2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740467 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تلگرام سروش و اینا دارم....خخخ... یعنی فقط اینستا پاک کردم.ایتا بخاطر گروه مدرسه دارم .سروش هم بخ ...

اون برنامه هایی که ضروری نیست و وقت و نت هم زیاد هدر میره رو پاک کنی بهتره 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
چه خوب.چند نفر اینجا مثل خودم هستن.این حس خوبی بهم میده.

فیگی جان من سالهاست مدتها اینستاگرام رو پاک میکنم که وقتم رو نگیره ، بعد از چند ماه می گیرم یه نگاه میکنم کلیپ های طنز رو و بعد دوباره پاک میکنم . الان مدتیه دوباره پاک کردم ولی جالبه که این بار دیگه نمیخوام بگیرم . 

از پیام رسان ها هم فقط واتس دارم که اونم هر روز یکبار میرم نگاه میکنم و تمام . تازه اونم میخواستم پاک کنم بخاطر خواهرم نگه داشتم ، خواهرم نگران من میشه اگه پاک کنم کلا از بعصی کارهای من تعجب میکنه و نگرانم میشه . هر چی بگم هم میگه حالا اون گوشه موبایلت این چرا اضافیه ، چکار تو داره مگه .

هیچی جز واتس ندارم ، کلا گوشی من هم خیلی خیلی خلوته شبیه انباری بعضی ها 🤭

🌹

بچه ها من امروز اینستام حذف کردم کاری که همش دودل بودم واسه انجامش.وقتم میگرفت و بدتر از همه اینکه گ ...

منم از وقتی که فیلترشد حس می کنم خیلی راحت شدم و خیلی کم می رم سراغش و هزینه موبایلم هم به طبع پایین اومده و وقتم بیشتر صرف خانواده میشه

ولی من خیلی ناراحتم از ممنوع شدن اینستا 

من خیلی باهاش رشد کردم چون خیاطی میکنم خیلی از آموزش های رایگان استفاده میکردم 

یوتوب خیلی جامع و کامل ولی سالهاست ممنوعه و بعد از یوتوب برای من اینستا حرف اول رو میزد 

که اونم ممنوع شد و با وجود حساسیت ها و فشار ها فندق😑 شکن ها هم گاهی خوب کار می کنند گاهی نه 

😞😞😞

خدا آخر و عاقبت مون رو بخیر کنه ❤️

ولی من خیلی ناراحتم از ممنوع شدن اینستا  من خیلی باهاش رشد کردم چون خیاطی میکنم خیلی از آموزش ...

آره من واقعا جای خالی یوتیوب رو حس میکنم. خیلی برام مفید بود.

از شبکه های اجتماعی هم تلگرام و واتسپ داشتم که دیگه ندارم. یه مدتی آیگپ و روبیکا هم نصب کرده بودم. اونا هم پاک شده. فقط ایتا دارم الان

اپ گودریدز هم عشق منه . میشه گفت یه شبکه اجتماعی برای افراد کتابخون و اهل مطالعه هست.

فیدیبو و طاقچه رو دارم برای کتاب خوندن. 

یه دونه بازی واسه خودم😁

دو تا بازی واسه پسرم (روزانه ۱۰ دقیقه اجازه داره و گاهی هم تو مهمونی که حوصله ش سر میره)

اپ my calendar رو برای روزهای پریودم دارم

بعلاوه مای ایرانسل و آپ. 

بقیه فکر کنم ایتمهای لازم گوشی هست مثل گوگل فوتوز، ایمیل، Shareit ،  آلارم و تقویم

تو همین موارد هم مشابه ها رو حذف کردم

منم از پیام‌رسان ها فقط تلگرام دارم به خاطر کانالهای مفیدش 

جدیدا به خاطر پیش دبستانی دخترم ایتا نصب کردم 

پینترست و اینستا شدیداً واسم کاربردیه که ممنوعه😞

برنامه کست باکس دوست داشتنی مورد علاقه تمام افراد خانواده ما 

دو تا برنامه بانکی 

و مقدار زیادی فیل.  تر شکن های کار نکن😁

یوتیوب با اینکه فیل تر هست.اما کاربردی تر از اینستا هست.

یوتوب ده دوازده ساله فیل  تره و خب حساسیت روی فیل.  تر شکن ها کمتر بود استفاده ازش راحتتر بود 

و اینستا قبلاً فیل نبود و دم دستتر راحتتر بود و به نسبت بیشتر استفاده میشد 

الان استفاده از هردو متاسفانه سخت‌تر شده 

من از وقتی اینستا ر شده واردش نشدم ولی برام مفید بود

اشپزی ام ارتقا داد.استایل ام ارتقا داد:پیج نقد استایل فالو داشتم.چندتا پیج هم بود که خریدهای خوبی ازشون داشتم.

تلگرامم دارم چون چندتا کلاس اموزش اشپزی توش دارم.

واتساپ استفاده داشتم هم به خاطر کلاسام هم به خاطر کارم که ر شد حذف اش کردم.

شادی صدام کنید