم و یکی دوتا هم یادگاری دوستان ریختم دور.یه آیینه خیلی کوچولو و آویز فلزیش چون زنگ زده بود و خود آیینه هم لب پر شده بود چند جا.

سلام خانوما خسته نباشین خروجی دیروز و امروز من: گل های نمدی و گلدان کنفی دسته گل عروسی و پاکساز ...

خدا قوت عالیه 

منم هفته قبل روبیکا رو حذف کاربری زدم 

سروش رو هم می‌خوام حذف کنم 

ی گروه خوشنویسی دارم توی ایتا فعلا اونو نگه میدارم تا فایل های آموزشم رو کامل دانلود کنم و بعد اونم حذف میکنم 

مینیمال 
سلام خانوما خسته نباشین خروجی دیروز و امروز من: گل های نمدی و گلدان کنفی دسته گل عروسی و پاکساز ...

🙄😁چقدر زیاد بود خروجی و من کیف میکنم

تقریبا هرروز کابینتا و کشو هارو بررسی میکنم و چیزایی که استفاده نمیکنم ،و چیزایی که دلم نمیاد بزارم خروجی تو ذهنم نگه میدارم،اگه همون روزم نشد.فردا پس فرداش که دیگه تو ذهنم کنار اومدم ک بزارمش خروجی ،میرم سراغش،وقتی از گوشه کشو ها و کمد . کابینت خبر دارم،میدونم چی دارم خیلی سبک میشم و خوشحال😉،وقتی کسی پیشم میگه اصلا نمی‌دونم فلان چیزو کجا گزاشتم یا فلان لباسم تو کدوم کمده یا اصلا تعداد چیزایی که داره رو نمیدونه انگار دیگه نمیتونم درکش کنم و هضم این موضوع برام خیلی سخته

خدا قوت عالیه  منم هفته قبل روبیکا رو حذف کاربری زدم  سروش رو هم می‌خوام حذف کنم  ...

مرسی عزیزم

کلا برنامه های ک نصبه رو گوشیم:اینستا که از وقتی فیل تر شده نرفتم ،سروش .دیوار .اسنپ

تولدتون مبارک عزیزم  تصمیمتون عالی بوده  نمیدونم از کی یاد گرفتیم برای اینکه بهمون خوش ب ...

ممنون عزیزم .اره والا .من متاسفانه عاشق تنقلات و شیرینی ام .یعنی روزی نیست من شیرینی نخورم .بعد زایمان این بلا سرم اومد .همش عطش و شیرینی خوردن .هرچی ام آزمایش و چکاب دادم گفتن مشکلی نداری و مال استرس و اضطرابه.من موقع تولدو مهمونی و مراسم عروسی اینا یکسره میخورممم فقط درحال خوردنم .کلا هرروز اینجوری ام اما این روزهای خاص بیشترش میکنم و یجورایی جو منو میگیره.

👩‍❤️‍👨
تولدت مبارک چ کار خوبی کردی منم تصمیم گرفتم تولد هامون ی مینی کیک ساده شکلاتی درست کنم و چیز اضافی ن ...

ممنون گلم .چه کار خوبی .انشاالله همیشه بهتون خوش بگذره و درکنار خانوادت لذت ببری 

👩‍❤️‍👨