2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740564 بازدید | 44731 پست
خب عید چی پوشیدی عزیزم؟ مانتو سال قبل؟؟ برات مهم نبود تکراری باشه؟؟؟ 

نه برام مهم نبود تکراری باشه❤️

برای عید دیدنی،مانتو مجلسی رو پوشیدم❤️

کم پوشیده بودمش،هنوزم کاملا نو هست❤️

سه سال پیش از یه مزون گرفتم ۸۷۰

کلا چیزای تک میگیرم که چندین سال کار کنن😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه برام مهم نبود تکراری باشه❤️ برای عید دیدنی،مانتو مجلسی رو پوشیدم❤️ کم پوشیده بودمش،هنوزم کاملا ...

خیلی خوبه.. منم باید روی خودم کار کنم ک لباس تکراری بپوشم . روی این مورد ضعف دارم هنوز...

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
تازه خانواده شوهرم خیلی خیلی ماکسیمال ان😅 اگه به من بود خیلی چیزای دیگه رو هم کم میکردم😅

من خودم در زمینه لوازم خونه و آشپزخونه مینیمالم ققط در زمینه کیف و کفش و لباس  نه 😕ک البته ب لطف این تاپیک خیلی بهتررر شدم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
من خودم در زمینه لوازم خونه و آشپزخونه مینیمالم ققط در زمینه کیف و کفش و لباس  نه 😕ک البته ب ل ...

منم خانواده شوهرم عشق تجملن،در همه زمینه ها

روشون کار میکنم هی،یه اپسیلون بهتر شدن😄

من خودم در زمینه لوازم خونه و آشپزخونه مینیمالم ققط در زمینه کیف و کفش و لباس  نه 😕ک البته ب ل ...

کفش قبل عید دو تا رو رد کردم،دیگه هم جایگزین نکردم

دو تا اوردم گذاشتم دم دست انشالله پایان ۱۴۰۲ ردشون میکنم

باز میرم سراغ بقیه😅

کیف هم سه تا دم دستی ام هست هر روز استفاده میکنم برا سرکار،یکی شون چهارسال پیش خریدم،یکی شون دو سال پیش،یکی شون امسال،پاره نمیشن لعنتیا😅چرمم هستن دوتاشون😅

دو تا کیف دیگمم گذاشتم دیوار دیروز😅

تازه زمستونم نمیخوام خرید کنم انشالله  یدونه مانتو بافت بلند دارم یدونه پالتو فوتر شتری دارم ...

منم برای عید مانتو نخریدم الان جمعا ۸ تا مانتو دارم ۳ تاش مجلسی بقیش معمولیه امسالم قصد خرید ندارم خداروشکر

فقط یه کاپشن خریدم از حراجی آخر سال در حال حاضر دوتا کاپشن و یه پافر و هودی برا زمستونمه

پارسال کلی بافت و مانتو و پالتو خروجی داشتم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
جا انداختنش سخت نیست منم دلم میخواد بگیرم ولی یه خانمی اینجا تو سایت میگفتن سخته  😅دیگه نگرفتم ...

اصلااا اول هر کاری شاید یه خورده سخت باشه ولی این سخت نیست

با یکی دوبار جاگذاری قلقش دستت میاد

من ندارم اما میگن یک پا رو یک جای بالاتری میگذارین مثلا روی چهارپایه و پای دیگه روی زمین باشه ، پوزی ...

همون حالت نشسته تو دستشویی هم میشه جاگذاری کرد و نیازی به بقیه حالتها نداره

کاپ هم حتما باید تا کرد موقع جاگذاری

ورودی :

یه کود مایع کوچیک

یه بسته کوچیک خاک برگ

دوتا توپ کوچیک(شیطونک) برای بچه ها

دیشب رفتیم گل فروشی،آخ نگم از هوای بهاری و عطر گلهای متفاوت و بوی خاک و ماسه ای که روش آب پاشیده شده بود

عاشق رز رونده شده بودم ولی چون خونمون باغچه نداره و در عین حال مستاجریم خیلی جلو خریدمو گرفتم و بالاخره بعد کلی حال خوب از قدم زدن بین گل و گیاهها با دو قلم خرید بیرون اومدیم

دوست داشتم اون رز رونده ها رو بگیرم و بذارمشون تو گلدون بزرگ کنار حیاط،فوقش وقتیم از اینجا رفتیم میذارمشون همینجا بمونن تا مستاجر بعدی ازش لذت ببره،ولی این کار مغایر با اخلاق همسرجان هستش😷

❌لایک❌