2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740612 بازدید | 44731 پست
مرسی دست دو خریدم راستش هنوز فاکتور ندیدم این طلافروشی  کلا تو کار طلا دست دو هست مثل طلای خام ...

طلا فروشی سمت ما واسه طلای دست دوم فاکتور نمیده! من فک کردم همه جا اینطوریه 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاربری من تعلیق شده بود،از دی ماه دارم از نی نی یار میخوام کاربری ام رو برگردونه که بیام این تاپیک و ...

من از جانونی لیمون استفاده میکنم زیاد داخلش ی مقدار ادویه ک ظرفشون کوچیکه گذاشتم و خیلی نظم داده بهشون ضمن این ک درش بسته میشه و اونقدر شلوغی توی چشم نیست 

مینیمال 
طلا فروشی سمت ما واسه طلای دست دوم فاکتور نمیده! من فک کردم همه جا اینطوریه 

ن بابا باید بدن 

من همیشه میگیرم 

بعدم مستقیم میبرم ی طلا فروشی دیگ ک صحتش رو بسنجم 

تازه این بنده خدا آشناست ولی احتیاط شرط عقله

مینیمال 
من از جانونی لیمون استفاده میکنم زیاد داخلش ی مقدار ادویه ک ظرفشون کوچیکه گذاشتم و خیلی نظم داده بهش ...

اره من هم استفاده این شکلی دارم ازش🤭

منظورم این بود برای نون استفاده نمیکنم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
اره من هم استفاده این شکلی دارم ازش🤭 منظورم این بود برای نون استفاده نمیکنم

اشکالی نداره همین ک دارید استفاده مفید میکنید عالیه 

من  یک مدته دارم تلاش میکنم ورودی هام ارزشمند تر و ماندگار تر باشن 

و هر چیز بلااستفاده هم بره خروجی و تکرار نشه 

مینیمال 
اشکالی نداره همین ک دارید استفاده مفید میکنید عالیه  من  یک مدته دارم تلاش میکنم ورودی ها ...

اره من هم مدتیه اصلا ورودی نداشتم جز طلا

البته برای بچه هام عید لباس خریدیم که چون خودم و همسرم داشتیم نخریدیم

من هرموقع لباس نیاز داشته باشم میخرم،عید و ..‌ برام فرق نمیکنه

ولی همسرم مثل خیلی از همسرا که اینجا میخوندم،اصلا دوست نداره لباس پاره اش رو هم بذاره خروجی،همه رو یواشکی ميندازم میره

یه بار هم یکی از کاربرا گفته بود بندازید بره،اگه پرسیدن بگید همین جا بود و چند روز می‌گردن دنبالش و بی خیال میشن

منم دقیقا همینطوری رفتار میکنم،ولی همسرم میفهمه من انداختم رفته😅🤣🤣

من از بس تو تعلیقی اومدم و اینجا رو خوندم نتونستم چیزی بگم،همش دلم میخواد حرف بزنم،شرمنده پرحرفی میکنم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
اره من هم مدتیه اصلا ورودی نداشتم جز طلا البته برای بچه هام عید لباس خریدیم که چون خودم و همسرم ...

چ عالی 

کار خوبی می‌کنی 

این آقایون کلا بزاری شون خونه رو تبدیل ب انباری میکنن متاسفانه 

راحت باش گلم 

پیام های اینجا به من یکی ک خیلی انگیزه میده 🙂😍

مینیمال 

راستی یه بار هم بحث سر این بود که سیم شارژر خراب و انواع شارژر و نمیدونم اتو خراب و ... رو نگه داشته بودن و یادشون نبود

خداروشکر ما ها کع مستاجریم یه مزیت داره این برامون،هر سال چون مجبوری یه جا جدید بری،واس همین خیلی وسیله نگه نمیداریم

من که اینطوری ام،یعنی سیم شارژر خراب شه همون لحظه ميندازم میره و به همسرم میگم تا شب بخر،دیگه کار نمیکنه انداختم رفت

یه بار هم درباره چادر عروس صحبت میشد،من هم چادر عروسم مونده و میخواستم بدن به یه آدم فقیر بره

کفش عروسیم هم مونده که میبرم برا یکی از اقوام که تک عروسی ما خیلی خوشش اومده بود از کفشام و مطمئنم نخریده خودش

همین که الان بعد ۷ سال هنوز مونده تو خونه مون،به خاطر همسرم بوده که میگه یادگاری هست نگه دار،برا من اصلا یادگاری نیست

دسته گل عروسی و خواستگاری رو هم ۲،۳ ماه بعد عروسی انداختم رفت

چ عالی  کار خوبی می‌کنی  این آقایون کلا بزاری شون خونه رو تبدیل ب انباری میکنن متاسفانه& ...

اره والا ماشین مون هم یه وضعی داشت که نگو

از بس اینجا اومدم خوندم و نخواستم عقب بمونم از بقیه

رفتم داشبورد رو خالی کردم،یعنی همسرم هرچی تونسته بود کرده بود تو داشبورد

۲ تا تسبیح که نخش پاره بود و نگه داشته بود،۲ تا قرآن جیبی،یکی از قرآن هارو گذاشتم موند،یکی رو آوردم خونه که یه روز یواشکی ببرم مسجدی که خیلی همسرم نمیره

ماسک استفاده شده که فک کنم از اول کرونا کرده بود اون تو

یعنی در ظاهر ماشین تمیز بود ولی وقتی داشبورد رو باز میکردی می‌دیدی یه انباری درست شده

من هم مثل شما خیلی از اسباب کشی خوشم میاد ولی به شرطی که زودتر اطلاع داشته باشم که مخفیانه یه چی ...

چه خوب که یکی مثل خودمو پیدا کردم✌️🖐✌️🖐✌️🖐

بله درسته عزیزم 

همسر من همیشه برای اسباب کشی وقت یکی دوماهه از صاحبخونه میگیره 👌

❌لایک❌
کاربری من تعلیق شده بود،از دی ماه دارم از نی نی یار میخوام کاربری ام رو برگردونه که بیام این تاپیک و ...

با لذت پستتو خوندم 

چقدر خوبه که میتونی تمام وسایل خونت رو تو یه پست بنویسی

خیلی لذت بردم 

"اون لب تاب هم احتمالا درست بشه ببرید مغازه شاید یه قطعه ش عوض بشه خوب بشه"

❌لایک❌