2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742010 بازدید | 44756 پست

سلام به همگی ورودی یه پستونک بالای شش ماه  برا دخترم 

متاسفانه نپذیرفتش و پستونک قبلی ش رو ترجیح داد 

چون نارس بود و یکم کوچیکه همسرم میگه بزار ماه دیگه دوباره امتحان کن 

ذوق داشتم پستونک قبلی ش رو سریع بزارم خروجی ک نشد متاسفانه 

مینیمال 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من میخوام مبل هامو بفروشم بجاش پشتی بگیرم هم خونم کوچیکه هم داغون شدن موقع اسباب کشی  بف ...

احتمالا مبل شما بزرگه واسه خونتون،بفروشش بجاش یه نیم ست از یه مبل کوچیکتر بخر ،روی مبل و پشت میز غذا خوردن عادت خوبیه ،به زانو و کمر خیلی کمک میکنه و باعث میشه به مرور آسیب کمتری ببینیم من استفاده از توالت فرنگی رو هم واسه همه واجب می‌دونم ،چون ماخانومای ایرانی اکثرمون کمبود کلسیم و دی داریم ،باید بیشتر مراقب باشیم و به این چیزا بعنوان یه کالای لوکس نگاه نکنیم 

بچه های گروه ایتا تون وصل میشه. مال من از بعدازظهر متصل نمیشه.ایتا حذف کردم دوباره نصب کردم بازم نش ...

نه شادی جان برای منم وصل نمیشه عزیزم. از ساعت حدود ۶ قطعه. مشکل سراسریه 

سلام خانوما

چرا تاپیک دیگه اون شور و هیجان سابق و ندارد.من قبلاً یک ساعت سر نمیزدم میومدم می‌دیدم ۵۰صفحه عقب موندم با کلی عکس و ورودی خروجی رو به رو میشدم.الان روزی یک صفحه هم جلو نمیریم

بچه های گروه ایتا تون وصل میشه. مال من از بعدازظهر متصل نمیشه.ایتا حذف کردم دوباره نصب کردم بازم نش ...

عزیزم‌مال منم همینطوره کلا برای همه مشکل پیدا کرده من حذف کردم حالا نصب نمیشه

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
سلام خانوما چرا تاپیک دیگه اون شور و هیجان سابق و ندارد.من قبلاً یک ساعت سر نمیزدم میومدم می‌دیدم ۵ ...

سلام عزیزم من وقتی با تاپیک اشنا شدم خب خونم خروجی زیاد داشت الان نمیگم خونم مینیماله ولی خب کمتر خروجی پیدا میشه

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
عزیزم‌مال منم همینطوره کلا برای همه مشکل پیدا کرده من حذف کردم حالا نصب نمیشه

اره منم فکر کردم مال من مشکل داره خذف کردم الان دیکه نصب نمیشه.

قبلا یکی دوبار وصل نمی شد به روز رسانی می کردم درست می شد امروز نشد

شادی صدام کنید
سلام خانوما چرا تاپیک دیگه اون شور و هیجان سابق و ندارد.من قبلاً یک ساعت سر نمیزدم میومدم می‌دیدم ۵ ...

من قبل از آشنایی با  این تاپیک خیلی پاکسازی کزدم.یه سری هم با این تاپیک پاکسازی کردم.الان مدتیه نه وروذی دارم نه خروجی .

شادی صدام کنید

کلی خروجی داشتم: لوازم لوله کشی و دستگیره های اضافی که دادم به بابام. رنده خیلی کوچیک. نی های فلزی شربت خوری که شستنشون سخته . کپی های شناسنامه های قبلی که عوض شدن. آینه دوطرفه تاشو که یه طرفش شکسته. جا ادویه ای با پایه گرد فلزی . دربازکن که کج شده. چاقوتیزکن خراب. شارژر تبلت چند سال پیش. سبد میوه . چت تا وسیله سبزی آرایی که کلاه سرم رفته بود ، 

با لایک شدن مشکلی ندارم