2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740627 بازدید | 44731 پست

امروز خواهرم گفت ک میخواد سرویس کریستال بخره 

من مدتها بود ک می‌دیدم یک سری قطعات سرویس کریستالم مشابه ش داخل سرویس چینی م هست مثل قندون . فنجون . پیش دستی و پیاله . ب خواهرم گفتم این اقلام رو من نمی‌خوام اینها رو از من بخر با قیمت کمتر و مابقی رو آدرس بهت میدم برو از مغازه بخر چون هنوز طرحش رو دارن توی بازار . 

ب نظرتون تصمیم خوبی گرفتم ؟؟ممکنه بعدا پشیمون بشم ؟؟ 

و این هم ب ذهنم رسید م همه رو بهش بدم وپارچ و لیوان و شکلات خوری میوه خوری آحیل خوری و شیرینی خوری رو جدا ی طرح ساده بردارم . اگر این نظر دوم بهتره ب نظرتون چه جنسی چینی یا جنس دیگه ای؟

مینیمال 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها نميدونم چقدر براتون جالب خواهد بود ولى اولين مواجهه ى من با مينيماليسم وقتى بود كه داشتم برا ...

وواقعا سبک بار به عنوان مسافر از این دنیا بریم خوبه.اینطوری روحمون کنار وسیله هامون نمیمونه. آزادانه تر از وسایل دل میکنیم.

چون چند روزه خروجی نداشتم، امروز تصمیم گرفتم حتما گزارش بدم

ورودی :مسواک برای شوهرم، اسکاچ، دو تا هدیه برای مهمونام( که خروجی خواهند بود)، یک پاک کن برای پسرم

خروجی:مسواک خراب شده، اسکاچ

امروز ورودی یه خط چشم داشتم یکی ام از قبل داشتم ولی ب دلایلی اونو نمیشد استفاده کنم فعلا میزارم تا این تموم شد اونو بر میدارم

یه خط چشم ماژیکی ام دارم احتمالا اونو خروج بدم استفادش نمیکنم

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...

ی نظری دارم برید سر کشو و فکر کنید میخاید یه سفر بیس روزه سی روزه برید بعد لباسارو که جدا کردید اونا که موند رو خوب بررسی کنید که لازمن یانه چند وقته نپوشیدیشون

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
لذتشو حس کردم 😇😇😇😇😇😇

😍

عوضش الان با خونواده اومدم سفر و اننننقدر وسيله برداشتن كه خيلى خوشحالم خودمون تونستيم تو ماشين جا شيم 😅  

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
وواقعا سبک بار به عنوان مسافر از این دنیا بریم خوبه.اینطوری روحمون کنار وسیله هامون نمیمونه. آزادانه ...

بله واقعا درست و لذت بخشه 

من قبلا شنيده بودم يكى داشته به رحمت خدا ميرفته بعد نميتونسته تو لحظه ى مرگ به حقانيت خدا شهادت بده ، چون مثلا شيطان سينى يا آينه ى مورد علاقه شو گرفته گفته اگه بگى ميشكونمش ... بعد من رفتم تو فكر كه واقعا اگه چيز مشابهى برام پيش بياد ، شيطان بايد يه وانت بگيره همه وسايل منو بريزه توش و نفت بريزه بعد با يه فندك منو تهديد كنه ... وگرنه دونه دونه بخواد اقدام كنه خودشم از خستگى ميميره 

اينم تو يه صفحه اى ديدم قبلنا كه اينستاگرام داشتم 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد