2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742197 بازدید | 44760 پست
سلام عزیزم قطعا شما درست می فرمایید ولی به نظرم هیچ خانمی دوست نداره وقتی برای تفریح میره بیرون با خ ...

ببین عزیزم وقتی از خریدهای هیجانیت کم بشه 

از لباس و خوراکی ها و لوازم خونه و ...

وقتی تصمیم بگیری به کیفیت غذات اهمیت بدی و سالم بخوری کلی از خرج هله هوله خریدنهات و کم میشه ...

این پولی که از هر قسمت از مخارج زیاد بیاد رو میشه خیلی خوب مدیریت کرد میشه مثل بعضیا سکه خرید،یا نه رفت مسافرت،یا کیفیت غذاها رو ببریم بالا 

گاهی اگه حساب بشه هزینه گاز و برنج و روغن و مرغ و ...که میبریم همراه خودمون تا مثلا صرفه جویی کنیم خیلی بیشتر از نفری ۲سیخ کباب دربیاد عزیزم 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوبم در کنارتون خیلی چیزا یاد گرفتم 

به دلیل مشغله کاری مدتی نمی تونم تو تاپیک فعالیت کنم.

امیدوارم اینجا با اعضای خوبی که داره قوی تر از قبل به فعالیت اش ادامه بده🌷

شادی صدام کنید
دوستای خوبم در کنارتون خیلی چیزا یاد گرفتم  به دلیل مشغله کاری مدتی نمی تونم تو تاپیک فعالیت ک ...

هرجاهستی تندرست و شاد باشی عزیزدل

دعای خیر ما بدرقه زندگیت گلم💖

❌لایک❌

سلام

خوبین خوشین؟

دوستان یه سوال داشتم

تابلو عکس های قدیمی رو چیکار میکنید؟من ۱ تابلو دارم که آیه الکرسی هست و رنگ و روش رفته

ولی چون رو دیوار هست،همسرم دائم می بینه و نمیتونم مخفیانه رد کنم بره

ولی نمیدونم چی بگم که راضی بشه،الان ۷،۸ سال میشه تو خونه مون هست و دیگه جالب نیست از بس کهنه به نظر میاد

۲ تا قاب عکس هم دارم،که باز میخوام عکس هاشونو دربیارم و خودش رو بذارم تو کوچه،شاید کسی برد

ولی نمیدونم چطور به همسرم بگم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
سلام عزیزم قطعا شما درست می فرمایید ولی به نظرم هیچ خانمی دوست نداره وقتی برای تفریح میره بیرون با خ ...

عزیزم طرز تفکرها متفاوته

آشنایی دارم که مشکل کیف پول نداره اما بخاطر تفکری که داره اصلا لب به غذای بیرون نمیزنه ۶۵ سالشه و چندوقت پیش با افتخار میکفت که تا این سن غذای بیرون نخوردم

خودمم قبل از اشنایی با لذت کمتر داشتن یا مینیمال بودن هرجا میرفتیم همه چییییز میبردم و وقتی از سفر میاومدم تازه کارام شروع میشد و چندین روز طول میکشید تا همه چیز به روال عادی برگرده

گاهی نمیدونیم و همون روش اطرافیان رو ادامه میدیم

ولی آشنایی با روش دیگران  در برخورد با مسا ئل خیلی خوبه 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

[QUOTE=289340468]سلام خوبین خوشین؟  دوستان یه سوال داشتم تابلو عکس های قدیمی رو چیکار میکنید؟من ۱ تابلو ...[/QUOTE

سلام عزیزم ی مدت بزارشون تواتاق بگوتنوعی نصب کردم اینجا بعدمدتی ردکن برن اول طبیعی شه ازدیدشون نبودنش توسالن 

والا من چون برخوردهمسرم نسبت به لوازمش میدونم راحت نمیندازم بره میبرم انبار سراغ نگرفت مدتی میزارم خروجی ولی بقیه لوازم خودم وبچه ها رو چشام میبندم میزارم بره😍

[QUOTE=289340468]سلام خوبین خوشین؟  دوستان یه سوال داشتم تابلو عکس های قدیمی رو چیکار میکنید؟من ...

نه همسر من به چند تا یادگاری که داره حساسه،و کتاب هاش

وگرنه لباس و ... رو خودم خیلی وقتا انداختم رفته و بعدش هم گردن نگرفتم😁

ولی این تابلو چون آیه هست خیلی حساسیت نشون میده،البته شاید چون خودش خریده میخواد حتما باشه

اون ۲ تا تابلو دیگه رو خیلی حساس نیست،چون من خریده بودمشون😐

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
نه همسر من به چند تا یادگاری که داره حساسه،و کتاب هاش وگرنه لباس و ... رو خودم خیلی وقتا انداختم ...

خب اگرانقد دوستش داره حتما براش خوش یومه ببری عکاسی ها احتمالا بتونی نوسازیش کنی بای قاب جدیدترهم براش بندازی به این منوال نگهش دارعزیزم

سلام بچه ها وردوی ی زنجیر طلا خریدم فردا برام می‌فرستن عکسش رو میزارم 

خروجی ی سو تین شیردهی ک اصلا کارایی نداشت 

دو‌تا ش و رت 

ی تیشرت 

بچه ها می‌خوام ی بار دیگه مجددا لباسامو  بررسی کنم چون حس میکنم الان دید بهتری دارم نسبت ب استایلی ک باهاش راحت ترم 

مینیمال 
سلام بچه ها وردوی ی زنجیر طلا خریدم فردا برام می‌فرستن عکسش رو میزارم  خروجی ی سو تین شیردهی ک ...

مبارکت باشه عزیزم

آره من هم بارها لباس های خودم و همسرم و بچه هام رو ریختم بیرون و دوباره نگاه کردم

پریروز هم خروجی داشتم از لباس ها

۳تا پیرهن همسرم که مدتی دور از چشم گذاشته بودم

۲ تا بلوز پسرم که دیگه اندازه اش نبود

یه دستمال که نم گیری خوبی داشت و برای خشک کردن پاها پسرم بعد از دسشویی اش استفاده می‌کردم

یه ظرف شیشه ای هم بود که لازم نداشتم و اصلا استفاده نمیکردم

یه لیستی تهیه کردم از وسایلی که تو آشپزخونه لازم میشه،میخوام طبق لیست برم کابینت رو نگاه کنم،اگه چیز اضافی بود بذارم کابینت جدا و بعد ۳ ماه ببینم کدوم رو استفاده کردم

اگه اصلا استقاده نشدن بذارم بیرون