2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740757 بازدید | 44733 پست
توی این مدت 21 کرم طلا دست دو خریدم البته همسرم هم پول گذاشت تنهایی نمیشد لباس و لوازم آرایش خیلی ک ...

چ حس خوبی گرفتم از پستت😍

این تاپیک هم حال منو خیلی خوب کرد.. 

خیلی کمتر لباس میخرم و بیشتر پس انداز میکنم😍

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب 😍امیدوارم هرچی سریعتر ب اهدافت برسی گلم 🌺🙂

مرسی گلم.. چ خوب میشد نتیجه زندگی مینیمال خودمون رو هم در زمینه پس انداز بیایم بگیم و انگیزه بگیریم ‌..

مثلاً من خودم با همین کم خریدن لباس و کیف و کفش توی شش ماه گذشته تونستم یک سکه بخرم 😍

بچه ها راستی من برنجم حشره زده بود ریختم توی پلاستیکای کوچیک گذاشتم فریزر ۲ روز بعد دراوردم الان همه ...

نه دوباره نمیزنه

من حبوبات و هر چی دارو گیاهی و دمنوش میگیرم میذارم فریزر. بعدش بیرون هم باشه چیزیش نمیشه

مرسی گلم.. چ خوب میشد نتیجه زندگی مینیمال خودمون رو هم در زمینه پس انداز بیایم بگیم و انگیزه بگیریم ...

چه عالی مبارکت باشه عزیزم منم هربار پول دستم میاد هرچند کم یا زیاد سکه پارسیان میخرم بجای خریدهای اضافی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
چه عالی مبارکت باشه عزیزم منم هربار پول دستم میاد هرچند کم یا زیاد سکه پارسیان میخرم بجای خریدهای اض ...

عاالیه... منم میخام شروع کنم ب پارسیان خریدن..

بچه ها دوم عقد برادر شوهرم هست . من تصمیم نداشتم لباس بگیرم و میخواستم از خواهرم کت و شلوارش رو قرض ...

من باشم نمیگیرم

برای مراسمات همون لباس های قبلی ام که نو هستن و مناسب رو استفاده کردم،پولشو سیو کردم،میخوام برم گوشواره بخرم😍

من باشم نمیگیرم برای مراسمات همون لباس های قبلی ام که نو هستن و مناسب رو استفاده کردم،پولشو سیو کرد ...

من الان کلا یه مانتو دارم ک اوکی هست برام 

ک همون مانتوی مهمانی و روزمره م هست کلا 

مانتو های دیگه م الان  سایزم نیس متاسفانه 

حالا ببینم بقیه چی می‌پوشن تصمیم میگیرم

مینیمال 
من الان کلا یه مانتو دارم ک اوکی هست برام  ک همون مانتوی مهمانی و روزمره م هست کلا  مانت ...

من دو تا مانتو مجلسی دارم،مزون دوزن،خیلی راضیم ازشون

مانتوهای روزمره و سرکارم جداست

امسالم مانتو نمیخرم چون دو تا روزمره هامو پایان امسال میخوام بندازم بره

یدونه مانتو و یدونه شومیزم قبل عید رد کردم

فکر کنم سه سالی میشه مانتو نخریدم😅🙈

اره بستگی به سبک مجلس هم داره❤️