2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740764 بازدید | 44733 پست

خروجی های امروز من:

یه مانتو،یه شنل،یه شومیز 

سه تا ظرف گل پنبه آبی

یه سبزی خرد کن ،یه شکلات خوری،یه میوه خوری،دو دست لیوان ،یه دست استکان،دوتا قاب عکس،یه جا کلیدی،یه پادری،مقداری سجاده وتسبیح،یه کتاب مفاتیح،یه جای قرآن،دوتا دیس ماهی خوری،یه قهوه ساز کوچیک

شادی صدام کنید
چقدر حوصله داشته که لباسارو چندین سال نگه داشته تا بده به دختراش.من ازوقتی بااین تاپیک آشنا شدم نمیت ...

عزيزم يه پیشنهاد

منم مثل شما هستم و درکتون میکنم

يه مدت لباس عروس رو از نقطه دیدتون خارج کنید تا جلوی چشم نباشه کم کم که وابستگی کمتر شد بدین بیرون

شاید این روش جواب داد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم يه پیشنهاد منم مثل شما هستم و درکتون میکنم يه مدت لباس عروس رو از نقطه دیدتون خارج کنید تا ج ...

اصلا جلو چشمم نیستن.بالای کمد دیوارین.

ولی وقتی درشون میارم که بدم به کسی یهویی دلم میگیره میگم باید نگهشون دارم!!

سلام عزیزان

من این اولین پیامه که تواین تاپیک میذارم ولی همه ی صفحاتو با دقت خوندم 

یه سوالی داشتم جسارتا 

شماها که انقدر میتونین خروجی داشته باشین لباس خیلی زیاد دارین؟

آخه هرروز گزارش خروجی دارین 

من فکرمیکنم اگه هرروز انقدر خروجی داشته باشم حداقل تا یه ماه آینده بدون لباس میمونم😶😶

حالا نمیدونم من مینیمال بودم که اینطوریم؟

یا شماها خیلی خرید لباس داشتین؟

اگه میشه همگی این سوالو جواب بدین

به زودی منم مامان میشم😍
اصلا جلو چشمم نیستن.بالای کمد دیوارین. ولی وقتی درشون میارم که بدم به کسی یهویی دلم میگیره میگم بای ...

عزیزم حتما خاطره خوبی داری ازشون

به این فک کن این لباس میتونه برای چند تا عروس دیگه هم خاطره سازی کنه😉😉😉 

سلام عزیزان من این اولین پیامه که تواین تاپیک میذارم ولی همه ی صفحاتو با دقت خوندم  یه سوالی ...

حتما شما به انداره خرید کردین خیلی خوبه

منم تا دو سال پیش خیلی خیلی لباس میخریدم الان خیلی بهتر شدم

من تا ماه‌ها میتونم خروجی داشته باشم ولی بعدش شیطون گولم میزنه دوباره خرید میکنم

سلام عزیزان من این اولین پیامه که تواین تاپیک میذارم ولی همه ی صفحاتو با دقت خوندم  یه سوالی ...

من تا دو سال پیش که خییییلی لباس داشتم 

اصلا یادم میرفت چی دارم 

به جز چیزایی که میپوشم کلی هم لباسی که سایزم نیست داشتم 

شاید در حد 3 یا 4 تا کاور رخت خوابی فقط اونایی که سایز نمیشد بودن 

برای خود من خب اضافه ها داره رد میشه 

الانم که کمتر شده، مخصوصا تو بخش لباس راحتی، دیگه یاد گرفتم لازم نیست 20 تا تیشرت باشه حتما 

همینکه چند دست لباس ست داشته باشم کافیه برام 

الان یک طبقه دارم برای لباس راحتی که یک بخشیش هم خالیه، قبلا 3، 4 طبقه بود و همه در حد انفجار پر بود 

تو بعضی چیزا (مثل شومیز یا روسری) هنوز نسبتا موجودی  زیاد دارم، اما ورودی ندارم یا محدوده و اینکه همه استفاده میشه و اضافه نیست که فقط جا بگیره و حتی فراموش بشه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

من لباس زیاد داشتم خیلیا رو دوس نداشتم و خیلیا با اینکه قشنگ بودن بمن نمیومد تازگی کشو هام سر و سامون گرفته البته مانتو کم دارم خونگی بیش‌تر بود

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

من همینجا گزارش میدم . نمیخام اپلیکیشن جدید نصب کنم. خروجی امروز مانتو تیشرت پیراهن مردانه، چند جلد کتاب، یه نایلون بزرگ اسباب بازی  که استفاده نمیشد. عروسک های قدیمی 

میگفت :هیچ زنی احساس خوشبختی نمیکند~تاکید کردم چون هییییچ زنی خوشبخت نیست

من قبلا مثلا سه دست لباس خونگی میگرفتم یه جا،اونارو استفاده میکردم خراب میشد مینداختم بیرون بعد دوباره همون سه دست میگرفتم 

سه تا مانتو داشتم اونارو میپوشیدم کهنه میشد مینداختم بیرون دوباره میگرفتم 

ولی از پارسال یهو به خودم گفتم اینطوری هم لباسام خیلی زود کهنه میشن چون تعدادشون کمه هم اکثر وقتا تنوع ندارم وتکراری هستن 

شروع کردم به خرید لباس مانتوهامو رسوندم به 10تا

لباس توخونگی 10دست تابستونی،5دست زمستونی 

10جفت کفش 

7تا کیف 

تعداد بالایی شال وروسری 

10دست لباس پوشیده مثل شومیز وتونیک که مهمون آقا میاد بپوشم 

خیلی خوشحال بودم که راه درست رو پیداکردم😂وحالا دیگه همیشه متنوع میپوشم😂

یعنی اشتباه کردم🙄😐 

به زودی منم مامان میشم😍