2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740610 بازدید | 44731 پست

خانوما یه سوال🤪🤪🤪🤪

سوالای من تمومی نداره😅😅

دوستان شما جعبه های کادو یا پاکت های دسته داری ک هدیه گرفتین رو نگهداشتین یا گذاشتین کنار؟

من ۲ تا پاکت اضافه دارم با دوتا جعبه محکمم هستن ولی عملا کاربردی ندارن

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما یه سوال🤪🤪🤪🤪 سوالای من تمومی نداره😅😅 دوستان شما جعبه های کادو یا پاکت های دسته داری ک ...

من یه جعبه کوچیک کادویی دارم تقریبا اندازه جعبه کفش های بچگونه اس ده ساله مدارکمون توشه توی کشو 

یه دونه پاکت کادویی دارم خیلی محکمه اونم هفت هشت سالی هست یه سری وسیله توشه گوشه کمد دیواری یعنی محل نگه داری از وسیله هاس 

خروجی های امروز من

قاب گوشیم که مدتها بود خراب شده بود دیروز یدونه خریدم قبلی رفت خروجی

یه ضدآفتاب که تهش بود تاریخ انقضاش هم رسیده بود رفت خروجی

یه ادکلن هم همسرم برام خریده بود جعبه اش رو انداختم دور خودش رو گذاشتم روی میز توالتم که استفاده کنم

یه سرم شست و شو هم هست تهش مونده باید بره خروجی

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن
خانوما یه سوال🤪🤪🤪🤪 سوالای من تمومی نداره😅😅 دوستان شما جعبه های کادو یا پاکت های دسته داری ک ...

من یه جعبه ی کادو دارم مال دوران نامزدیمه میخواستم بذارمش خروجی ولی فعلا مهر و جانمازها رو داخلش گذاشتم‌. 

پاکتهای دسته دار هم چند تا رو استفاده کردم و یکی دو تا رو هم که سایزشون به دردم نمیخورد انداختم رفت.  

پاکتها و جعبه ها رو میدم به پسرم خرت و پرت هاشو توش میریزه 

برای او کاربردیه

یه وقتاییم پوشاکهایی که نو هست،میخوام بدم به کسی میذارم تو این پاکت ها

❌لایک❌

نگه میدارم و موقع کادو دادن به کسای دیگه غیر از خود اون شخص استفادشون میکنم

یادم رفت تو پستم بگم 

من این جعبه و پاکت یادگار روزای خوبه دوستشون دارم نگه داشتم و داره استفاده میشه تا وقتی خراب بشن نگهشون میدارم 

ولی این سالها پاکت‌هاو جعبه های کادویی که وارد شدن 

واسه هدیه دادن به دیگران استفاده کردم 

اگر قابل استفاده واسه کادو دادن هست میتونین توی مناسبتها و کادو دادن استفاده کنید

خروجی های امروز من قاب گوشیم که مدتها بود خراب شده بود دیروز یدونه خریدم قبلی رفت خروجی یه ضدآفتاب ...

مباركه😀 ولى من برعكس شما كرم ها و عطر و كفش و كابل گوشى حتى و ... رو جديدا با جعبه نگه ميدارم... نميدونم چرا حس ميكنم اينطورى سالم تر ميمونن ! البته جا به جايى شون برام اينطورى راحت تره توى كشو و كمد و اينها 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

خروجی امروز چارتا گردنبندی که استفاده نمیکردم یه قاب گوشی کهنه و چنتا پایه بادکنک دوتا مداد شاینی چشم که استفاده نمیکردم جزو خرید هیجانی بودن

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...

من طی همین پاکسازی ها انداختم رفت فقط یکیش که محکم یه سری یادگاری مال همسرم توشه

من یه تی شرت پسرم رو چند وقت پیش گذاشته بودم خروجی یدفعه چند روز پیش دیدم تن پسرمه،اصلا نمیدونم کی رفته برداشته منم هیچی نگفتم فقط رفت حموم برداشتم اتداختم تو سطل زباله.،تا اصلا نباشه و نبینه.بعضی خروجی ها ما ازشون دل میکنیم اونا از ما دل نمی کنن،ولی این چند روز ورودی هم زیاد داشتیم چندتا شلوار لی واسه بچه ها ،کفش براشون،والبته خودمم کفش .