2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740552 بازدید | 44731 پست
آره تو فکرش بودم کلا اینجا اومدم یادم اومد نوار بهداشتی هم رفتم نگاه کردم سه تا داشتم فقط دیگ گفتم ن ...

یکی از بچه های مینیمال و حافظ محیط زیست از پد های چندبار مصرف استفاده میکرد البته اون دختر بود شاید به این خاطر از کاپ استفاده نمیکرد.

من اصلا حوصله پد پارچه ای و شستشو ندارم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان.اره فهمیدم گقانی بود فامیلش.بنده خدا پیجش کلا بست.

اهان. 

من حدودا صفحات ۷۰ تاپیک هستم دارم میخونم میام جلو. اونجاها بود که گفته بودید گقانی...

ضمنا شماهم نظرات خوبی داده بودید بانوجان. 

اگر اقدامات جدیدی کردید در راستای مینیمالیست بودن خوشحال میشم درمیون بزارین باهامون. ممنونم 

اهان.  من حدودا صفحات ۷۰ تاپیک هستم دارم میخونم میام جلو. اونجاها بود که گفته بودید گقانی... ...

ححقیقتش من از اسفند به بعد خوب کار کردم قبلش شاید در حد ریختن کارتن و مقوا و کاغذ اضافه بود.اما یک مدت هست بچه ها خیلی توی گروه فعالن.اونا خیلی کمک کردن من دست و دلم باز بشه برای کنار گذاشتن چیزای اضافه.

ممنونم عزیزم.شما لطف داری

من ندارم اما میگن یک پا رو یک جای بالاتری میگذارین مثلا روی چهارپایه و پای دیگه روی زمین باشه ، پوزی ...

اره اتفاقا خوندم راجبش دوست دارم بگیرم واقعیت دو  دلم هنوز یه چیزای شنیدم  راجبش که اینجا جای  مناسبی نیست بیان کنم 😅ولی احتمالا بگیرم راجب مارکش  و سایزشم شک دارم وگرنه تاحالا گرفته بودم

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
من قبلا مثلا سه دست لباس خونگی میگرفتم یه جا،اونارو استفاده میکردم خراب میشد مینداختم بیرون بعد دوبا ...

نه عزیزم منم همینطورم تنوع لباسام بالاس.و ازلباسام خوب مراقبت میکنم.

اتفاقا اینجوری خیلی بهتره لباسام دیرتر کهنه میشن و اگه تو شرایطی که خدای نکرده اوضاع مالی خوب نبود و شرایط جایگزینی نبود و یکیشون کهنه شد و رفت خروجی دیگه دغدغه خرید فوری رو ندارم.تازه چون قبل از نیاز خرید میکنم ،خریدهام هیجانی و هول هولکی نیستن و چیزی میخرم که واقعا به دلم بشینه.درضمن به شیک پوشی هم معروفم جنس باکیفیت و شیک میخرم

الانم حس میکنم حالم بده  نه دلم میخواد به اون حالت قبلی برگردم  نه دلم میخواد چیزی که ال ...

عزیزم فکر میکنم شما روحیتون مثل منه

ینی نمیتونی خیلی مینیمال باشی.اهل تنوعی.

منم همینطورم.اهل تنوع هستم ولی فقط لباسایی نگه میدارم که بهم حس عالی میدن و نو  و کاربردی هستن.

لباسی که مدلشو دوس نداشته باشم یا سایزش تغییر کرده باشه هرچقدر نو باشه باز نگه نمیدارم.لباس کهنه و رنگ و رو رفته رو که اصلا نگه نمیدارم.

تو زمینه کیف و کفش هم سعی میکنم از هررنگ ی ست نو و شیک داشته باشم اما نه بیشتر؛

مثلا اگه ی ست سبز دارم و توبازار ی ست خوشکل سبز ببینم نمیخرم چون سبز دارم.رنگی که ندارمو میگیرم و سعی میکنم از همه رنگا  داشته باشم

کلا عاشق تنوع و کاربردی بودن لباسا و وسایلم هستم.

عزیزم فکر میکنم شما روحیتون مثل منه ینی نمیتونی خیلی مینیمال باشی.اهل تنوعی. منم همینطورم.اهل ت ...

خوب این خودش مینیمال بودنه دیگه .من فکر می‌کنم از هر چیزی که داری استفاده میکنی .نه اینکه مثل یکسال پیش من که یک عالمه داشته باشی و دوسش نداشته باشی اما به هر دلیلی نگهش داری. البته اونایی که من داشتم اکثرشون اهدایی بودن و جالبه چون یک زمان قهوه ای میپوشیدم هرکس هم میخواست برام کادو بگیره تم قهوه ای میگرفت فکر میکردن من عاشق قهوه ای هستم و دیگه اصلا دلم قهوه ای نمیخواست.شده بودم مثل حبیب توی سریال لیسانسه ها که همش کت و شلوار قهوه ای میپوشید😂😂

خواهش میکنم لباس به بقیه هدیه ندیم 😁

خوب این خودش مینیمال بودنه دیگه .من فکر می‌کنم از هر چیزی که داری استفاده میکنی .نه اینکه مثل یکسال ...

راستش تعریف دقیق مینیمال بودنو نمیدونم.ولی فکر کنم تو همین تاپیک بود که میگفتن  دوسه دست لباس تو رنگای خنثی و...

من اینجور نیستم باید همه رنگار رو داشته باشم.

مدل لباسامم باید تنوع داشته باشه.

درمورد ظرفم همینطورم.

ولی از همشون استفاده میکنم و لباس یا ظرفی که استفاده نکنم ندارم

راستش تعریف دقیق مینیمال بودنو نمیدونم.ولی فکر کنم تو همین تاپیک بود که میگفتن  دوسه دست لباس ت ...

مینیمالیست طیف وسیعی داره 

ب نظر من ما همین ک وسیله بلااستفاده نداشته باشیم خیلی عالیه 

قرار نیست ریاضت بکشیم به  نظر من عالیه کداز هم رنگ ها استفاده کنیم 😍

مینیمال 

من زمانی ک با تاپیک آشنا شدم دخترم چهار ماهه بود وزنم 80 الان دخترم چند روز دیگ شش ماهه میشه و من شدم 72 کیلو 

توی کمتر از دو ماه هشت کیلو وزنم با سالم خواری برگشت 

توی خوراک مینیمال شدم 

شام ها فقط حبوبات یا سوپ و غذاهای سبک استفاده کردم 

مصرف میوه روزانه م رو محدود کردم در حد روزی دو واحد 

مصرف نون رو محدود کردم در حد چند کف دست صبحانه 

برنج در حد هفت قاشق 

فست فود تو این مدت فقط دو بار خوردم اونم مقدار نصف قبلا 

هل هوله و چیزای پر کالری نخریدیم 

در کل خوشحالم و فکر میکنم تا آخر خرداد بتونم 65 بشم چون ورزش رو هم شروع کردم با شبکه جم فیت عالیه 

مینیمال