2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741631 بازدید | 44746 پست
دارم به این نتیجه می رسم اصلا خرید سرویس چاقو حداقل برای من اشتباه چون استندش مثل شما چندسال پیش ان ...

اره دقیقا من ب خواهرم گفتم برای جهاز سه تا چاقوی باکیفیت بگیر سرویس چاقو با استند کلا یه چیز اضافیه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
بله برای منم همینطوره کاش بجاش دوتا چاقو دست ساز تیز می‌خریدم. متاسفانه سایزشون هم برای استفاده م من ...

من چند وقت پیش ی چاقوی خوب خریدم هم خوش دسته هم کوچیکه.چاقوی سرویسم هم بزرگ بود هم سنگین.

چاقوی کوچیکترش باز خیلی کوچیک بود بعدم جگسش خوب نبود اصطلاحا خشکه بود یکم فشار میومد نوکش میشکست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان. بعد از کلی خواننده خاموش بودن امروز تصمیم گرفتم تو سایت ثبت نام کنم و نظراتمو ثبت کنم.

اول بگم که من با این سبک از پیج لیلی دیلی آشنا شدم.بعد تو نی نی سایت دنبال مطلب گشتم تا اینکه این تاپیک رو پیدا کردم.

بیشترِ پیامها رو می خوندم و از شماها ایده می گرفتم و خدا رو شکر همسرم هم خیلی همراهی کرده باهام.

جونم واستون بگه که من شاغلم و خیلی وقت کمی رو تو خونه هستم اما از اول ازدواج هیچ کنترلی روی ورودی ها نداشتم و هر چی خوشم میومده خریدم  

اما از دو سه ماه پیش بود که شروع کردم به پاک سازی.

اول هم از آشپزخونه شروع شد. تمام ظروفه نصفه و نیمه و لب پر شده و ... رفت خروجی

یه بخاری و یه پنکه اضافه داشتم هدیه دادم به یه مدرسه تو منطقه محروم

بعد با همسر رفتیم سراغ کمد لباسامون و تمام لباسهایی که دیگه مناسب نبود یا به هر دلیلی چندین سال نپوشیده بودیم جمع کردیم و رفت خروجی

آخر سر هم سراغ کتابخونه رفتیم و کتابهایی که دیگه نمیخواستیم رو بردیم و فروختیم به یه کتابفروشی دست دوم  

و اینکه کنترل ورودی هم داشتیم از همون اول کار

دیگه مثل قبل بدون فکر خرید نمی کنم و اول یه روز بهش فکر می کنم که آیا لازم دارم اون وسیله رو یا نه

و تو این مدت هزینه هامونم به شدت کم شده و پس انداز بیشتر

البته با برنامه ریزی تصمیم گرفتیم که هزینه های بیخودیِ قبل رو برای تفریح کردن بذاریم و از زندگی لذت بیشتری ببریم

و اینکه کنترل ورودی هم داشتیم از همون اول کار دیگه مثل قبل بدون فکر خرید نمی کنم و اول یه روز بهش ف ...

عزیزم خوش اومدی به تاپیک

نکته پیام تون فکر کنم همین خط آخر بود

هزینه ها سفر لذت بردن از زندگی بشه

شادی صدام کنید
جونم واستون بگه که من شاغلم و خیلی وقت کمی رو تو خونه هستم اما از اول ازدواج هیچ کنترلی روی ورودی ها ...

خوش اومدی عزیزم

به به کیف کردم از پیامتون☘️☘️

عزیزم خوش اومدی به تاپیک نکته پیام تون فکر کنم همین خط آخر بود هزینه ها سفر لذت بردن از زندگی بشه

مرسی از شما عزیزم

بله دقیقا باید به لذت های زندگی سمت و سو داد. یه کتاب خیلی جذاب هم در همین مورد دارم میخونم به اسم لذت کمتر داشتن خیلی نکات جالبی داره و توصیه می کنم که حتما بخونید البته من تو اپلیکیشن طاقچه دارم میخونمش

خوش اومدی عزیزم به به کیف کردم از پیامتون☘️☘️

فدای شما خانم 

منم از داستانهای شما ومنزل مادر لذت بردم و دقیقا یاد منزل مادر و پدر خودم افتادم با این تفاوت که من عمرا بتونم به اونجا سامون بدم چون بابام اسممو از شناسنامش در  میاره حتما  

راستی یه راهکار که من دارم ازش استفاده میکنم برای کنترل ورودی ها اینه که من دو سه ماه تمام هزینه های خودم و خونه رو ثبت کردم و دقیقا دیگه می دونم هر ماه چه مبلغی رو باید واسشون کنار بذارم برای همین هر وقت من و همسر حقوق میگیریم اول این هزینه ها رو جدا می کنیم و مابقی رو میذارم برای بخش پس انداز و دیگه در طول ماه نمیتونیم هزینه اضافه ای داشته باشیم. البته هزینه های غیر منتظره و واجب رو هندل می کنیم اما برای هزینه های غیر ضروری صبر. خودِ این صبر باعث میشه هیجان خرید کم بشه. باور نمی کنید الان دیگه مثل قبل نیستم که الکلی برم خرید. یوقتا که همسرم میگه بریم بازار تجریش می گم نه بریم پارک چون من خریدی ندارم.

راستی یه راهکار که من دارم ازش استفاده میکنم برای کنترل ورودی ها اینه که من دو سه ماه تمام هزینه های ...

منم این روش دارم

از سال گذشته تو بولت ژورنالم تمام هزینه های ریز ودرشت می نوشتم حتی هزینه های تاکسی بعد اخر هر ماه بررسی می کردم واز دل این بررسی هزینه های ضروری وغیر ضروری در می اومد.امسال

تو بولت ژورنالم دیگه نیازی نیست تمام هزینه ها یادداشت کنم چون هزینه های اضافی دستم اومد وحذف شد‌

هزینه مهم هم هر ماه مبلغ اش کنار می ذارم.

شادی صدام کنید
فدای شما خانم  منم از داستانهای شما ومنزل مادر لذت بردم و دقیقا یاد منزل مادر و پدر خودم افتاد ...

مرسی عزیزم،منم نزدیکه عاق والدین بشم😆😆😆😆

اگر وسایل بابام یکی کم بشه حتما از ارث محروم میشم😁😁😁