2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740958 بازدید | 44733 پست
آیییی من به هرکی میگم یه بیماری دارم که دوست دارم قال یه چیزیو زودتر بکنم میخندن😂😂😂

خواهر بزرگم میگه شما چرا اینطوری هستید؟دوس دارید لوازم و وسایلتون زودتر تموم شه؟😊

دوباره که باید بخرید

تاریخ عضویتم😅😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاشکی خودتون هم خروجی اتون رو گزارش میدادین🌺

عزیزم من این مدت بخاطر مریض شدن بچه هام ،حتی خونه تکونی نکردم 

اما تو خونه ما اقای همسر انبارمیکنن و من دور میریزم😅😅 و این پروسه همیشگی شده 

این سالها بخاطر بچه ها حواسم به ورودی لباس همسر نبود 

در طی ۵ سال سبک لباس پوشیدنش رو تغییر داده و فقط شلوار جین میپوشه و کلی لباساش دیگه استفاده نکرده

منم در یک حرکت ناجوانمردانه بجز لباسهای امسالش همه رو ریختم تو پلاستیک و چون قابل استفاده بودن حدود ۱۰ تا پیرهنم باهاشون ست کردم و با یه ژاکت بافت زنگ زدم به یه عزیزی اومد برد چون اندازه اش بود گفتم همش قابل پوشبدنه و تمیز و اتو کشبده

و اینگونه بود که سال نو با یه همسر بشدت مینیمال تحویل شد😂😂😂

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
خواهر بزرگم میگه شما چرا اینطوری هستید؟دوس دارید لوازم و وسایلتون زودتر تموم شه؟😊 دوباره که باید ب ...

خوب اگه این وسایل بمونه واستفاده بشه خوبه

اما اگه بمونه وهدر بره مخصوصا مواد غذایی خوب بهتره زودتر تموم کنیم تا مواد غذایی تازه جایگزین کنیم.

شادی صدام کنید
خواهر بزرگم میگه شما چرا اینطوری هستید؟دوس دارید لوازم و وسایلتون زودتر تموم شه؟😊 دوباره که باید ب ...

عزیزم بخدا نمیدونم من عاشق این کارم انگار پیروزی فتح کردم😂تازه تو خونه راه میرم بلکه یه اشغال ببینم ببرم بندازم 😂 بیرونم همینطوریم 

عزیزم بخدا نمیدونم من عاشق این کارم انگار پیروزی فتح کردم😂تازه تو خونه راه میرم بلکه یه اشغال ببینم ...

من دیگه کم کم فک میکنم ممکنه احساسی و لحظه ای تصمیم بگیرم چیزایی که واقعا لازم نیست رو رد کنم برا مواقع لازم نذارم

دچار دوگانگی بدی شدم☺️

تاریخ عضویتم😅😅
من همیشه لباسای کهنه و لوازم بیخودی شوهرمو یواشکی از چشمش میندازم بیرون 😂

چند روز پیش شوهرم میگفت تیشرت مشکیمو بیار

گفتم اونکههههههه .... 

باز نگهش داشتم گفتم اونکه الان نمیدونم کجاست

در صورتی که قاطی زباله ها تو تراس بود

جدیدا شاکی شده بخاطر اینکارم

کاپشنش هم گذاشتم نایلون رفتم فروشگاه انداختم زباله سرکوچه🤪

تاریخ عضویتم😅😅

منم چون گاها دیدم کسایی که دنبال زباله خشک و بازیافتی  هستند کیسه های زباله رو پاره میکنند و گاها متاسفانه آشغالها رو از کیسه میریزن بیرون 

لباسها و وسایل کهنه که مال دخترم و همسرم هستند و میبرم سر خیابون دم در نمیزارم یهو ببینن 

گاها حتی بردم دوتا خیابون اونطرفتر گذاشتم سر میدون 🤦🤦🤦

ولی پیاماتون رو خوندم مشعوف شدم خدایا شکرت تنها نیستم 😁

فردا هم پیاده روی دارم تا میدان😁 

دو تا تی شرت و یه حوله همسرم که پاره شدن می‌ره خروجی جدید هم واسش گرفتم نمی‌دونم چرا از اونا دل نمیکنه 

تعطیلات تموم شد میره سرکار👹👹منم چیزاشو میبرم سر میدون😁😁