2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740902 بازدید | 44733 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی های خونه خواهرم : 

یه عالمه چوب لباسی که بسته بندی کردیم گذاشتیم کنار سطل زباله ، من قبلا می دادم خشکشویی ها ، بعد یه رفتاری خشکشویی داشت انگار ناراحتش کردم! دیگه گفتم این همه رو خرکش کنم که تازه ناراحتش کنم اقائه رو ، دیگه دست برداشتم .

یه عالمه جعبه و کاغذ و پاکت که جداگانه بسته بندی شد و رفت خروجی کنار زباله ها .

یکسری لباس هایی که کهنه یا تنگ بود ،اونا هم رفت از خونه بیرون .

فعلا یه چایی ریختم و دارم استراحت میکنم .

همگی خسته نباشید 👏👏👏👏👏👏👏

من کارا و خریدای عیدم تمومه،فقط یه شیشه بزرگ مونده چون زیرش خرت و پرت بود موقع تمیز کردن شیشه ها اون شیشه رو نتونستیم تمیز کنیم.الان اون قسمت دیگه خلوته،فقط باید همسرجان چارپایه بذارن و تمیز کنن و تماااام.

پاکسازی ها که نمیشه گفت تمومه چون همیشه  چیزهاییو رو که قابل استفاده نیستن یا خراب شدن یافت میشن برای خروجی....

ان شاالله تندرست باشید همگی و سال خوب و پراز اتفاقای خوب برای تک تکتون آرزو میکنم.

💕🌺💕🌺💕🌺💕🌺💕🌺💕🌺💕🌺💕🌺💕🌺💕🌺💕🌺💕🌺💕🌺💕🌺💕🌺💕🌺💕🌺💕🌺💕🌺💕🌺💕🌺💕🌺💕 

❌لایک❌

انرژی درون اجسام مخصوصا در اجسام قدیمی باقی می ماند و حال بسته به نوع انرژی، ممکن است که به صورت فیزیکی، ذهنی، روحی و معنوی مانع حرکت ما به سمت جلو بشوند و زمانی که دور و بر خود را با اجسام به درد نخور پر کنید، هیچ فرصتی برای وارد شدن چیزهای جدید به زندگی شما ایجاد نمی شود. پس حتما باید مطمئن باشید که از هر چیزی که اطراف شماست، لذت می برید و اگر اینگونه نیست پس آن را دور بریزید. 

همگی خسته نباشید،منم امروز دوتا ماشین پسرم ک چرخ نداشت رو انداختم دور.یه دربازکن هم بود اونو گذاشته بودم خروجی ولی هنوز روی کنسول ولو بود.اونم گذاشتم کنار اسباب بازیا انداختمش.

الان بزرگترین سد من شوهرمه من اصلا ب وسایلش کاری ندارم ولی اون حتی حواسش به اسباب بازیای پسرمم هست.همین ماشینای داغونم گذاشتم توی پلاستیک مشکی وگرنه اونم نمیذاشت بندازم

درحال حاضرم ۳ تا ماشین بززززرگ داره که چرخ ندارن اونارم باید سوسکی رد کنم بره

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

اهان امروز با مامانم صحبت میکردم بهش گفتم بیایم خونتونو خلوت کنیم میگف وا ن چیو خلوت کنیم حیفن.منظورش لباسای ب درد نخور بود😑😑😑بهش گفتم حیف عمرته ک باید بزاری پای اونا هی براشون جا باز کنی بشوریشون جا بجا کنی 

تازه الان چند ماهه کمر درد شدید هم گرفته در حدی ک نمیتونه بشینه😐😐😐

واااای ینی خونه ما چقققققدر کار داره هنوز تا به اون مرحله که میخوام برسه.تازه ی نی نی هم بهمون اضافه میشه وسایل اونو نمیدونم چکار کنم.

فقط خداروشکر حتی قبل از اشنایی با این تاپیک هیچ وسیله سیسمونی براش نخریدم ینی درست ترین تصمیم زندگیم بوده فک کنم🤭🤭🤭