2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742038 بازدید | 44756 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کم کار شدم خروجی نداشتم این چند وقته ولی هر روز میام اینجا رو میخونم یه سری کاربرای همیشگی هم نیستن چند وقته 

کاربر دختر افتابم 

کاربر باغچه 

کاربر ماریتان 

کاربر ماهی تنگ طلایی 

امیدوارم حالتون خوب باشه❤️❤️❤️

عزیزدلی نازنین 💕💕💕

من چرا امضاتونو نمیتونم ببینم؟مشکل از سایته یا تمضارو برداشتید؟

الان که این دوستمون گفتن متوجه شدم لایک دوس ندارین ولی متاسفانه من چندبار لایک کردم!!ولی امضات نمایش داده نمیشه اصلا واسم

سلام♥️

من بعد از مدتها اومدم. این روزا خروجی داشتم ولی دو بار که اومدم کامنت بذارم ثبت نمیشد منم بیخیال میشدم.

خروجیهای امروزم:

۶ تا نمک پاش قدیمی داشتم انداختم رفت

یه ظرف عسل

مقداری نمد

و یه حشره کش برقی(اسم دقیقشو نمیدونم😬)

جالبه هر بار که فکر میکنم دیگه وسیله ای برای خروجی ندارم از بقیه روزا بیشتر خرت و پرت جمع میکنم  

خروجی امروزم:میز تحریر که از خونه مامانم آورده بودم مال دوران مدرسه بود

یه سوشرت مال چند سال پیشم که چون در حد یکی دوبار پوشیده بودم حیفم میومد بذارم خروجی

چند تا از لباس های نوزادی دخترم که امروز همه رو گذاشتم خروجی فقط یه سرهم که اولین لباسی که براش خریدیمو نگه داشتم

دو جفت جوراب همسرم کشاش شل شده بود انداختم زباله

لباسایی که این چند وقت جمع کردم برای خروجی گذاشتم حیاط تو اولین فرصت بدم به یه نیازمند اکثرا همشون در حد نو هستن

یه روروئک دخترمم گذاشتم دیوار انشالله به فروش بره

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

چقدر دل کندن از این یادگاری ها سخته واصلا چه عادتیه؟

مثلا من از بچگی ام هیچ چیزی برای یادگاری ندارم چون مامانم وسیله نکه نمی داره.ولی مادرهمسرم لباسای وقنداق فرنگی همسرم نکه داشته منم یه روز آوردم خونمون الان تو چمدون.سه چهارسال آوردم همسرم یک بار هم نگاش نکرده؟

یا مثلا همسرم میگم دسته گل های عقد وعروسی نذار خروجی؟مانتوی عقدت نذار خروجی؟کفش عروسی ات نذار خروجی؟

خوب ما از همه اینها عکس داریم.عکس هم اگه نداشته باشیم که محال نداشته باشیم خاطره اش تو ذهنمون هست؟مگه من چقدر فضا می تونم به یادگاری ها اختصاص بدم؟

شادی صدام کنید
چقدر دل کندن از این یادگاری ها سخته واصلا چه عادتیه؟ مثلا من از بچگی ام هیچ چیزی برای یادگاری ندارم ...

همون ده دقیقه ی اول که روروئک دخترمو گذاشتم دیوار جند نفر پیام دادن به شوهرم نشون دادم ناراحت شد میگه نفروش

حالا معلوم نیست بچه دوم کی بیاریم تا اون موقه فقط جا میگیره

حالا بچه دوم هم آوردیم قصد ندارم بخرم چون وسیله واجبی نیست

تصمیمم جدیه که بفروشمش  

بنظرم چند وقت اون وسیله ای که میخوای بذاری خروجی از جلوی چشم بردار بعد یه مدت بذار بره

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
چند روز پیش یه تاپیک دیدم با موضوع اینکه آیا پیکنیک!پیک نیک! 😁 خطر نداره بذاریم تو صندوق عقب و .... ...

سلام عزیزم قطعا شما درست می فرمایید ولی به نظرم هیچ خانمی دوست نداره وقتی برای تفریح میره بیرون با خودش گاز  و پیکنیک ببره واسه اشپزی ...ولی به خاطر شرایط، اقتصادی  خیلی ها مجبورن تو تفریح و مسافرت خودشون اشپزی کنن ، این اصلا ربطی به مینیمال بودن نداره 😐

شما شرایطتون خوبه وقتی میرید بیرون تشریف می برید کباب حاضری  نوش جان می کنید ولی خیلی زیاد افراد هستن که خودشون درست میکنن تا کمتر هزینه بشه🌹

این چیزا ربطی به مینیمال بودن نداره به کیف پول ربط داره 😐😐

با احترام🌹

سلام خواستم یه تشکر ویژه از مدیر جان گروهمون کنم واعضای گروه ،قراراست  چیزهای به ظاهر صواب بکنیم خودنمایی کنیم ،مدیر با ایجاد این گروه خیلی از زندگی  ها رو نجات دادن از آشفتگی  ،فقط میتونم از عمق دلم دعاتون بکنم ،خیلی کمک کردین به زندگی هامون خدا خودش عوضش  رو بهتون بده