2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741485 بازدید | 44744 پست
سلام ب همگی  ورودی امروز یک سبد جمع و جور برای داخل ماشین  دو جفت کفش و یک کاپشن و دو تا ...

حالم خوب نیست وگرنه برات می فرستادم سرچ کن باکس تخت ، تخت های هتلی ایه ، هیچی دور و برش نداره فقط یه تشکه با پایه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز یک‌کفش که خیلی پاشنه بلند بود و اینکه کهنه شده بود رفت خروجی و‌‌ ورودی نخواهم داشت میخوام تعداد کفش ها رو کم کنم 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
ورودی امروزم یه ست تاب شلوارک برای دخترم 

مبارکه عزیزم هر وقت ورودی داشتین ببین میتونین از اون آیتم ک خرید کردین خروجی هم در بیارین یا نه 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

من اومدم شهر همسرم خروجی کارتون ظرف های دم دستی و درخصوص خرید ظرف جدید هم هر چه همسر گفت مقاومت کردم ورودی هم دو تا مانتو برای خودم چون آف خورده بود دو تا مانتو دخترم و سه تا تیشرت برای دختر ها چون قیمت مناسب بود 

من جنوب زندگی می کنم همسرم اهل استان دیگه ای هستن که کلا آب و هواش با ما فرق داره من تعطیلات که می یام آف اخر فصل ها اینجا مثلا شهریور برای من که بندرم عالی همه لباس های خنک این دفعه دو تا مانتو مارک تندرست که ۱۲۰۰ قیمت هر کدوم بود رو با ۶۰ درصد آف خریدم ۴۲۰ که به نظر خودم عالی بود 

خروجی دیشبم یه پیشبند دخترم که براش کوچیک شده بود با یه تیشرت که کادو بود جنس و مدلشم خوب نبود منتظر یه بهونه بودم بذارمش خروجی شب که دخترم غذا میخورد حسابی غذا ریخت روش بعد اینکه شستم دیدم لک نرفت منم بهونه اومد دستم گذاشتم خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
مبارکه عزیزم هر وقت ورودی داشتین ببین میتونین از اون آیتم ک خرید کردین خروجی هم در بیارین یا نه  ...

تازگیا وقتی ورودی دارم تا یه وسیله یا لباس هرچند کم پاکسازی نکنم آروم نمیگیرم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.