2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742663 بازدید | 44773 پست
من کلللللی از این پاپوش ها داشتم  بیشتر هم زمستونی، یا مامانم بافته بودن، رنگ هر لباسم و یا هد ...

حالا این بافتنی زمستونیا خوبه ..منم سرمایی هستم پاهام همیشه یخه ...منظورم این توری و زنبوریا که قالب خاصی داره و تو پا جالب نیست....شما مشهدی  هستین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باریکلا خیلی هم عالی من یه دو دست لباس گزاشتم کسی نمیخره حتما شما خیلی قیمت پایین زدین که فروش رفته

عزیزم لباس خیلی سخت فروش میره. وسایل خونه راحتتره. من قیمت نو وسایل رو تو اینترنت پیدا میکنم بعد نصف اون قیمت میذارم. همیشه هم قیمت نوشو داخل توضیحات مینویسم

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

سلام دوستان عزیز

منم از شروع تاپیک خواننده خاموش بودم و از وقتی یادم میاد منظم و مینیمال بودم😍

مدتی درگیر مد و جو بودم که دوساله شروع کردم به مینیمال بودم هنوز راه دارم تا به هدفم برسم😉

سلام بر همگی فردا شوهرم داره می ره تهران می خوام بگم برام سرویس چوب بخره جای آدرس دارید بهم بدین قیم ...

عزیزم من ۵ سال پیش برای پسرم از شرکت نفیس که چهاردانگه اسلامشهر بود خریدم کیفیت و قیمتش به نسبت شهرستان عالی بود

اما الان دیگه نمیدونم 

دوستان ساکن تهران راهنمایی بفرمایید

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

سلام 😍

من امروز 6صبح بیدارشدم پریدم دوش گرفتم 

تا کوچولوهام خواب بودن چون پسرم پشت دروول نمیکنه اشک میریزه یا انقدمیکوبه به درتابیام ولی کارمن نداره میخوادبیادداخل ها😍

اومدم کمدومرتب کردم رفتم سراغ کتابا همسرم بمن باشه همش وبزارم بره نمیزاره که.... 

به هرحال کلی کاغذ باطله ودفتروکتاب تبلیغی واینا.... 

ی پلاستیک شدن رفتن خروجی 

سبک شدکمدکتابا هم مرتب شدن 

خدایاشکرت😍

سلام بر همگی فردا شوهرم داره می ره تهران می خوام بگم برام سرویس چوب بخره جای آدرس دارید بهم بدین قیم ...

سلام عزیزم چهاردانگه خوبه الان هم کلی مرکز خرید و پاساژ طور زدن کاراشون خیلی قشنگه و یافت آباد هم میتونی قیمت مناسب پیدا کنی