2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741784 بازدید | 44750 پست

یه مانتو تابستونیم سوراخ شده بود کوتاهش کردم آستیناشم بریدم تبدیل به بلوز آستین کوتاه شد. یه شلوار لی که وسطش پاره شده بود تبدیل به دامن کردم. عکساشونو برم خونمون میذارم. 

با لایک شدن مشکلی ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا برای من خیلی خوب بود باور نمی کنید اینقدر که راحت الان خارج می کنم و الکی وسیله جمع نمی کنم  برای روز مبادا که هیچ وقت هم احتیاج بهش پیدا نمی کنم آرامش خاصی دارم دیگه همش خرید کم ولی با کیفیت می کنم 

سلام عزیزم من وقتی با تاپیک اشنا شدم خب خونم خروجی زیاد داشت الان نمیگم خونم مینیماله ولی خب کمتر خر ...

سلام گلم.بله درسته منم همینطور روز های اول خیلیییی خروجی داشتم ب مرور کمتر میشه

خانوما ی سوال تخته سرو دارین؟کاربردی داره براتون؟ خیلی دوست داشتم بخرم از وقتی مد شدن.هی خودمو قان ...

نه.اتفاقا اهل تزیینات غذا وکیک‌وشیزینی هستم ولی تپ ظرف هایی که دارم

شادی صدام کنید

سلام 

منم خروجی هام خیلی کم شده نسبت به قبل

یه چیزایی هم هستن که دوس دارم بذارم خروجی ولی چون مستاجریم میگم ممکنه خونه بعدی نیازمون بشه بنابراین نگهشون داشتم 

من دیروز کمد رو یه کم مرتب کردم. یه کلاسور دارم از دوران دانشگاه که یه سری نوشته ها و .... رو توش میذارم. اینارو باید سر فرصت (فرصت زیاده باید همت کنم 😁) بشینم توی یه دفتر بنویسم و این کلاسور رو کلا بذارمش خروجی. حدود چهل پنجاه تا کاور برگه اچار داخلش داشتم از ده سال پیش! دیگه ده تاشو نگه داشتم برای کاغذام و بقیشو گذاشتم بدم به یکی که میره مدرسه یا دانشگاه، نیازش میشه

چندتا تلق و چندتا تیکه مقوا هم بود اونارم ریختم دور

چندتا برگه دارم که دوران راهنمایی دوستام برام یادگاری نوشتن، این چیزارو شما نگه میدارین یا می ریزین دور؟

سلام منم واسه نگهداشتن دفتر خاطرات خیلی دودلم.

یه سری از هم کلاسیها برام چیزی نوشتن بالاخره خاطره انگیزه ولی اگه همون ادم رو بیرون ببینم بهم سلام نمیده😶😐 کلا بی تفاوت رد میشن.

فقط هم کلاسیهای دبیرستان خوب بودن و باهاشون سلام علیک دارم.

حالا موندم دفتر خاطرات رو نگهدارم یا نه؟

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام  منم خروجی هام خیلی کم شده نسبت به قبل یه چیزایی هم هستن که دوس دارم بذارم خروجی ولی چون ...

منم دوستام برام یادگاری نوشتن..چندتاش ک تو وسایلم اومده بود خونه خودم و ریختم رفت.یه کیف دارم خونه مامانم دفتر خاطرات و چندتا تیکه وسایل بچگیم توشه اونا مونده هنووز

سلام منم واسه نگهداشتن دفتر خاطرات خیلی دودلم. یه سری از هم کلاسیها برام چیزی نوشتن بالاخره خاطره ا ...

ب نظرم نگه ندار..من خودم ی دفتر داشتم از زمانهای مجردین توش شعر و نکته و چیزایی ک جالب بود برام می‌نوشتم انداختم رفت😛