2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741143 بازدید | 44737 پست
چرا میگید سماور غیر ضروریه ما تو خونمون سماورمون و یسره باید پر آب کنیم چای زیاد میخوریم برا همین کت ...

آره عزیزم برای اونایی که زیاد چایی میخورن استفاده میشه ولی ما فقط صبحا یبار چایی دم میکنیم یکی هم مهمون اومدنی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچقدر با این روش میرم جلو میفهمم مینی مالیست شدن یک شبه اتفاق نمیوفته باید صبر داشته باشی

به خاطر همین قابلمه ها من چقدر غصه میخوردم امروز که رفتم سراغ کابینت دیدم کاملا منظم شده چیزای اضافی رفته بیرون.

از دو سه روز پیشم دغدغه م شده کابینت حبوباتم که گفتم زیاده اونم باید انگار سر صبرو حوصله مرتبش کنم تا ب نتیجه دلخواهم برسم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

در راستای خانه تکانی و تکاندن کابینت ها 

لوبیا چشم بلبلی و لوبیا چیتی رفتن خروجی برسند به دست دوستداران این دو بزرگوار تو خونه ما غیر خودم هیشکی دوستشون نداشت😞

و ظرف های این دو بزرگوار برای لیمو عمانی و آرد گندم جایگزین شد 

یک سطل اشغال که پارسال نذاشتم خروجی گذاشتم تو حیاط اشغالهای حیاط رو بریزیم توش خشک شد جلو آفتاب زبون بسته 

یک کیسه زباله بزرگ خرده پارچه دادم به یک خیر ببره برای کارگاه چهل تکه دوزی

خروجیهای من:یه دستگاه آتاری وچندتا دسته آتاری و نوار بازی یه سشوار خراب چندتا لامپ ال ای دی خراب گذاشته بودم برا تعمیر که اگه قراربود تعمیر بشن اینهمه انباشته نمیشدن. چندتا سیم وشارژر خراب 6 تا مانتو که خیلی خوب بودن اما یک‌سال میشد نپوشیده بودم.، چندتا لباس زیر که انداختم سطل آشغال یه عالمه کاغذ باطله و کتاب ویه مشت خرت و پرت دیگه. 

جالبه همین امروز تو همین پاکسازی یه رسید پیدا کردم که اگه نمیدیدمش باید چندملیون پرداخت میکردم خداروشکر دیدمش و دوتا روسری هدیه رسید همین امروز. 

تا رفع انباشتگی بعدی بدرود