مرسی عزیزم 😅 آخرشم از دست این پارچه ها و لباسا پیر میشم که تمومی ندارن
من ی پیشنهاد دارم واسه پارچه های اضافی شما اگه دوست داشتین انجام بدید.
پیشنهادم اینه که اگه پارچه هاتون خیلی کوچیک کوچیکن یا جوری هستن که نمیتونین باهاشون لباس درست کنین یا حوصله ندارید درستشون کنید ببخشید به اطرافیان واسه پاکسازی خونه هاشون.
یا با پارچه هایی که مناسب دستگیره هستن ، دستگیره درست کنید هدیه بدید به اطرافیان یا حتی اگه پارچه طرحش قشنگه هدیه بدید به خیریه ها واسه جهیزیه عروس خانمای نیازمند.اینجوری هم بار ذهنی شما کم میشه هم ثواب کردید
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
روزی سه بارررر😱 یک بار عصر بکش خواهر .هم خودتو خسته میکنی هم اون جارو گناه داره منم تا میام ...
فدای سرت 💫💫
اتفاقا کسی که کوچولو داره زمان زیادی باید برای خونه تکونی بذاره در عین حال که داره خونه تکونی میکنه باید خونه رو هم مرتب کنه از ریخت و پاشها و کثیفی هایی که این کنجدها دارن 😍😁
من از اواسط دی شروع کردم 🤪 لاکپشتی میام جلو
ان شاالله خرداد ۱۴۰۲ تمومه،بعد میرم سروقت تمیز کاری فصلی،از همون جایی باید شروع بشه که خونه تکونی عید رو تو دی ماه شروع کردم 🤣
فدای سرت 💫💫 اتفاقا کسی که کوچولو داره زمان زیادی باید برای خونه تکونی بذاره در عین حال که داره خو ...
چه جالب.فکر میکردم همه دو سه ماه مونده به عید شروع میکنن
منم تقریبا تا سه روز بعد از عید ممکنه طول بکشه .البته کارای خورد و راحت مثل شستن راهرو یا گردگیری...امسال طبق برنامه دارم پیش میرم که دیگه به اون طرف سال نیفته
آی گفتی.از صبحه دارم یخچال را میسابم پسرم هم میومد مینشست تو یخچال 😅 یا همش یه چیزی برمیداره یه چیزی میخواد
من ی پیشنهاد دارم واسه پارچه های اضافی شما اگه دوست داشتین انجام بدید. پیشنهادم اینه که اگه پارچ ...
ممنون عزیزم.پارچه برای سرویس آشپزخونه دارم چون قبلاً فروش داشتم .باید وقت کنم بدوزم تا ردشون کنم
خیلی مناسب بخشش و هدیه نیستن .برای تمیز کاری هم مدام استفاده میکنم و خلاصه دارم به سرعت کم میکنم اینارو...
اینجا گفته بودم به درد نخور ها را برای محافظ پوشک بچه و دستمال استفاده میکنم .هر دفع میریم پوشک بخریم بسته ای ده تومن از سری قبل گرون تر شده😑 فک کنم اگه بزنیم تو کار لوازم بهداشتی سودش از طلا و دلار هم بیشتره