2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741175 بازدید | 44737 پست
چای ساز ندارم.سماور دارم مال جهیزیه است استفاده نکردم هنوز. دوتا قوری دارم دم دستی،مهمان. سینی جهی ...

خیلی خوبه که سینی هاتون خراب شدم دیگه ورودی نداشتین من چند وقت پیش با اینکه سینی هام اضافی بودن دو تا مجمع استیل بزرگ و دوتا پلاستیکی دم دستی از مامانم گرفتم خوشبختانه یکی از پلاستیکیا رو گذاشتم چندروز پیش خروجی 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
سینی یه دونه برای پذیرایی مهمان گرفتم درصورتی که اکثرعروس ها دوتا یا سه تا ازسایزای مختلف میگیرن،دم ...

بنظرم سماور برای تازه عروس زیاد استفاده نمیشه من یدونه رو گازی گرفتم یه سماور زغالی که فقط دکوری مونده الانم در حال حاضر با کتری چای میذارم چون زیاد مصرف چای نداریم چای سازمم مهمون داشتنی استفاده میکنم تو آشپزخونه جای پریز کمه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو تا قوری دوتا سینی که یکیش بهتره واسه مهمون بیشتر استفاده میکنم اون‌یکی هم دم دستی هست البته ترک خ ...

من تا پارسال فکر سینی مسی یا برنجی بودم که برا مهمون بخرم خدارو شکر با شما دوستای نازنینم آشنا شدم 

خانوما دیروز بیرون بودیم یکی از فامیلامون خرید عید میکرد باهاش رفتم چندتا لباس فروشی حراج زده بودن یه کیف فروشی هم رفتیم میخواستم کیف بگیرم ولی منصرف شدم چندروز دیگه که رفتم مسافرت تصمیم دارم از اونجا اونم شاید بگیرم واقعا حس غرور آفرینیه وقتی میرم بیرون ولی خرید هیجانی نمیکنم

سلام دوستان صبح همگی به خیر . من اومدم اینجا پر از خروجی هست همه چیز رو به چشم خروجی میبینم. حیف نمیشه عکس فرستاد ولی حداقل پنج تا تابلو و چهار پنج تا گلدون و کلی مجسمه ریز و درشت هست ک همه باید برن خروجی 

البته ک موافقت نمیشه اما ی مقداری ش رو میشه با رضایت و توافق طرفین خارج کرد 😁😁😁😁 

ی نکته بگم ک من پارسال اومدم اینجا خیلی چیز جمع کردم داخل کارتن برا خروجی وقتی رفتم نصف بیشترش رو برگردوندن سر جلسه اینه ک امسال خودم تا کنار سطل آشغال میبرمشون خدایی یه  مجسمه های هستن ک شاید مال بیشتر از بیست سال قبل بوده یا گلدون  و گل های کریستال و تابلو های ریز و درشت و کلی چیز اضافی 

مینیمال 
شما واقعا مینیمالیست شدی عزیزم   من چهار تا سینی و دوتا قوری دارم احتمالا یکی از قوری ها بره ...

عزیزم شما گفتی دم دستی منم گفتم یه سینی یه قوری

وگرنه یه سینی برای مهمان دارم یکی دم دستی یکی پلاستیکی که بچه هام خمیر بازی میکنن داخلش یکی استیل که برنج پاک میکنم🫠😄

خانوما شما چندتا قوری و سینی دم دستی دارین؟ البته قوری بجز چایساز

کلا یه قوری چینی (مال کتری قوریم)

یه پیرکس (مال چایسازمه)

قوری که دم دستی و مهمون نداره خب

یه سینی دم دستی پلاستیکی

دو تا سینی استیل برای مهمونی

من یه قوری چینی دارم و یه سینی دم دستی. 

یه سینی روحی بزرگ‌که برای گوشت و سبزی استفاده میشه. 

دو تا سینی پلاستیکی دارم که همین هفته یکی رو میدم مادرم و یکی مادر شوهرم. 

دو سینی جهیزیه+ سه تا سینی هدیه.

این سه تا سینی سوهان روحمه ولی موندم چکارشون کنم چون هدیه ی یکی از افراد نزدیک خونواده مه. 

در کل میشه 7 تا سینی. 🙄