2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742650 بازدید | 44773 پست

سلام ب همگی . خروجی ی دبه ماست 

بچه ها من ظروف پلاستیکی لبنیات رو میشورم و توی نایلون شفاف میزان کنار سطل زباله 

اینجا شما ک میگید می‌ره بازیافت متوجه نمیشم منظور شما از بازیافت چیه 

اینجا به زور سر هر خیابون ی سطل زباله پیدا میشه 

مینیمال 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم خودش فضای خیلی زیادی رو اشغال می‌کنه  من برای بسته بندی گوشت از یک کیسه فریزر برای بست ...

آها یعنی تو ی بسته برادووعده ات گوشت میزاری 

ما چون یکم مصرف گوشت ومرغمون بالاس نمیشه انگاراین مدل ولی کلا من سبزی اینام کمتربسته میکنم کلا میخوام خلوت باشه فریزرتازه تازه 

برا پسرم هم کیسه برش میزدم یکی یکی بسته میکردم ولی خسته ام انگارخواهردیگه😂

نظرتون راجبع ظروف فریزری چیه؟؟؟ 

ظروف لیمون خوبه چندتا داشته باشیم برای فذیزر ویخچال برحسب نیاز استفاده کنیم..ولی اون مربعی ها که ۴ قسمت 

خودم دوتا دارم که یکی اش شکست خیلی برام کاربردی نبود ونیست.

شادی صدام کنید
ظروف لیمون خوبه چندتا داشته باشیم برای فذیزر ویخچال برحسب نیاز استفاده کنیم..ولی اون مربعی ها که ۴ ق ...

ااها اون 4تایی ها خیلی باریک وجاگیرن بابا اره چن تا باشه توخونه خوبه فکرخوبیه ممنون ازت😍😘

سلام دوستان خروجی امروز

دو تامانتو خودم که سالم بودن ولی ازشون خسته بودم یه جفت کفش دخترم یه فلاسک جدید خریدم سه تا خارج کردم کلی شیشه خالی و ظرف پلاستیکی  از کابینت ها جمع کردم گذاشتم فصل ترشی انبه تموم بشه استفاده نشد ردشون کنم  

بچه ها یه سوال، بنظرتون همینطوره یامن اشتباه میکنم ؟...فکرمیکنم  اکثر ادمای مینیمال ، شخصیتشون ...

اره فکر کنم باهم ارتباط داشته باشن.

من گاهی درونگرام البته گاهی هم برون گرا.

درمورد بعضی چیزا مینیمالم درمورد بعضی چیزا زیاد مینیمال نیستم

سلام😍😍😍

بچه ها ما از بیمارستان اومدیم خونه😍😍

خداروشکر حالمونم خوبه.

یه عالمه وسیله به خاطر نوزاد ورودی داشتیم البته نه خیلی ولی خب الان ک خودم نمیتونم خونه مو جمع و جور کنم هر چی یه جا افتاده به نطرم خیلی شلوغ شده خونه.

چند تا جا مد نظرم هست که باید حتما بهشون سر بزنم 

یکی جعبه داروهامون

کمد لباسها دوباره باید بررسی بشه فک کنم ورودی هم داشته باشم

یخچالم که داره منفجر میشه

کشوهای میزتلفن

کشوی دستمالا

فعلا همینا یادمه.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بیمارستان که بودم همش به اینجا سر میزدم خیلی خیلی از گزارش خروجیها به وجد میومدم.

انشالله یه ماه دیگه سرپا بشم یه تمیزکاری اساسی به همراه پاکسازی بکنم😍

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام ب همگی . خروجی ی دبه ماست  بچه ها من ظروف پلاستیکی لبنیات رو میشورم و توی نایلون شفاف میز ...

من ظروف پلاستیکی،شیشه ای،مقواها،و فلزی مثل قوطی های آب میوه و ... رو  هرکدوم جدا میذارم تو نایلون و کنار سطل آشغال .

وقتی آشغالها رو جمع میکنن خودشون اینها رو هم تفکیک میکنن یا کسایی که دنبال جمع آوری بازیافتی ها هستن برمیدارن برای فروش

❌لایک❌
سلام😍😍😍 بچه ها ما از بیمارستان اومدیم خونه😍😍 خداروشکر حالمونم خوبه. یه عالمه وسیله به خاطر ن ...

به سلامتی عزیزم 

خوش اومدید 💕

فعلا استراحت کن،به خودت فشار نیار 

❌لایک❌
مرسی گلم من همین کارو میکنم فکر میکردم بقیه میبرن جای خاصی تحویل میدن 🙂

من قبلا میبردم به جاش شوینده میگرفتیم 

جایی هست که شهرداری یزد برای تشویق خونواده ها به جدا کردن بازیافت زباله هاشون اختصاص داده...

ولی دیدم یه سری آدم هستن میتونن از این راه پول دربیارن،ترجیح دادم بدم به اونها

❌لایک❌