2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742010 بازدید | 44756 پست

هی با خودم فکر میکنم میگم دیگه تمومه ولی باز هرجای خونه رو نگاه میکنی کلی وسیله بلااستفاده هستش.

تابستون اسباب کشی داشتیم ینی یه کوه وسیله از خونه اومد بیرون کاش عقل الانمو داشتم نمیاوردمشون این خونه.

تا اینجا هنوز کنسولم کمد دیواریم و انباریمون نیاز ب رسیدگی دارن.

کمد دیواریم تا سقف وسیله چیده شده البته مال خودم نیستن امانت هستن اونا اگه برن کمد ی نفس میکشه

کنسولم ظرفای نوستالژی و گل سرخی توشه خودم دوسشون دارم ولی به نظرم زیادن چنتاشو باید ببرم برای زنداداشم اونم عشق گل سرخی داره

انباریمونم باید شوهرم همکاری کنه ک بعید میدونم🤦‍♀️🤦‍♀️

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه وسايل غير ضروري و بي استفاده هم دارم همش فكر ميكنم يه روزي به دردم ميخوره مخصوصا الان كه هم ...

اینها یه نوع ترس ذهنیه گلم باید روش کار کنی تا بتونی باهاش مقابله کنی و راحت بشی.

مثل ترس از نخوردن و مریض شدن،طرف از بچگی بهش گفتن اگه خوب (زیاد) غذا نخوری مریض میشی یا بخور تا قوی بشی یا ....این تو ذهنش جاافتاده و فکر میکنه باید! بخوره تا مریض نشه و ...

❌لایک❌
راجب هود باید بگم پشتش چرب شده و دسترسی خوبی ندارم تمیزش کنم نمی‌دونم چطور پشتش رو تمیز کنم عکس نتی ...

سلام گلم من خواننده خاموش بودم ولی برای چربی هود و چدن گاز و اینا پودر معجزه معجزه میکنه فک کنم عطاری داشته باشه

سلام گلم من خواننده خاموش بودم ولی برای چربی هود و چدن گاز و اینا پودر معجزه معجزه میکنه فک کنم عطار ...

مرسی گلم 😍

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
اصل اینه که استفاده کنی  ما خونوادگی گرمایی هستیم 🥴 با زمستون عششششششق میکنیم

ما هم لباس گرم کم داریم البته بخاطر این ک جنوب کلا سرد نمیشه اونقدرا من ی پالتو و شال و بافت دارم فقط ک حالت پاییزه دارن بیشتر  همسرم هم ی هودی و یه کاپشن نازک و ی سوییشرت . اما بازم جا ندارم تو کمدم گذاشتم کنار بقیه لباس هایی ک فعلا نمی‌خوام داخل جلد پتو   

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
پس الان دیگه صاف استفاده نمیکنین؟همون نانو خوبه؟

نه میگم نانو حجمش کمتر بود لوله باز کن میخرم 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام دوستای گلم پاکسازی امروز یه شلوار زمستونی دخترم یه کاپشن دخترم که زیپش کلا خراب شده بود دیروزم خورد به کنار نرده یکم پاره شد دخترم دوتا کاپشن داشت الان یدونه داره فعلا هوا خوب شده سال دیگه هم معلوم نیست بخرم یا نه،یکم کش شلوار داشتم استفاده نمیشد دادم مامانم 

ورودی جدیدم یه سکه پارسیان بود 

ساک سفرمون رو هم از الان دارم میبندم برای هر کدوممنون دو دست لباس خونگی گذاشتم با یه مانتوی اضافی امسال تصمیم دارم سبک سفر کنم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خروجی:یه لباس مجلسی کوچیک شده بهم دوتاشال یه لباس خونگیم ک خراب شده ودوتا لباس همسر که اونام خراب شدن دیگه وهفده تا کتاب وکتابچه که گذاشتم کنار تاببخشمشون چون دیگه خونده نمیشن وبرام کارایی ندارن

سلام دوستای گلم 

من کاربری جدید درست کردم چون شک کردم ک شناسایی شده باشم . 

خروجی امروز قوطی شیر خشک . چند تا تکه پارچه لباس ها ک دستمال آشپزخانه شده بود 

ورودی اسپری سیف گاز پاک‌کن قرمز 

شامپو که دکتر نوشت برای دخترم 

موم برای اپیلاسیون 

مینیمال 
اینها یه نوع ترس ذهنیه گلم باید روش کار کنی تا بتونی باهاش مقابله کنی و راحت بشی. مثل ترس از نخوردن ...

امضاتون رو تو نوت گوشیم ودفتر روزانه ام نوشتم تا یادم بمونه❤️❤️❤️ممنونم ازتون 

امضاتون رو تو نوت گوشیم ودفتر روزانه ام نوشتم تا یادم بمونه❤️❤️❤️ممنونم ازتون 

خودمم نوشتم تو دفتریادداشتم 😊

اینجا هم هرچند دفعه یه بار نگاش میکنم یه مروری بشه برام تا تو ذهنم خوب جابیافته✌️

❌لایک❌