2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742376 بازدید | 44766 پست
من تابستون هر روز مانتو عوض می کنم چون اتاقم افتابگیر و طبقه بالاست و عین جهنمه. خودمم شدیدا گرمایی. ...

اره منم هر روز تعویض لباس دارم،بخاطر آلودگی فضای کاریم😅

زمستونم همینم😅

نه فکر نکنم آخه من سبک زندگیم ماکسیمال بود تا چند وقت پیش ولی کلا ادم درونگرایی هستم

بنظرم خیلیامون  تحت تاثیر محیط واطرافیان و یا طبق پیروی از مد ،یااصرارخانواده برا خریدکامل  جهزیه و مقایسه با جهزیه فلانی و.....سبکمون ماکسیمال بوده ولی اگر به ندای درونمون وقلب وذهنمون گوش کنیم ، میبینیم واقعا روحمون خواستار مینیمال بودنه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم هر روز تعویض لباس دارم،بخاطر آلودگی فضای کاریم😅 زمستونم همینم😅

زرنگی خب😂 حالا از شوخی گذشته من یه معضل اصلیم اینه که طبقه بالام و فشار اب ببنهایت کمه. به همین خاطر روزای تعطیل صبح زود که همه خوابن بیدار میشم و لباسشویی میزنم. چون چند بار بوق هشدار زد اب فشارش از شیر سماور کمتر بود و ماشین از کار افتاد.  ترسیدم بسوزه تو این گرونی 😑

اصلا  اکسسوری و دکوری جات  وتابلوهای بی مصرف نمیخرم ....وسایل کاربردی که هم استفاده بشه هم ...

منم اصلا دکوری دوست ندارم تابلو و چیزایی که خونه رو الکی شلوغ می کنه رو اعصابم می ره‌. بیشتر تزیینات خونه ام گلدوناییه که خودم کاشتم.

منم اصلا دکوری دوست ندارم تابلو و چیزایی که خونه رو الکی شلوغ می کنه رو اعصابم می ره‌. بیشتر تزیینات ...

افرین دقیقا ....علاوه براین ، ادم  باید در خدمت وسایل باشه و وقت وزمان وجسمش بزاره ،تمیزشون کنه

خانوما راجب وسایل دکوری بحث شد همه رو خوندم من حتی برا جهیزیمم سعی کردم وسایل دکوری که کاربردی باشن همم جنبه تزئینی بخرم مثلا کشکول برنزی یا میوه خوری و...مسی ماندگاریشونم بالاس همم دوسشون دارم 

البته چندوقت پیش تو مناسبتا کادوهای دکوری داشتم

ولی از وقتی با شما دوستای گلم آشنا شدم دیگه هیج وسیله ی بیهوده و هیجانی اصلا نمیخرم

پارسال چقد وسیله ی پلاستیکی که فکر میکردم ارزونه باید بخرم در صورتیکه اصلا نیازی بهشون نبود جنساشونم در اون حد خوب نبودن گرفتم که چندوقت پیش بیشترشو گذاشتم خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
زرنگی خب😂 حالا از شوخی گذشته من یه معضل اصلیم اینه که طبقه بالام و فشار اب ببنهایت کمه. به همین خاط ...

منم شب میزنم یا صبح زود بخاطر مصرف انرژی❤️

خونه قبلی ام منم این مشکلو داشتم

ولی خونه جدید نوسازه،فشار اب و امکاناتش واقعا عالی

باید پمپ قوی بذارن خوب برای ساختمان با طبقات زیاد

خانوما راجب وسایل دکوری بحث شد همه رو خوندم من حتی برا جهیزیمم سعی کردم وسایل دکوری که کاربردی باشن ...

من دارم سعی میکنم کم کم ،وسایل وظروف پلاستیکی رو حذف کنم علاوه بر مضر وغیربهداشتی بودنشون ، برای محیط زیستم ضررداره ......دبه های پلاستیکی  ترشی رو گذاشتم خروجی ،،بانکه های هفت هشت کیلویی شیشه ای خریدم البته یه کاور پلاستیکی بعنوان محافظ وضدضربه داره پلاستیکیه .

من دارم سعی میکنم کم کم ،وسایل وظروف پلاستیکی رو حذف کنم علاوه بر مضر وغیربهداشتی بودنشون ، برای محی ...

آره عزیزم من تو این مدت استفاده از نایلونمم کم شده برای سطل آشغال از نایلون های خریدام استفاده میکنم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بچه ها دقت کردین وقتی درراستای مینیمالیسمی حر کت میکنیم و زندگیمون رو طبق اون پیش میبریم  ، باعث رشد شخصیتی وخودسازی و خودشناسی و تزکیه نفس و مراقبه هم میشه ...درموردخرید وسیله اسراف وچشم هم چشمی نمیشه ....وقتی به روش خودمون ایمان داریم، بااعتمادبنفس برخوردمیکنیم دربرابر بقیه و به تجملات و زرق وبرق بقیه حسادت نمیکنیم ....درمورد ارتباط بابقیه ،گزینش میکنیم ادمای اطرافیانمون ،ازادمهای سمی دور میشیم ،تو حرف زدن ،مینیمال میشیم ، گناهای زبانی کمترمیشه ...خوردن ،خوابیدن ، ارتباطات وهمه چیزهدفمند و مینیمال و باکیفیت میشه